- 13 Mart 2019
- 13.558
- 45.674
- 598
Gerçekten çok soğukOda kötü oluyor ayaz soğuğu vardır
kar yağsa daha iyi
Aynen yağar mı bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok soğukOda kötü oluyor ayaz soğuğu vardır
kar yağsa daha iyi
Evet sobada yakıyoruz yıkanma günlerinde.İyi yapıyorsunuz tabi
Benim oğlum da kış bebeği
Ekstra soba da yapardık banyo yaptırdığım zamanlar da falan
4 5 ay oturma odasında yıkadım
+4 hakkın daha var. Kursla görüşüp belli ücret karşılığı yeniden hak verirler size. 14 ders daha alıp +4 hakka sahip oluyorsunuzevet maalesef.
Evet bide anne karnında da duyduğu için aşinaydı kulağıNinni gibi geliyorsa .
uyuyordur.
Neyin var gönül ? Rabbim kalbine ferahlık versin inşallahBu ara o kadar duygusalım ki
Normalde ağlamamı kontrol ederim ama herşeye ağlıyorum yaşlanmış hissettim kendimi
Sabah bişey izliyordum kahvaltı yaparken öylesine açmıştım
Ağlarken boğuluyordum az daha
Oda güzel.Evet bide anne karnında da duyduğu için aşinaydı kulağı
Daha önce dosya yakmış tı yine de var mı hakkı+4 hakkın daha var. Kursla görüşüp belli ücret karşılığı yeniden hak verirler size. 14 ders daha alıp +4 hakka sahip oluyorsunuz
Evet var. Her dosyada direksiyon 4+4 olurDaha önce dosya yakmış tı yine de var mı hakkı
Böyle yapıyorlar hep görüyorum bende deniycemBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım( arka odanın camlarını kapatmayı unutmuşum akşama kadar havalandı ev)
Fırını sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
1 posta çamaşır makinesine ardından kurutmaya çamaşır attım
Balkonu üstten sildim ıslak bezle
Çocuk odasının yerlerini sildim ıslak mendille
Akşam yemeği yaptım (türlü,Bulgur pilavı)
Kek yaptım
.
Çamaşır katlıcam
Bulaşık makinesini boşaltıcam
.
Hanımlar size bir sorum var fırınınızı ne ile temizliyorsunuz yağ çözücü şu an bana çok ağır geliyor o yüzden kullanamıyorum cifle bulaşık deterjanı ıle vesaire temizlemeye çalıştım ama çok yoruldum bazı yağ kalıntıları vardı Doğal olan hangi yolla temizleyebilirim
O iyiymiş çok üzülmüştü SARILARIN FILIZ şansın halen varmış olacaktır inşallah bu seferEvet var. Her dosyada direksiyon 4+4 olur
Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım( arka odanın camlarını kapatmayı unutmuşum akşama kadar havalandı ev)
Fırını sildim
Kek yaptım
.
Çamaşır katlıcam
.
Hanımlar size bir sorum var fırınınızı ne ile temizliyorsunuz yağ çözücü şu an bana çok ağır geliyor o yüzden kullanamıyorum cifle bulaşık deterjanı ıle vesaire temizlemeye çalıştım ama çok yoruldum bazı yağ kalıntıları vardı Doğal olan hangi yolla temizleyebilirim
Böyle yapıyorlar hep görüyorum bende deniycem
Yaa bi deneyim. Benim fırın bi acayip hemen silerim bişey yaptıktan sonra ama kalıyor yani özellikle üst rezistans kısmını silemiyorum zarar görür diye orası ısındıkça tekrar batırıyor heraldeBen geçen gün bu şekilde yaptım gerçekten de tertemiz oldu tavsiye ederim
Ben domol un fırın temizleyicisini kullanıyorumBugün
Yatağımızı topladım
Fırını sildim
Kek yaptım
.
Çamaşır katlıcam
.
Böyle yapıyorlar hep görüyorum bende deniycem
Alacagım onu galiba cok öneriyorlarBen domol un fırın temizleyicisini kullanıyorum
Evet illaki yağlar sıçrıyo çıkan su gerçekten çok kirliydi utandımYaa bi deneyim. Benim fırın bi acayip hemen silerim bişey yaptıktan sonra ama kalıyor yani özellikle üst rezistans kısmını silemiyorum zarar görür diye orası ısındıkça tekrar batırıyor heralde
Bunu bende çok duydum alıp denicemBen domol un fırın temizleyicisini kullanıyorum