- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.872
Yapraklara da su verme köklenme olmadan.Diktim canım su vermedim. Dökülen yaprakları da gömmedim toprağın üstüne öyle koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapraklara da su verme köklenme olmadan.Diktim canım su vermedim. Dökülen yaprakları da gömmedim toprağın üstüne öyle koydum
Tamam inşallah köklenirYapraklara da su verme köklenme olmadan.
Çok geziyorum çok sen nasılsın canımAktif Lora
Loracım geçmiş olsun.
Güzel kilo vermişsin ama Allah sağlık versin. Sağlıkla kilo vermek veya almak en önemlisi,insan düşünemiyor bazen bu şekilde.
Atlatmışsın inşallah Allah iyilik sağlık versin.
Ben de ağzımda çıkan yaralar hasebiyle 2 kilo vermişim geçen hafta.
2 kilo alsaydım da o acıları yaşamasaydım dedimdi.
Neyse sağlık olsun.
@JES neredesin bacımsu, özlendin. Gel de bıçakla sağı solu
C Capanin Gururu Teyom Teyocan sen de nerelerdesin acabaa, yoğun dönemde misin yine
Nego başkan sen de iyi isen sen ver. Sanki hasta diye okudum geçmişte ama yanlış olmasın da.
Neyse hareketlenmiş buralar. Maşallah maşallah bereketli olsun
2 haftaya mutlaka olur.Tamam inşallah köklenir
Maşallah ne kadar güzeller2 haftaya mutlaka olur.
Bazı türler çok çabuk kölenip büyüyor perlenin bebeği de zor büyüyor
Bak bunlar hep yapraktı perleninkini bul bakim
Eki Görüntüle 3260737
Çok geziyorum çok sen nasılsın canım
tam olarak ondanEskiler gezenti derler hani ondan mı
Şurda arkada saklanmış minik bebek2 haftaya mutlaka olur.
Bazı türler çok çabuk kölenip büyüyor perlenin bebeği de zor büyüyor
Bak bunlar hep yapraktı perleninkini bul bakim
Eki Görüntüle 3260737
Düşük ısıda bilmiyorum. Ben inatçı leke varsa su kaynatıp leğene döküp çamaşırı yatırıyorum ahsenin sonra makineye atıyorum. Ama geçen pekmez döktü üstüne direkt makineye döktüm deterjandan kısa programda çıkarmıştısweetgirlcandy sen bir leke çıkarıcıdan bahsetmiştin. Tüm yemek lekerini yağları çıkarıyor mu düşük ısıda da ?
Ben yaptımBugün iş yapacak yok mu ya
Ya benim makinede 30 derece yok 20 var 40var 20de leke çıkmıyor 40 a atsam kıyafetler çekiyor. Aklıma geldi sana bi sorayım dedim. Linki atabilir misinDüşük ısıda bilmiyorum. Ben inatçı leke varsa su kaynatıp leğene döküp çamaşırı yatırıyorum ahsenin sonra makineye atıyorum. Ama geçen pekmez döktü üstüne direkt makineye döktüm deterjandan kısa programda çıkarmıştı