Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn nasılsın dün akşam aklımdan geçerken, sabah mesajını görmek güzel geldieski evimi seyrediğim manzarayla gün başlamış
Yorucu mutfağı yerleştiriyorum normal bir ev toplama olmadığı için her yer her yerdeGünaydınnn nasılsın dün akşam aklımdan geçerken, sabah mesajını görmek güzel geldi
Allah kolaylık versin canım güle güle sağlıcakla oturunYorucu mutfağı yerleştiriyorum normal bir ev toplama olmadığı için her yer her yerde
Bugün dolaplar kurulacak onu bekliyorum
Artık usta görmek istemiyorum işi bırakıp onlarla ilgilenmek zorunda kalıyorum
ALLAH zorunu kolaylaştırsın canım bu günler geçip, ferah günler gelecek nasipse. sağlıkla sıhhatle huzurla oturun evinizdeYorucu mutfağı yerleştiriyorum normal bir ev toplama olmadığı için her yer her yerde
Sağol canımAllah kolaylık versin canım güle güle sağlıcakla oturun
AminALLAH zorunu kolaylaştırsın canım bu günler geçip, ferah günler gelecek nasipse. sağlıkla sıhhatle huzurla oturun evinizde
Allah bağışlasın maşallah çok zarif bi kız belliEvet kızım
Çok güzel yer Pinhan bahçenize gelesim geldi Evde çok tatliş renkler de insanın içini ısıtıyor.İyi pazarlar hatunlar
Ahududular ve kayısılar oldu gelsenize Eki Görüntüle 3269866 Eki Görüntüle 3269867
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımYorucu mutfağı yerleştiriyorum normal bir ev toplama olmadığı için her yer her yerde
Teşekkürler Teneffüs ziliiim, keşke olsa imkan.Çok güzel yer Pinhan bahçenize gelesim geldi Evde çok tatliş renkler de insanın içini ısıtıyor.
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsinYorucu mutfağı yerleştiriyorum normal bir ev toplama olmadığı için her yer her yerde