- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Başka şeyler de ileri gidildiği çok oluyor ya banlanıyorlar tamam. Gerçekten canım sıkıldı neden bilmiyorum. Bi üye bşy sormuştu herkes üslubuna uygun yazıyor. Hopp konu kapandıÇünkü mesele dinse saygı duymayan çok oluyor ileri gidiyorlar en iyisi konuşulmasın denmiş sanırım.
Konuşmayı becerselerdi dine karşı olanlar konuşulurdu.
Kız seda çöpünde hiç bitmiyorSehpaları sildim.
lavaboları temizledim.
yine çöp attım geldim. Yerleri sildim.
duş aldım
Ocağa yemek koydum.
Eşim erken gelecek akşam üstü...
Bende onu dicektim şimdi. Hani polemik olur anlarım da olmadan da konu kapanıyorBaşka şeyler de ileri gidildiği çok oluyor ya banlanıyorlar tamam. Gerçekten canım sıkıldı neden bilmiyorum. Bi üye bşy sormuştu herkes üslubuna uygun yazıyor. Hopp konu kapandı
Aynen öyle. Belki çok güzel açıklayan olacak kafadaki soru işaretleri kalkacak biri daha islama ısınacakBende onu dicektim şimdi. Hani polemik olur anlarım da olmadan da konu kapanıyor
Bisi diyemiyorum şuan sildim durdumAynen öyle. Belki çok güzel açıklayan olacak kafadaki soru işaretleri kalkacak biri daha islama ısınacak
Neyse ne diyelim loracımBisi diyemiyorum şuan sildim durdum
Aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza beyNeyse ne diyelim loracım
Herkes işini bitirdi mi hanımlarmaratona çıksak ya 1 saat
Oyyy yormadan yap bonusumİş üstündeyim limonsuzum prenses belimi oturta oturta iş ediyorum
Balkonda ayrı var.Kız seda çöpünde hiç bitmiyor
Bu konuda aynen bende doluyum sabah iki konu vardı Bdv deYa kızlar bu forumda neden dini içerik yasak anlamıyorum. Cinselliğin bile alasının konuşulduğu bir platform da saygı çerçevesinde din neden konuşulmuyor. Aklına takılan sorusunu soruyor cvp vermek neden problem. Hayır banlanan yine banlansın
Sütü yalasammmı yalamayım diyetime devam edeyim diyende şekerçiğim
Et ürününde geri pişirmesi lazım onlarda bişey olmaz diye biliyorum bende senin gibiKız et ürünümü ki zehirlesin yufkadan birşey olmaz
Hele geçen biri afrikada kesilen adak kabul oluyor mu falan diye bişey sordu. Yani o bile kapatılmış ne alaka dedimYa kızlar bu forumda neden dini içerik yasak anlamıyorum. Cinselliğin bile alasının konuşulduğu bir platform da saygı çerçevesinde din neden konuşulmuyor. Aklına takılan sorusunu soruyor cvp vermek neden problem. Hayır banlanan yine banlansın
geliyorumHerkes işini bitirdi mi hanımlarmaratona çıksak ya 1 saat
Şöyle benim kv toplu Böreklik yapıyor buzluğa koyuyor herkesin yaşadığı yer uzak elti görümce gibi evlerine gidince çözülmüş oluyor haliyle o zaman sarıp buzluğa atıyorlar bende dahil eltim gıda mühendisi buradan çiğ sütü dondurup götürüyor orada pişirip küçük şişelerde tekrar buzluğa atıyorum diyor ben sütü ikinci kez buzluğa atmam meselaEt ürününde geri pişirmesi lazım onlarda bişey olmaz diye biliyorum bende senin gibi
Geçmiş olsun canımÇocukların karnı ağriyormus ikisini aldım geldim. Niye böyleler anlamiyorum hemen bisi kapiyorlar daha 2 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?