Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2013
- 8.367
- 21.236
- 598
- 50
Resimlerinizi değiştiriyosunuz tanıyamıyorum isime bakınca he diyorum gönülmüşAyy maşallah ne güzel işler yapılmış
Başımda bir ağrı var
2 gündür aşırı uykuluyum sürekli uyumak istiyorum
Bıraksanız akşama kadar uyurum
Ve çok üşüyorum
Neyse 1 saat bi işlerimi halledeyim
3 de dersim var
4 de oğlumu alıcam
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.164
- 798
Ben kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankar ama 1 yaşa kadar kundakla sarıp kucağımda uyuttum ben o zaman hemen uyuyordu yatırınca açıyordumKundagi akşam uykusuna yatarken yapiyorum ayni saatte. Yüzünü kapatmadım onu yapim.
Evet gazi oldukça sakinleşmek için emiyor ama daha çok gazlanip kusuyor bide.
Yav şey oldu bende 8 yıl aradan sonra bu neydi ya diyip ha böyle olması lazım diye hatırlıyorum. Güncelleme geliii
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.164
- 798
Hamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
Aktif Lora
Aktif Lora
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Evet ben bu ara biraz fazla değiştirdim ablaResimlerinizi değiştiriyosunuz tanıyamıyorum isime bakınca he diyorum gönülmüş
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
- 20 Mayıs 2024
- 549
- 2.221
- 28
Bugün işyeri çok yoğun siteyi sadece okuyup çıktım
Haftasonu dolap geldikten sonra sildim, havalandırdım. Sonra eşyaları yerleştirdim.
Tüm odaların tozunu alıp, silme, süpürme yaptım.
Nevresimleri değiştirdim.
Banyoyu detaylı temizledim.
Makineye çamaşır attım.
Pazara, markete gittik.
Yemek hazırla, mutfak topla derken yoğun geçti.
Nakış işimi bitirdim. Akşam yeni başlayacağım inşallah
Akşama yemeğim var. Evim toplu ❤
Haftasonu dolap geldikten sonra sildim, havalandırdım. Sonra eşyaları yerleştirdim.
Tüm odaların tozunu alıp, silme, süpürme yaptım.
Nevresimleri değiştirdim.
Banyoyu detaylı temizledim.
Makineye çamaşır attım.
Pazara, markete gittik.
Yemek hazırla, mutfak topla derken yoğun geçti.
Nakış işimi bitirdim. Akşam yeni başlayacağım inşallah
Akşama yemeğim var. Evim toplu ❤
- 13 Ağustos 2020
- 14.942
- 83.932
- 548
- 32
Kız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttumAradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular
- 13 Ağustos 2020
- 14.942
- 83.932
- 548
- 32
Kız işkence ediyormuşum gibi davranıyor yumruk kadar kafasıyla. Kıyamıyorum sarmayaBen kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankar ama 1 yaşa kadar kundakla sarıp kucağımda uyuttum ben o zaman hemen uyuyordu yatırınca açıyordum
- 13 Ağustos 2020
- 14.942
- 83.932
- 548
- 32
Hamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
Aktif Lora
Sanırım anne karninda hafızaları çalışıyor hala. Bende bakarayi çok dinlerdim bi saat kadar açtım uyudu hala uyuyor
- 1 Aralık 2021
- 12.782
- 43.658
- 548
- 34
Sanki bilmiyorsun daha önce de büyüttün derdi kv de annem anlardı beni 11 sene sonra oda kardeşimi doğurmuştu ondan dolayı sanırımKız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttum
- 13 Ağustos 2020
- 14.942
- 83.932
- 548
- 32
Bugün pazartesi başlangiclar yaptım kendime.
Kahvaltıyı hazırladım topladım bulaşıkları hemen kaldırdım
Yatakları topladım odaalarin tozunu aldım küçük süpürge ile supurdum
Camasir katladim
Yikananlari astım bidaha attım
Banyoyu sildim havlu degistirdim Makineyi sildim
Sütlaç yaptım çıkanları yıkadım
Makineyi yerleştirdim
Bi kaç hali vardı onları kaldırdım yıkamaya gidicek. Göz bebeklerim yanaklarımda şuvan az bisi uyuyayım
Kahvaltıyı hazırladım topladım bulaşıkları hemen kaldırdım
Yatakları topladım odaalarin tozunu aldım küçük süpürge ile supurdum
Camasir katladim
Yikananlari astım bidaha attım
Banyoyu sildim havlu degistirdim Makineyi sildim
Sütlaç yaptım çıkanları yıkadım
Makineyi yerleştirdim
Bi kaç hali vardı onları kaldırdım yıkamaya gidicek. Göz bebeklerim yanaklarımda şuvan az bisi uyuyayım
- 20 Mayıs 2024
- 549
- 2.221
- 28
Aktif Lora
Ben de açıyorum. Meryem ve Yusuf suresini de çok dinliyorum
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.164
- 798
Çok fena bu yeni nesilKız işkence ediyormuşum gibi davranıyor yumruk kadar kafasıyla. Kıyamıyorum sarmaya
- 2 Ağustos 2013
- 35.385
- 108.164
- 798
Bide var ya ahsen daha 2 3 günlük falan. Hamak almıştım onda yatıyordu işte oturma odasında. Annem salladı bi kaç kez. Dedim sallama alışmasın. Sonra durdurdu. Eşim dedi ki baksana kendi sallamaya çalışıyor. Böyle hafif göbeğini kaldırıp indiriyor gibi bişey yapıyor öyle sallanıyordu kendi kendine. Şok olmuştum altına yastık koydum yaptı yaptı baya bi baktı sallanmıyor durdu
- 24 Mart 2012
- 17.706
- 4.183
- 423
- 41
evet maalesef.4.hakkın mıydı?
- 24 Mart 2012
- 17.706
- 4.183
- 423
- 41
selam hanımlar
herkese güzel bir hafta olsun inşallah
yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar. gorevlerım arttı, ısın artmasının gectım karısık kurusuk kımsenın net bılmedıgı ıslerı anlamaya ve takıp etmeye calısıyorum. puzzle cozuyorum resmen ve ısın kotu tarafı bızım ısler hep boyle. oncekı sırketlerımden farklı bır yapı var burda
neyse hayırlısı olsun artık ne dıyım
buarada 5 den sonra cıkacagım ve arkadasımla bulusacagım keyıfsız geldım ama azıcık suslendım bakalım.
yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar. gorevlerım arttı, ısın artmasının gectım karısık kurusuk kımsenın net bılmedıgı ıslerı anlamaya ve takıp etmeye calısıyorum. puzzle cozuyorum resmen ve ısın kotu tarafı bızım ısler hep boyle. oncekı sırketlerımden farklı bır yapı var burda
buarada 5 den sonra cıkacagım ve arkadasımla bulusacagım keyıfsız geldım ama azıcık suslendım bakalım.
- 24 Mart 2012
- 17.706
- 4.183
- 423
- 41
sabah cop cıkardımselam hanımlar
kedının ılac, mama ve kum
kahvaltı hızlıca
yatak topla
aksam yemek var zaten eve gec gıdecegım
gıdınce camasır katlarım ve camasır yıkarım yenıden. esım agvadan camurlu falan getırıyor kıyafetlerı malum. yoksa hıc camasırım yoktu
neyse haftaıcı de utu yaparım, bır kac gunluk yemek var rahat ederım azıcık
- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28