- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
10gunde bir dibindeki tabağa su koyuyorum, nasıl bakılacak bilmiyorum maalesefUzun süre açık durduysa ömrünü tamamlıyordur. Ama tomurcuk da açmadan düşücek gibi ıslak mı dibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10gunde bir dibindeki tabağa su koyuyorum, nasıl bakılacak bilmiyorum maalesefUzun süre açık durduysa ömrünü tamamlıyordur. Ama tomurcuk da açmadan düşücek gibi ıslak mı dibi
10gunde bir dibindeki tabağa su koyuyorum, nasıl bakılacak bilmiyorum maalesef
O zaman Allah rahmet eylesin ben kendime o kadar bakmıyorum,çicege hiç bakamamDirek değil ama ışık alıcak
Şeffaf saksıda kendine uygun toprak olacak
Üstünde örtü yosun vs varsa çıkarılcak hava alsın diye
O zaman Allah rahmet eylesin ben kendime o kadar bakmıyorum,çicege hiç bakamam
20 de çıkmaz diye düşünüyorum. Olmadı benim dediğim gibi önden bi bekletirsin. Deterjan bu ara ara indirimlere giriyor ama zaten uzun süre gidiyor. 1 yemek kaşığı döküyorum ben yeterli oluyorYa benim makinede 30 derece yok 20 var 40var 20de leke çıkmıyor 40 a atsam kıyafetler çekiyor. Aklıma geldi sana bi sorayım dedim. Linki atabilir misin
Sağol sweetimAktif Lora geçmiş olsun loram
Seven birine hediye etseydin sende bende bakamıyorum çiçeğe ama seviyorum da güzel bakabilen kişilere veriyorum bana gelen olunca daO zaman Allah rahmet eylesin ben kendime o kadar bakmıyorum,çicege hiç bakamam
Tebrikler Harikasın Lora maşallah diyorum keşke benim de yanaklarım kalsa hemen eriyor yüzüm.Son 1.5 ayda istemsiz -16 kilo gitti ama yanaklarım hala benimle
Yarından sonra tut kollarımdan düşerim şimdi artıkEfser Frans kim lan ben varken
İstemsiz sende gülmeye başlıyorsunyaaaaa koptum
Kolay gelsin şimdiki küçükler fena yaaBende evi toparlayıp,süpürdüm sildim.
Wc,lavabo yıkadım balkonu toparladım.
Bi posta çamaşır yıkandı.
Annem geldi biraz oturduk.
Mutfağı çamaşır suladım.
Hamur yoğuruyordum ki annem ısrar etti yoğurdu sağolsun pizza yaptım.
Nane Limon Kabugu benim de sıpa bugün evin her yerine toprak saçmıştı ,dün gece de her yere kustu yediği mi dokundu anlamadık
Saçlarım o kadar uzamıştı ki kendim makas alıp kestim kafam bayağ rahatladı.
Çok güzel olmuşKızla seramik kursundan geldik
Büyük cadıda mutfağı dağıtıp gitmiş azıcık ayaklarımı dinlendireyim gireyim
Eki Görüntüle 3260963
Bonus Saksı yaptı