- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Bende yeşil gözlüyüm.
Ben de kömür gözlüyümBende yeşil gözlüyüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeşil gözlüyüm.
Ben de kömür gözlüyümBende yeşil gözlüyüm.
kız beni sıcak çarptı galiba ateş çıkıyo vücudumdan kalbim de çarpıyo,kolumu kaldırıcak halim yok .duşa da giremiyom koluma iğneyle mikrop verdiler bulaşıcı hastalık var mı diye, zıkkım 4 saat su değmicekmişHadi kolay gelsin, yaptıklarını yazmanı bekliyorum
Pu ha ha korkma çok acımayacak
Yaaa çok yoruldun sen bugün az iş yap, hadi yine iyisin az iş dedim
Yaa cansın sen, senden de lazım
Senin benim boncuk gözlerimi de gördün ama
Ay geçmiş olsun, koluna su değdirmeden girsene suya, başını tut en azından suyun altınakız beni sıcak çarptı galiba ateş çıkıyo vücudumdan kalbim de çarpıyo,kolumu kaldırıcak halim yok .duşa da giremiyom koluma iğneyle mikrop verdiler bulaşıcı hastalık var mı diye, zıkkım 4 saat su değmicekmiş
alev çıkıyo sanki evin içinden vantilatör fön makinesi sanki
bugün saç kesim ve boya günü saçımı da boyiyim.4 saat dolcak birazdan komple gircem duşaAy geçmiş olsun, koluna su değdirmeden girsene suya, başını tut en azından suyun altına
Çok yoruldum çoook bugün
Çamaşırlar yerleşecek bir tek, gerisi bitti, az yoruldum ya helva kavuruyorum şimdi deBen yoruldum da noldu ortada bişey yok gibi
Çamaşırlar yerleşecek bir tek, gerisi bitti, az yoruldum ya helva kavuruyorum şimdi de
Boğaz derdi başa bela, helva gördüm oyy dedim ve mutfaktayımNasıl kokmuştur evin içi pehhh
Hastayla ilgilenmek en yorucu iş zatenHasta yavrumla ilgilendim..
Komşum kahveye geldi kahve içtik..
Evi topladım.
Ev süpürüldü,silindi.
Yemek yapıldı.
Çamaşır yıkandı.
Yoruldum oturuyorum
Sorma öbür oğlanda hastalandı.. hastanede serum ve buhar aldı şimdi eve geliyo..Hastayla ilgilenmek en yorucu iş zaten
Aaa iyi üşütmüşler, geçmiş olsun canımSorma öbür oğlanda hastalandı.. hastanede serum ve buhar aldı şimdi eve geliyo..
Hoş buldukHoş geldin, eline sağlık
Geçmiş olsunSorma öbür oğlanda hastalandı.. hastanede serum ve buhar aldı şimdi eve geliyo..
Yok ben bu kadar iş yapamamm düşer bayılırım ahahahahBugün neler yaptım :
Kahvaltı faslı
Mutfağı topladım
Bütün halıları fırçaladım, süpürdüm kaldırdım
Kapılar ve pencere önleri dahil toz aldım
Wc temizledim
Banyo temizledim
Havlularını ve çöp kovalarını değiştirdim
Oturma odasının koltukları çektim, süpürdü, sildim
Antreyi süpürdüm, sildim, antrede ki dolabın üstünü düzenledim
Çamaşır makinesini çekip altını sildim
Mutfağı süpürdüm, sildim
Fırını çektim, altını sağını solunu sildim
Buzdolabı ve derin dondurucunun yüzünü sildim
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Yatak odasını süpürdüm, sildim
Salonu süpürdüm
Kuşların kafesi temizledim
Bütün halıları serdim
Banyonun pas pasını değiştirdim
İki makine çamaşır astım
Dün ki iki sepet çamaşırı katladım, yerleştirdim
Çocuklara öğlen yemeği verdim
Akşam yemeğini hazırladım ( yayla çorbası, tavuk sote, vişne hoşafı, un helvası)
Mutfağı topladım
Akşam yemeği yendi, yine mutfağı topladım
Hatırladıklarım böyle, dip köşe tertemiz oldu
Her gün bende yapamam zaten mümkün değil bu genel bir temizlikti, şimdi yattım kaldımYok ben bu kadar iş yapamamm düşer bayılırım ahahahah
Bugün neler yaptım :
Hatırladıklarım böyle, dip köşe tertemiz oldu
Ya büyük astım krizine girmiş gece.. üst üste geldi işte..Aaa iyi üşütmüşler, geçmiş olsun canım