Kızlar güne güzel başlamadım ama olsun buna da şükür diyorum sorun yine eşimin annesi hiç bir şekilde görüşmeme kararı aldık zor da olsa sabır ediyoruz bu kadına izin verip evine alan kendisi tabi inanın anlatsam şok olursunuz.
Allah tan sabır diliyorum tez vakitte de bu insan görünümlü yılandan uzaklaşmak istiyoruz bu insanın bir şerli ailesi var pis işler çeviriyorlar . Bu aile benim haberim yok ama bizim eve sarmaya başlamış tesadüf duydum kiracı uyardı meğersem kp ye söylemişler kp tepkisiz çok tuhaf biridir bana göre.
Bilmiyorum kızlar öyle bir sıkıntı ki bu içimi daralttı sinirden duvara yumruk attım elim acıyo ama haddini bildireceğim yüzleşmedim henüz.Bi gidip hesap sorasım var ama muhattap olmadım.
İşin kötüsü hiç düşünmeden çıkar giderim artık ama ev yaptırma konusunda inş. kararımız var bu yüzden beklemedeyim.
Ve de erkek kardeşime söz verdik bizim evin alt katı
için bilemiyorum onu yüzüstü bırakamam ama çıkıp kendi evime katabilirim böyle de olabilir.
Bana dua edin kızlar şu yılandan kurtulayım ben böyle konuşacak biri değilim ama tüylerim diken diken oluyor duyduklarımla.
Derdimi size yazmak istedim kardeşlerimle ablam ve abimle de konuşacağım bugün Allah'ım bize çok güzel bir hayır kapısı açsın inş.