Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfakta ben olsam fayans tercih ederim su basması vs olur diye. Granit fayanslar çok hoş duruyor. Parkede güzel gerçi ama fayans bence
Sağolun kızlar parke olarak karar verdik sonradan sorun yaşarsak değiştirebiliriz diyeBe
Parke zor mutfakta kuzum en iyisi fayans bence de
Süet gerçekten zor bir kumaş kosla renkliler için olanından sulandirip silebilirsin aşırı lekeli yerleri için spreyler var sıkıyorsun kuruyunca fırçalalıyorsun int bir bak istersen koltuk silmede önemli olan temiz kirli ayrımı yapmadan tamamını eşit silmek o zaman bir tarafı yıpranmış durmaz Kolay gelsinMeraba arkadaslar benim koltugum suvet ve su damlasa leke oluyor kucuk cocugum var ve hergun kirletiyor.hangi deterjanla silmemi onerirsiniz yani tertemiz olmasi icin
Kararınızı vermişsiniz ama benim parke sıkıntı yaşamadım daha yazacaktım hayırlı olsun şimdiden canımCanım kızlar benim evin mutfağını fayans mı parke mi yaptıralım karar veremedim yarına net karar vermem lazım fikirlerinizi söyler misiniz
Örtüden nefret eden ben örtü taktım İnan baş edemiyorsun ilk çocukta öyle böyle götürdüm de ikincide nerdeyse her gün elimde bezle dolaşmaya başlamıştım çocuk az büyüyene kadar örtü kullanın deterjan olarak da ben bingonun ağartmayan çamaşır suyunu veya vanish renkliler için olanı sulandırarak lifle siliyorumMeraba arkadaslar benim koltugum suvet ve su damlasa leke oluyor kucuk cocugum var ve hergun kirletiyor.hangi deterjanla silmemi onerirsiniz yani tertemiz olmasi icin
Kolay gelsin yaparsın inş.Darısı başıma dün akşam üzeri geldik hala daha bitmedi işler çok işim var çok
Genelde seramik tercih ediliyor ama ikisi de güzel.Canım kızlar benim evin mutfağını fayans mı parke mi yaptıralım karar veremedim yarına net karar vermem lazım fikirlerinizi söyler misiniz
Şu bingonun çamaşır suyunu renklilerde çıkmayan lekeler için de kullanılır mı acaba?Örtüden nefret eden ben örtü taktım İnan baş edemiyorsun ilk çocukta öyle böyle götürdüm de ikincide nerdeyse her gün elimde bezle dolaşmaya başlamıştım çocuk az büyüyene kadar örtü kullanın deterjan olarak da ben bingonun ağartmayan çamaşır suyunu veya vanish renkliler için olanı sulandırarak lifle siliyorum
Eki Görüntüle 3270501
Gel beraber yapalım
Meraba arkadaslar benim koltugum suvet ve su damlasa leke oluyor kucuk cocugum var ve hergun kirletiyor.hangi deterjanla silmemi onerirsiniz yani tertemiz olmasi icin
Rabbim feraha çıkarsın canım. Kalbi kötü olanları, bizlerden fersah fersah uzak eylesin.Duanıza ihtiyacım var mental olarak bugün çok kötüyüm kalkmak istemiyorum ama biliyorum keser döner sap döner gün gelir hesap dönermiş benim ahlar çıkacak onlardan.