Gelelim sana 43 yaşıma girdim diye nine nerden oluyorum onu de heleEfser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘
Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol
Pamuk nine ol köşede örgülerini ör
Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤
Gelelim sana 43 yaşıma girdim diye nine nerden oluyorum onu de hele
Çok sakindim ta ki bu mesaja kadar
Ben zaten 7 yaşından beri örgü nakış dikiş nakışla uğraşıyorum nine olmama gerek yok
Çok teşekkür ederim bitanemmmmm ❤
Geçmiş olsunBenim bugün enercim sıfır sıfır sıfıııır. Akşamdan beri öyle, inanılmaz bir baş ağrısı ile uyandım. Bugün akşam olur mu acaba:/
Duygularımız karşılıklı canımmm benim iyiki sende varsınCanım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun
Nasılsın ?Günaydın hayirli cumalar
İşte o temizleme isteği eve birinin gelecek olmasına bağlıozaman kadını niye alıyon zaten temizlemeye geliyo ne uğraşıyosun
Canım sende iyi ki varsınCanım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun
Çok bi işim yok ortalığı toplayacam geleyim bendee1 Saatlik maratona ihtiyaç varıdır
Ula diyomki ben oraya gelmedimHahha ben sana 43 yaşındasın ninesin demedim ki
Ömrün uzun olsun yaslan pamuk nine ol huysuz ve tatlı kadın ol örgüler ör sallanan koltuğunda dedim
Arkadaş gibi arkadaş sırf gelmiş olmak için geleyorÇok bi işim yok ortalığı toplayacam geleyim bendee
çok teşlekkür ederim bende sizleriEki Görüntüle 3515866
İyikiiii doğdunnnn Efserişkommmmm
Kayısı güzelimmm Malatyanın gülüüğİyiki tanıdım senii ablacım
yeni yaşın sağlık mutluluk huzur ne istiyorsan hepsini kolaylıkla nasip eylesin aminnnnnn
Çok teşekkür ederim kuzum
Ütü yapıyorum gel desem gelecenArkadaş gibi arkadaş sırf gelmiş olmak için geleyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?