- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28
Hamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
@Aktif Lora
Ninni gibi geliyorsa .
uyuyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
@Aktif Lora
Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)Oturma odası topladım süpürdüm ️
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım
Mutfak süpürdüm ️
Kahvaltı bulaşığını yıkadım️
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum
Namaz kıldım️
Kuruyan çamaşırları çıkardım️
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım ️
Canlı dersime girdim 20 dk dır
Aslında bu 2 haftadır ikisi de oldu Benim katıldığım Tefsir, Türk Dili, din psikolojisi gibi başka başka 9 dersim var onlara katılıyorum hocalar canlı ders veriyor(aof dersleri)Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders ne nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)
Allah zihin açıklığı versin çok güzel gönülüm MaaşaAllah SubhânallâhAslında bu 2 haftadır ikisi de oldu Benim katıldığım Tefsir, Türk Dili, din psikolojisi gibi başka başka 9 dersim var onlara katılıyorum hocalar canlı ders veriyor(aof dersleri)
Ama şimdi girdiğim canlı dersim de öğrencilere ben ders verdim. Kuranı Kerim dersi yaptık abla sesli çalıştırıyorum. Aslında yüz yüze yapıyoruz özel ders olarak ama bu 2 hafta online oldu
Bi öğrencim bağlantı sıkıntısı yaşadı onu beklerken bende girip yaptıklarımı yazdım buraya
Yok yazmadım heralde estağfurullah abla
Bizim burada da baya kar yağdı halen de yağıyor ama tatil olmaz büyük ihtimalle yollar açık olduğu süreceBurda kar hızlanırsa yarın belki okul tatil olurmuş.
Yiğenlerim sevinsin.
Anladım evet .Bizim burada da baya kar yağdı halen de yağıyor ama tatil olmaz büyük ihtimalle yollar açık olduğu sürece
İyiyim canım sen nasılsın amin Allah razı olsunNasılsın canım doğuma az kaldı sanırım sağlıkla kavuşun inşallah
Benim kızım kolikti kriz anlarında açıyordum o sesle uyuyup uyanınca sakinliyordu. Uyuduğunda bile kapatsam krizi devam ediyordu o sesle uyanması lazımdı@sweetgirlcandy seninle birlikte arkadaşlara da sorayım. Bu beyaz gürültü dediğimiz şey bebise sürekli yapılırsa zararlı mı otizm tetikler falan yazıyor
Amin ablacım Allah razı olsun çok sağolAllah zihin açıklığı versin çok güzel gönülüm MaaşaAllah Subhânallâh
Bizim burada da baya kar yağdı halen de yağıyor ama tatil olmaz büyük ihtimalle yollar açık olduğu sürece
Anladım evet .
Evet biz zaten bebişten dolayı normalde de kombinin derecesini yükselttik.Bizim burda kar yok ama kar soğuğu var
Ben çok üşüyorum iki gündür kaloriferi de baya yaktık ev sıcak aslında ama bi ısınamadım
İyi yapıyorsunuz tabiEvet biz zaten bebişten dolayı normalde de kombinin derecesini yükselttik.
dikkat ediyoruz.
Üşütmemeye.
Oda kötü oluyor ayaz soğuğu vardırBizim burda kar yok ama kar soğuğu var
Ben çok üşüyorum iki gündür kaloriferi de baya yaktık ev sıcak aslında ama bi ısınamadım