Benim küçük telefonu elim de görünce ağlıyor o yüzden onun uyumasını kk girerek değerlendiriyorumher fırsatı değerlendirmek lazım☺
Gündüz zor abla kısa oluyor uykusu bölünür. Akşam rahatım şükür ama onda da yorgunluk çöküyor bişey yapasım gelmiyor
Halledersin inşallah canım eğer kalkabilirim dersen sabah çocuktan önce uyan derim. Sabah yarım saat akşam 1 2 saatten daha verimli oluyor benceGündüz zor abla kısa oluyor uykusu bölünür. Akşam rahatım şükür ama onda da yorgunluk çöküyor bişey yapasım gelmiyorama mecburum bi şekilde halletcem
Benimki telefondan daha anlamıyor ama kağıt kalem ilgisini çekiyor görünce almak istiyor o uyanıkken kitap kuran falan hic okuyamıyorum sabah erkenden o uyanmadan bakabilirim ancakBenim küçük telefonu elim de görünce ağlıyor o yüzden onun uyumasını kk girerek değerlendiriyorum
Aynen katılıyorum çocukla baska saat biraz zor en iyisi sabahHalledersin inşallah canım eğer kalkabilirim dersen sabah çocuktan önce uyan derim. Sabah yarım saat akşam 1 2 saatten daha verimli oluyor bence
Allah razı olsun deneyecem insallah❤ en sevdiğim dua başım sıkıştığında okuyorum ve her zaman yardım ediyor Rabbim ders için ilk defa deneyecemDers çalışmayı planlayan hanımlar sabah namazından sonra, 45 dk ve yatmadan önce 30 dk çalışmanızı öneririm.
Başlarken besmele çekip, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr duasını okuyunuz
Anlami Rabbim kolaylaştır zorlaşırtırma hayırla sonuçlandır
Ay çok zor erken kalkmam zaten 8 de uyanıyor en geç daha erkeni benim için imkansızHalledersin inşallah canım eğer kalkabilirim dersen sabah çocuktan önce uyan derim. Sabah yarım saat akşam 1 2 saatten daha verimli oluyor bence
Benimki de öyle 7 7 buçukta kalkıyor. Ben 5 gibi kalkmaya çalışıyorum her gün mümkün olmuyor ama en azından kalkabildiğimde verimli oluyor bayaAy çok zor erken kalkmam zaten 8 de uyanıyor en geç daha erkeni benim için imkansız
Kız nereye gitti de gelemedi@O1deren87 çok sevindim canım
Hayırlı olsun inşallahSelizay çok özledim kuzum
Daha da iyi günler gelecek inşallah
Teneffus Zili cnm inan nedicem bilemiom
sweetgirlcandy geçmiş olsun kuzum kısa sürede atlatirsiniz inşallah
@JES kuzum balimm özledik nego bonus geldi lora geldi sen yoksun