- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Maşallah valla yaaa ben imkanı yok kalkamamBenimki de öyle 7 7 buçukta kalkıyor. Ben 5 gibi kalkmaya çalışıyorum her gün mümkün olmuyor ama en azından kalkabildiğimde verimli oluyor baya
Dün Bende bittirdim bugünde dün yıkananlar varO alıntı bu gerçeği
Balkonu ve camlarını sildim dinleniyorum çayımı içerken.
Yazmışım göndermemişim
Kalkıp okula gideyim inşallah gelince devam.
Ütümü dün akşam bitirdimEfser
@golgefeslegeni darısı sana
Teşekkürler canım.İyi eğlencelerkaç yaşında olacaklar kızlar? Allah bahtlarını açık etsin.
Tubisim çok hassas konular bunlar ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım evliliğin ve kendin için doğru kararları alman nasip olur. terapiye devam et acele kararlar alma bitanem.Selam canlar kendim için psikolojik destek almaya karar verdim bugün online ilk desteğimi aldım ancak kendi yaşadığım yerde de varmış bı de yüzyuze denicem
15 inde markete iniyorum ya o zaman gdiicem kendimi çok kötü hissediyorum
Online daki danışman iyi şeyler soyledi aslında senelerdir yapmak isteyip yapamadıklarimi söyledi
Ben kimseye anlatamadiklarimi anlattım bana eşimle konuşmami onu çift terapisine ikkna etmemi davranışsal değişim olcaksa bu evllk ancak yürür dedi
Ama boşanırsam ne olur nasıl hayat bekler korkusu
Murat'ın bana olan bağı bunca düzen vs çok karmaşıgim dedim eşim ikna olmicak yüksek ihtimalle zamanında da olmamışti
Çok karmaşık vaziyetteyim ikinci yuzyuze seansı beklicem ona da anlatiyim o nedicek ona göre yol alicam
İnşallah canım inşallahTubisim çok hassas konular bunlar ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım evliliğin ve kendin için doğru kararları alman nasip olur. terapiye devam et acele kararlar alma bitanem.
Ben daha da silmem yaaa siliyorum hemen yağmur yağıyorOhh ohhh herkes camları silmiş bana da bulaşsın hafta sonu bende silicemnm
Her şeyden herkesten önce sen önemlisin kimseyi düşünme lütfenSelam canlar kendim için psikolojik destek almaya karar verdim bugün online ilk desteğimi aldım ancak kendi yaşadığım yerde de varmış bı de yüzyuze denicem
15 inde markete iniyorum ya o zaman gdiicem kendimi çok kötü hissediyorum
Online daki danışman iyi şeyler soyledi aslında senelerdir yapmak isteyip yapamadıklarimi söyledi
Ben kimseye anlatamadiklarimi anlattım bana eşimle konuşmami onu çift terapisine ikkna etmemi davranışsal değişim olcaksa bu evllk ancak yürür dedi
Ama boşanırsam ne olur nasıl hayat bekler korkusu
Murat'ın bana olan bağı bunca düzen vs çok karmaşıgim dedim eşim ikna olmicak yüksek ihtimalle zamanında da olmamışti
Çok karmaşık vaziyetteyim ikinci yuzyuze seansı beklicem ona da anlatiyim o nedicek ona göre yol alicam
İyi bari yaHissetmedim sweet
Bende lahmacun ici hazirladim fırına verdim.islerim oldugu icin pratik yemekler yapıyorum.Benim de işler hiç bitmiyor..
Lahmacun içi hazırladım eşim götürdü.
Bebişi uyttum sadece on dk.uyudu anlamıyorum neden böyle.
Öğlen yemeği indirdim bulaşıklar tezgahta, lahmacun hazırlarken de bulaşık çıktı tabi.
Makinalar durdu dizemedim henüz.
1 posta çamaşır katladım.
Çamaşır asılacak beni bekliyor.
Çiçekleri oğlum suladı.
Lavabo yıkandı.
Ben daha da silmem yaaa siliyorum hemen yağmur yağıyoryağmurlar gidene kadar ellemem
Cumartesi full yağış gözüküyoryağmur yağıyor diye diye 3 aydır içten siliyorum... gel birlikte cumartesi silelim sonra yağmur yağarsa ellemeyiz bidaha
Ne güzel sana arkadaş olurlar.Teşekkürler canım.
9 yaşında oldular
Herkese teşekkürler.
Alıntılayamadım tek tek.
Günü bitirdik güzeldi.
Bulaşıkları topladım, etrafı topladım.
İşim bitti.
Evet pratik oluyor gönderince kafa rahat oluyor.Eline sağlıkBende lahmacun ici hazirladim fırına verdim.islerim oldugu icin pratik yemekler yapıyorum.
Tubiş hakkında hayırlısı canım.Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et terapi iyidir.Cuma günü yine online da ki seans olcak konuscam dedim ama konuşsam mi bilemedim
Nasıl olcak bunca Zaman yapamadığımi nasıl yapcam bilemiyorum ya da duzelcekmi bilmiom ama ihtiyacim var onu biliyorum