- 24 Ekim 2019
- 7.398
- 43.129
- 548
Geldim Penyeztoş.
Haftasonu girmedim pek.
Bugun de kah uyudum, kah uyudum, yer yer uyudum derken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim Penyeztoş.
Hemen düşünmüyorum ama ileride olsun isterim.Düşünüyoe musunuz peki bebek. Senin bebeğin daha aylıktı snırım demi
Çok çok geçmiş olsun nebulizatör geldi aklıma varsa iyi gelebilir veya banyo sonrası buharlı bi ortam. Çabucak toparlar inşallah
Valla şaştı efserim. Cimere falan yazicam artık evimde doğal gaz bulundu gelin diye yok bitmiyor gazAktif Lora günleri şaştı gelemiyoki bebişi Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla büyütsün
Yes beybi kayınbabamın dayısı ölmüş cenazeye geldi akşam geri donecekilknurrr22 kayınbaba ile date mi
Hmm büyükmüş beybin ben 3-4 aylık sandım. Kimle karıştırdım acaba.Hemen düşünmüyorum ama ileride olsun isterim.
Bebeğim 20 aylık
Öğlene arkadaşa kahveye gidicem o yüzden sabah erkenden yaptım . Biber dolmasıbende geliyom iş çok bugün yemekte yok
Benim de niyetim o aslında ama YouTube belasına düştüm yineBugün bende dip köşe bi gireyim buharlayım her yeri diyorum bakalım
Amin canım inşallah bilgi eksiğim çok fazla merakta ediyorum böyle şeyleriGünahlarımızın karşılığı neyse cehenneme gideceğiz
Cezamız yada günahımız neyse çekip cennete gideceğiz öyle denir
Tabiki en iyisini Allah bilir
Bunun için bol bol dua edip tövbe edip bağışlanma dilemeliyiz
Rabbim bağışlarsa ne bileyim birinin duası affımıza sebeb olur...Bi yaşlının duasında bir çocuğun gülümsemesin de yardıma muhtaç birinin elinden tutmak affa sebeb olabilir
Bu yüzden çok hayır işleyin sadaka verin günahınıza kefaret olur denir
Rabbim hepimizi bağışlasın
Namaz bize farz ödevimiz çocukların okuldaki dersini nasıl yaparda öğretmenine gösterir not alır bizimde ödevimiz namaz oruç ve diğerleri bu farzlari yapmak zorundayız
Ha yaparsın yapmazdın senle ALLAH arasında
Ebedî cehenneme kalacak olanlar Allahım korusun
Cennet nasıl haksa cehennem da haktır
Fakat Allahım cehenneme almayacağı bir toplulukta var
Orası Araftır öyle derler
Dini kitabı inkar edenler
Dinle ayetlerle dalga geçenler
Büyücülük yapanlar
Lanetlenmiş kavimlere bakın onlar gibi olanlar sapiklar gibi gibi bir sürü şey var
Bunuda rabbim bilir o herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilir
Bizler kul olarak üstümüze düşeni yapalım
Eksiklerimizi rabbim tamamlasin şeytana nefse uydurmasın
Siz bana göre daha fazla bilgi sahibisiniz diye sordum canım. Ben baya uzak kaldım Ssero sagolsun beni kendime getirdi. İnşallah namazıda daima kılmak nasip olurBen hoca değilim fetva verecek yada bir ayeti tefsir edecek bilgiye sahip değilim
Rabbim bilir kim nereye gidecek ne kadar kalacak.
Umulur ki razı olduğu kullardan olalım
Oda mı boykotmuş içim de öyleymis şaşırmıştım.Ya birsah süt boykotmus ya hoş içinde de süt değil su varmış ama ben boykot olmasına şaşırdım. Dikkatli olmak gerek ya