• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy maşallah ne güzel işler yapılmış 🌸
Başımda bir ağrı var🫠
2 gündür aşırı uykuluyum sürekli uyumak istiyorum 😴
Bıraksanız akşama kadar uyurum🫣
Ve çok üşüyorum 🥶
Neyse 1 saat bi işlerimi halledeyim 😌
3 de dersim var😌
4 de oğlumu alıcam 🥰
Resimlerinizi değiştiriyosunuz tanıyamıyorum isime bakınca he diyorum gönülmüş 🤩

Kundagi akşam uykusuna yatarken yapiyorum ayni saatte. Yüzünü kapatmadım onu yapim.
Evet gazi oldukça sakinleşmek için emiyor ama daha çok gazlanip kusuyor bide.
Yav şey oldu bende 8 yıl aradan sonra bu neydi ya diyip ha böyle olması lazım diye hatırlıyorum. Güncelleme geliii🤣🤣
Ben kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankar 😂 ama 1 yaşa kadar kundakla sarıp kucağımda uyuttum ben o zaman hemen uyuyordu yatırınca açıyordum 😂

Bugün işyeri çok yoğun siteyi sadece okuyup çıktım 🥹
Haftasonu dolap geldikten sonra sildim, havalandırdım. Sonra eşyaları yerleştirdim.
Tüm odaların tozunu alıp, silme, süpürme yaptım.
Nevresimleri değiştirdim.
Banyoyu detaylı temizledim.
Makineye çamaşır attım.
Pazara, markete gittik.
Yemek hazırla, mutfak topla derken yoğun geçti.
Nakış işimi bitirdim. Akşam yeni başlayacağım inşallah 🤲
Akşama yemeğim var. Evim toplu ❤🌸

Aradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular 😅
Kız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttum 🤣🤣🤣

Ben kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankar 😂 ama 1 yaşa kadar kundakla sarıp kucağımda uyuttum ben o zaman hemen uyuyordu yatırınca açıyordum 😂
Kız işkence ediyormuşum gibi davranıyor yumruk kadar kafasıyla. Kıyamıyorum sarmaya 😂

Kız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttum 🤣🤣🤣
Sanki bilmiyorsun daha önce de büyüttün derdi kv de annem anlardı beni 11 sene sonra oda kardeşimi doğurmuştu ondan dolayı sanırım

Bugün pazartesi başlangiclar yaptım kendime.
Kahvaltıyı hazırladım topladım bulaşıkları hemen kaldırdım
Yatakları topladım odaalarin tozunu aldım küçük süpürge ile supurdum
Camasir katladim
Yikananlari astım bidaha attım
Banyoyu sildim havlu degistirdim Makineyi sildim
Sütlaç yaptım çıkanları yıkadım
Makineyi yerleştirdim
Bi kaç hali vardı onları kaldırdım yıkamaya gidicek. Göz bebeklerim yanaklarımda şuvan az bisi uyuyayım 😶‍🌫️😶‍🌫️

Bide var ya ahsen daha 2 3 günlük falan. Hamak almıştım onda yatıyordu işte oturma odasında. Annem salladı bi kaç kez. Dedim sallama alışmasın. Sonra durdurdu. Eşim dedi ki baksana kendi sallamaya çalışıyor. Böyle hafif göbeğini kaldırıp indiriyor gibi bişey yapıyor öyle sallanıyordu kendi kendine. Şok olmuştum 🤭 altına yastık koydum yaptı yaptı baya bi baktı sallanmıyor durdu 😂

selam hanımlar

herkese güzel bir hafta olsun inşallah

yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar. gorevlerım arttı, ısın artmasının gectım karısık kurusuk kımsenın net bılmedıgı ıslerı anlamaya ve takıp etmeye calısıyorum. puzzle cozuyorum resmen ve ısın kotu tarafı bızım ısler hep boyle. oncekı sırketlerımden farklı bır yapı var burda

neyse hayırlısı olsun artık ne dıyım

buarada 5 den sonra cıkacagım ve arkadasımla bulusacagım keyıfsız geldım ama azıcık suslendım bakalım.

selam hanımlar

herkese güzel bir hafta olsun inşallah

yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar. gorevlerım arttı, ısın artmasının gectım karısık kurusuk kımsenın net bılmedıgı ıslerı anlamaya ve takıp etmeye calısıyorum. puzzle cozuyorum resmen ve ısın kotu tarafı bızım ısler hep boyle. oncekı sırketlerımden farklı bır yapı var burda

neyse hayırlısı olsun artık ne dıyım

buarada 5 den sonra cıkacagım ve arkadasımla bulusacagım keyıfsız geldım ama azıcık suslendım bakalım.
sabah cop cıkardım
kedının ılac, mama ve kum
kahvaltı hızlıca
yatak topla

aksam yemek var zaten eve gec gıdecegım
gıdınce camasır katlarım ve camasır yıkarım yenıden. esım agvadan camurlu falan getırıyor kıyafetlerı malum. yoksa hıc camasırım yoktu

neyse haftaıcı de utu yaparım, bır kac gunluk yemek var rahat ederım azıcık

Back