- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.640
Rabbim ferahlık versin kuzumHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Hiç bir şey yapasım yok.Barışmak yok diye and içtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim ferahlık versin kuzumHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Sıkma canını rabbim huzur versin inşallahHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Olur öyle şeyler kendine iyi gelecek birşeyler yapHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum
Ulaştı da ne oldu kız .3 kere uzun telefon konuşması yaptım. Millet işe başlamamı bekliyormuşAmaç yerine ulaştı hem seni hem kendimi motive ettim
Çok şükür iyim bonusum seni gördüm daha iyi oldumİyiyim limonsuzum sağol yuvarlanıyorum işte sen nasılsın?
Gaza gelmem 5 saniyemi alırNe kadar çabuk aldın onu
En güzelini yapmışsın valla. Aylardır okumadım ben40.sayfadayım kitap 92 sayfa bunu bitirmeden hiç bi yere canlanmam Limonsuzzcay
Kimse yok miBen gidiyorum 3 te bitirip geliyorum
Bende de bayram temizligi bekliyor loramBende toparlanamadim tubis ya. Ayrıca sen ne kadar salmış olabilirsin iki hafta önce halletmistim bende ama bir bayram temizliği istiyor.
Kimse yok mi
Halilari topladım kaldım öyle kızımı uyutup başlıyorum ev çok kötü durumda şuanBeklenen maratona çıkılsın mı?
Teneffüsum Rabbim feraha çıkarsın tez vakitte. olur zaman zaman böyle tatsız durumlar konuşarak hallederisinizHiç güzel başlayamadım güne kızlar moralim çok bozuk eş kişisiyle hararetli şekilde tartışma yaşadım bilmiyorum