Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gündüz zor abla kısa oluyor uykusu bölünür. Akşam rahatım şükür ama onda da yorgunluk çöküyor bişey yapasım gelmiyor ama mecburum bi şekilde halletcem
Halledersin inşallah canım eğer kalkabilirim dersen sabah çocuktan önce uyan derim. Sabah yarım saat akşam 1 2 saatten daha verimli oluyor bence

Benim küçük telefonu elim de görünce ağlıyor o yüzden onun uyumasını kk girerek değerlendiriyorum
Benimki telefondan daha anlamıyor ama kağıt kalem ilgisini çekiyor görünce almak istiyor o uyanıkken kitap kuran falan hic okuyamıyorum sabah erkenden o uyanmadan bakabilirim ancak

Ders çalışmayı planlayan hanımlar sabah namazından sonra, 45 dk ve yatmadan önce 30 dk çalışmanızı öneririm.

Başlarken besmele çekip, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr duasını okuyunuz

Anlami Rabbim kolaylaştır zorlaşırtırma hayırla sonuçlandır

Allah razı olsun deneyecem insallah❤ en sevdiğim dua başım sıkıştığında okuyorum ve her zaman yardım ediyor Rabbim ders için ilk defa deneyecem

Ay çok zor erken kalkmam zaten 8 de uyanıyor en geç daha erkeni benim için imkansız
Benimki de öyle 7 7 buçukta kalkıyor. Ben 5 gibi kalkmaya çalışıyorum her gün mümkün olmuyor ama en azından kalkabildiğimde verimli oluyor baya

Merhabalar kızlar hayırlı günler
Dün çok yoruldum.Yüklük ciflendi silindi yataklar güneşlendirildi hurçları yıkayıp yerleştirdik eşimle resmen işkence
biz hiç yorganda ötmüyoruz gerek duymadık hiç
Eşim isyan etti kv nin de bi düzine yatağı var elini sürmüyor yazlık yaparlar belki dedim kalsın ama yapmayacaklar gereksiz yani ihtiyaç sahibi insanlar var verse keşke.
Depremde bi yorgan yastık takımımı verdim hâlâ da çok fazla bence.
Evi süpürdü dün eşim.
Mutfağı toparladım,yemek yaptım.
4 posta çamaşır yıkandı.
Kahvaltı yapıldı.
Yataklar toparlandı.
Salon yine dağıldı az biraz dinlendikten sonra başlayacağım inş.
1 posta bebişin çamaşırlar yıkanacak
Mutfak toparlanacak.
Banyo elden geçecek.
Sağlık ocağına gidilecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…