• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hatirladim onu😂Evet okudum biraz da ayni radyasyon dalgası falan dediğin gibi huzursuz oldum. Akşam fena ağlıyordu çocukların saçlarını kuruturken sakinleşti ve uyudu şok oldum. Gece az açtım telefondan yine ayni oldu. Böyle bisi var ama rahatsız edici. Alıştırmayım o zaman.
Ben metede cok acmıstım beyaz gürültü zararı var mı bilmiyorum ama uyutup ilk yarım saat o derin uykuya gecene kadar odanın bi kösesinde acık bırakıyodum
Aradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular 😅
Spiral varken mi hamile kaldın deme öyle seyler nolur🫠 spirali mete 3 aylıkken kosa kosa taktırdım korkumdan olmasın öyle seyler
Hamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla 🥹
@Aktif Lora

Bende bebekken dinletiyodum cok uyuturken aklı ermeye konusmaya baslayınca istemedi biliyo musun kapat dedi hemen korktu niye öyle yaptı bilmiyorum
Oturma odası topladım süpürdüm ✅
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım 🙃
Mutfak süpürdüm ✅
Kahvaltı bulaşığını yıkadım✅
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum 🫡
Namaz kıldım✅
Kuruyan çamaşırları çıkardım✅
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım ✅
Canlı dersime girdim 20 dk dır 🌸
Benim oglanda şapka yapılacak dedi 8.10 geciyo sabah bucukta okula çıkacak zorunluda degilmiste uydurmasyon bisey yaptım tam 5 dakkada😂
Denedim ama Bi etki olmadı bende ya

Alacagım onu galiba cok öneriyorlar
Domol cok güzel ama sen hamilesin sen sıkma onu eşin güzelce her yerine sıksın fırının yarım saat beklesin sonra sen sil

İyi akşamlar hanımlar
Sabah ardayı gönderdikten sonra
Telefona bi oyun yükledim ardadan görüp ay nerdrn yükledim bi saat onu oynadım 😂😂
Kalktım hızlıca
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı yaptık Meteyle
Bi saatte onunla oynadım
Evi süpürdüm
Banyoya girdim
Banyoyu temizledim
Meteye ögle yemeğini yedirdim
Komsuya kahve içmeye cıktım
Ordan ardayı almaya okula gittim
Geldim sandvic hazırladım aksam onları yedik
Mac vardı mac izlicez diye mutfagı bıraktım öylece
Ayy kriz gecirmeli bi maçtı nerden izledim
Sonra hızlıca mutfağı toplayıp
Mutfağı süpürdüm
Cocukları uyuttum çok şükür 🥰🥰

Süpersin ben kestim de yapıştırması kaldı
Yaprak çekirdek falan yapıcam 🤭🤭
Sen hangi meyvelerden yaptın
Benimki cok uydurma bisey oldu gönülcüm😂 sabah 8de söylerse evden cıkmadan bi portakal kumkuat resmi felan vardı onları kestim şapkayıda zımbayla zımbaladım onları yapıstırdım. Altınada portakal yazdım büyük harflerle😂

Yemekler yendi✅
Mutfağı topladım✅
Bulaşık m. Boşalttım ✅
Yerleştirdim ✅
Kirlilwri koydum✅
Birkaç tencereyi elimde yıkadım ✅
Ocağı sildim✅
Çqy demledim ✅
Mutfağı gırgırladım kenarları ıslak mendille sildim✅
Oturma odasını da gırgırladım✅
Oğlum oyun oynamak istedi🫠
Biraz uyuduğu için uyku saati bugün geç olur 🙃
Logoları döktük oynuyoruz ✅
Birazdan uyutmaya geçerim inşallah 🤲🏻

Benimki cok uydurma bisey oldu gönülcüm😂 sabah 8de söylerse evden cıkmadan bi portakal kumkuat resmi felan vardı onları kestim şapkayıda zımbayla zımbaladım onları yapıstırdım. Altınada portakal yazdım büyük harflerle😂
Yaa çok iyimiş🤭😄
Bende sadece karpuz istedi sonra dedim başka meyveler de koyalım
Portakal elma falan kestim
Yapıştırıcam birazdan
Bide üzüm çizerim belki 🙃

Yaa çok iyimiş🤭😄
Bende sadece karpuz istedi sonra dedim başka meyveler de koyalım
Portakal elma falan kestim
Yapıştırıcam birazdan
Bide üzüm çizerim belki 🙃
Zaman olsaydı keşke güzel bisey yapardık. Gerçi bizim ki cok saçma bisey oldu çünkü bugun kutladılar sözde kantinden yediler kimse bisey yapmadı. Ögretmenimiz kantinede destek olsun diye böyle düsünmüs döner ayran tatlı yemisler. Bu arada senin oğlun kac yasındaydı

Zaman olsaydı keşke güzel bisey yapardık. Gerçi bizim ki cok saçma bisey oldu çünkü bugun kutladılar sözde kantinden yediler kimse bisey yapmadı. Ögretmenimiz kantinede destek olsun diye böyle düsünmüs döner ayran tatlı yemisler. Bu arada senin oğlun kac yasındaydı
4 yaşına girecek 2 ay kaldı 😊
Bizim öğretmenler de yerli malının dışında şeyler yapılıyor genelde bu yüzden sizlere ekstra zorluk olsun istemedik o yüzden sadece meyve ve kurıyemiş olacak demişler
Sınıflara bölmğşler
Bize 100 gram kurıyemiş düştü
Birine 3 elma
Birine 3 portakal bu şekilde yazmışlar🥰

Back
X