- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
3 saat bana çok sanki 2 saatliğine gidelim yetmezse 1 saat daha yaparız ne dersinAfiyet olsun çaydan sonra bir girişten mi biter saat erken daha ne güzel maraton yapılır bu gün 3 saatlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat bana çok sanki 2 saatliğine gidelim yetmezse 1 saat daha yaparız ne dersinAfiyet olsun çaydan sonra bir girişten mi biter saat erken daha ne güzel maraton yapılır bu gün 3 saatlik
Olur canım seni mi kıralım şimdi 2 saatle başla sen işten çıkışta akşam bende 2 saatlik maraton yapayım hafta sonuna bisey kalmasın3 saat bana çok sanki 2 saatliğine gidelim yetmezse 1 saat daha yaparız ne dersin
Anaaa sen iştesin doğru ya Neyse hadi gazı almışken kalkayımOlur canım seni mi kıralım şimdi 2 saatle başla sen işten çıkışta akşam bende 2 saatlik maraton yapayım hafta sonuna bisey kalmasın
Amaç yerine ulaştı hem seni hem kendimi motive ettimAnaaa sen iştesin doğru ya Neyse hadi gazı almışken kalkayım
İyiyim limonsuzum sağol yuvarlanıyorum işte sen nasılsın?Bonus canım nasılsın özlemişiz muhabbetini buraya renk gelmiş
Selam hemsiremm sen nasılsın alıştın mi iş ev temposunaSelam canlarım, herkesler iyidir umarım sizleri seviyorum
Afiyet olsun çaydan sonra bir girişten mi biter saat erken daha ne güzel maraton yapılır bu gün 3 saatlik
İyiyiz canım sen nasılsınSelam canlarım, herkesler iyidir umarım sizleri seviyorum
Anaaa sen iştesin doğru ya Neyse hadi gazı almışken kalkayım
Yaaaa bana neredeyse öğlen oldu kalk kalk maraton varDaha yuvarlanıyorum ben noluyo ya
Okul zamanı erken kalktık hep artık yatirim.Yaaaa bana neredeyse öğlen oldu kalk kalk maraton var
Maşallah kuzum ama dikkat et kendine dikkat et sağlığına
Sağol canımAktif Lora canım benim yeni gördüm. Gelmiş geçmiş olsun Allahım tekrar göstermesin
Bende öyle olurum modum düşer anında hiç bir şey yapamam. Barışırsın kız öyle deme şu an sinirlisinHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Hiç bir şey yapasım yok.Barışmak yok diye and içtim.
Bozma moralini zikir çek haklıysan biraz küs amaHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Hiç bir şey yapasım yok.Barışmak yok diye and içtim.