- 8 Aralık 2011
- 44.018
- 153.534
Çift taraflı açık zahır ceyran mı yapıyor acepBeyle bi tünel sonunda ışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift taraflı açık zahır ceyran mı yapıyor acepBeyle bi tünel sonunda ışık
Sagol canim esime söyledim şeffaf silikonu varmis.yapalim dediSalonda olduğu zaman çözümü çıktıkları yere silikon sıkarak bulduk biz.
Böyle yaptığım espiriyi unutana kadar beni zorla tamam mıÇift taraflı açık zahır ceyran mı yapıyor acep
Bolu tüneli değilse ceyran yapar hacıBöyle yaptığım espiriyi unutana kadar beni zorla tamam mı
Bolu tüneli değilse ceyran yapar hacı
Sana diyom dolanma oralarda Anksiyeten azar gel buralaraSadece sevecen bir espiri yapmıştım sana uydum tünelin sonuna gitmişim
Uykun gelmiş senin iyi ki elinde silikon yokmuşHali lekesi çıkaran şeyler dikkatimi çekiyor ya ilk bir heyecanlandım sonra karınca olduğunu anladım bi düşününce silikonun halıya ne yapacağını
Ben kaçırmışım bu konuyu oyum esmer bulgura olurdu ama tabi bilav için değilseJES gel şuraya azıcık sarı bulgur esmer bulgur kavga edek bacımsu
İyi ki yokmuş halıyla birlikte Çocukların ağzına da bir el atardımUykun gelmiş senin iyi ki elinde silikon yokmuş
Bant yeterli çocuklaraİyi ki yokmuş halıyla birlikte Çocukların ağzına da bir el atardım
Mutfağı topluyodumBonus gel bacımsu
Ben yatmays geldim ama benim mutfakta şu saatte yemek yeme sesleri geliyorMutfağı topluyodum