• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oturma odası topladım süpürdüm ✅
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım 🙃
Mutfak süpürdüm ✅
Kahvaltı bulaşığını yıkadım✅
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum 🫡
Namaz kıldım✅
Kuruyan çamaşırları çıkardım✅
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım ✅
Canlı dersime girdim 20 dk dır 🌸

Oturma odası topladım süpürdüm ✅
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım 🙃
Mutfak süpürdüm ✅
Kahvaltı bulaşığını yıkadım✅
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum 🫡
Namaz kıldım✅
Kuruyan çamaşırları çıkardım✅
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım ✅
Canlı dersime girdim 20 dk dır 🌸
Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)

Son düzenleme:
Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders ne nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)
Aslında bu 2 haftadır ikisi de oldu 😊Benim katıldığım Tefsir, Türk Dili, din psikolojisi gibi başka başka 9 dersim var onlara katılıyorum hocalar canlı ders veriyor(aof dersleri) 🥰
Ama şimdi girdiğim canlı dersim de öğrencilere ben ders verdim. Kuranı Kerim dersi yaptık abla sesli çalıştırıyorum. Aslında yüz yüze yapıyoruz özel ders olarak ama bu 2 hafta online oldu 🫠
Bi öğrencim bağlantı sıkıntısı yaşadı onu beklerken bende girip yaptıklarımı yazdım buraya 😊

Yok yazmadım heralde estağfurullah abla 🥰🌹

Aslında bu 2 haftadır ikisi de oldu 😊Benim katıldığım Tefsir, Türk Dili, din psikolojisi gibi başka başka 9 dersim var onlara katılıyorum hocalar canlı ders veriyor(aof dersleri) 🥰
Ama şimdi girdiğim canlı dersim de öğrencilere ben ders verdim. Kuranı Kerim dersi yaptık abla sesli çalıştırıyorum. Aslında yüz yüze yapıyoruz özel ders olarak ama bu 2 hafta online oldu 🫠
Bi öğrencim bağlantı sıkıntısı yaşadı onu beklerken bende girip yaptıklarımı yazdım buraya 😊

Yok yazmadım heralde estağfurullah abla 🥰🌹
Allah zihin açıklığı versin çok güzel gönülüm 🥰 MaaşaAllah Subhânallâh ❤️

@sweetgirlcandy seninle birlikte arkadaşlara da sorayım. Bu beyaz gürültü dediğimiz şey bebise sürekli yapılırsa zararlı mı otizm tetikler falan yazıyor 😕
Benim kızım kolikti kriz anlarında açıyordum o sesle uyuyup uyanınca sakinliyordu. Uyuduğunda bile kapatsam krizi devam ediyordu o sesle uyanması lazımdı🙁
Anne karnındaki sese benzediği için kendilerini güvende hissediyorlarmış ondan sakinleştiriyor ama sürekli o sesle uyutmak iyi olmayabilir tabi

Evet biz zaten bebişten dolayı normalde de kombinin derecesini yükselttik.
dikkat ediyoruz.
Üşütmemeye.
İyi yapıyorsunuz tabi
Benim oğlum da kış bebeği
Ekstra soba da yapardık banyo yaptırdığım zamanlar da falan
4 5 ay oturma odasında yıkadım 🤭

başıma öyle bi ağrı girdi ki ense kökünden ama suçumu biliyorum 🥲
Kalkıp çorba yapayım

Günün menüsü
Tavuklu çorba
Mantar sote
Dünden kalan makarna