Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de işler hiç bitmiyor..
Lahmacun içi hazırladım eşim götürdü.
Bebişi uyttum sadece on dk.uyudu anlamıyorum neden böyle.
Öğlen yemeği indirdim bulaşıklar tezgahta, lahmacun hazırlarken de bulaşık çıktı tabi.
Makinalar durdu dizemedim henüz.
1 posta çamaşır katladım.
Çamaşır asılacak beni bekliyor.
Çiçekleri oğlum suladı.
Lavabo yıkandı.

Dün Bende bittirdim bugünde dün yıkananlar var
Geldim geleli uyuşuğum
Evin bir tarafı almış başını giderken diğer tarafı dur durduğun yerde diyor

Selam canlar kendim için psikolojik destek almaya karar verdim bugün online ilk desteğimi aldım ancak kendi yaşadığım yerde de varmış bı de yüzyuze denicem
15 inde markete iniyorum ya o zaman gdiicem kendimi çok kötü hissediyorum
Online daki danışman iyi şeyler soyledi aslında senelerdir yapmak isteyip yapamadıklarimi söyledi
Ben kimseye anlatamadiklarimi anlattım bana eşimle konuşmami onu çift terapisine ikkna etmemi davranışsal değişim olcaksa bu evllk ancak yürür dedi
Ama boşanırsam ne olur nasıl hayat bekler korkusu
Murat'ın bana olan bağı bunca düzen vs çok karmaşıgim dedim eşim ikna olmicak yüksek ihtimalle zamanında da olmamışti

Çok karmaşık vaziyetteyim ikinci yuzyuze seansı beklicem ona da anlatiyim o nedicek ona göre yol alicam

Tubisim çok hassas konular bunlar ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım evliliğin ve kendin için doğru kararları alman nasip olur. terapiye devam et acele kararlar alma bitanem.

Her şeyden herkesten önce sen önemlisin kimseyi düşünme lütfen

Bende lahmacun ici hazirladim fırına verdim.islerim oldugu icin pratik yemekler yapıyorum.

Slm kizlar
Okuyamıyorum burayi tlfnu elime alamiyorum.
Bugün duvar kağıdı beğendik eve götürdük.
Ev boyanmaya devam ediyor.
Iykide evi hemen toplamaya baslamisim fazla bise kalmadı.gunlük kullandiklarim en son paketlenecek .
Yarın tekrar temizliğe gidecez.sagolsun eşim le benle beraber temizligımizi yapıyoruz.
Maşallah güzelde yapıyoruz.
Bi gün önce ye aldık taşınmayi.
Çarşambaya tasınacaz insallah

Cuma günü yine online da ki seans olcak konuscam dedim ama konuşsam mi bilemedim
Nasıl olcak bunca Zaman yapamadığımi nasıl yapcam bilemiyorum ya da duzelcekmi bilmiom ama ihtiyacim var onu biliyorum
Tubiş hakkında hayırlısı canım.Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et terapi iyidir.
Eşinin gelmesi lazım durumlar böyleyse gözardı edilemez.
Herşeyden önce senin mutluluğun önemli kimseyi düşünme bu senin hayatın çok ciddiyim.
Annem üzülür aman babam üzülür demek istediğim yıllar geçiyor geç kalmamak lazım hayata.
Dertleşmek istersen yaz buraya.
Sen ve eşinin başbaşa kaldığı zamanlarda çok az bu yüzden rahat konuşupta vakit geciremiyorsunuz muhtemelen.
Başbaşa bir tatil sizin için iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…