DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

kızlar benıde ekleyın yeter bu kadar dagınıklık dogum yapalı 6,5 ay oldu düzeni oturtamadım bende hamarat olmak ıstıyorum :mad: kızlar şimdi beş madde belirlicez ya o beş maddeyi buraya yazıp temızlıgı yapıncada 5+ yı diger topıge bıldırım yapıcaz dimi?

aynen canım benim :)

aramıza hoşgeldin :)

kızlar benıde ekleyın yeter bu kadar dagınıklık dogum yapalı 6,5 ay oldu düzeni oturtamadım bende hamarat olmak ıstıyorum :mad: kızlar şimdi beş madde belirlicez ya o beş maddeyi buraya yazıp temızlıgı yapıncada 5+ yı diger topıge bıldırım yapıcaz dimi?

Hoşgeldin canımmm :KK36:
Bunlara ek olarak 16sında da Mutfaklara girişiyoruz :) 10 maddemiz bildirim topiğinde mevcut :)

geçmiş olsun canım bu eklem romatizmasına ardıç yaprağıydı sanırım iyi geliyormuş bende de Fibromiyalji var zor oluyo ağrılar ağrı ile yaşamak
sağol canım öyle mi doğrudur bi bakayım araştırayım.
ya biliyor musun ben kendimde fibromiyaljiden de şüpheleniyorum ben,m ağrılar hiç bitmiyor ki,
müsaiit olduğun bi ara bana biraz bahseder misin, bir radyo programında denk gelmiş duymuş idim, sana nasıl teşhis kondu canım?o_O

İyi günler kızlar maşallah oku oku bitmedi sayfalar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:KK68:
Spencer ın 5 maddesi
1-yemek yapılacak en kolayından:KK49:
2-mutfak dip temizliği bitirilecek
3- salon detaylıca temizlenecek
4-çamaşır makinesi çalıştırılacak
5-oturma adası toplanacak

Kızlar sanmayın ki bu kadar hamaratım :KK12:misafir gelecek ( misafir =kayınvalide:KK53:) iş başa düştü
Bi gelip gitsinler çıkar foyam
Artık 5. Madde de kahve içmeyi bol bol görürsünüz :KK70::KK70::KK50:

İyi günler kızlar maşallah oku oku bitmedi sayfalar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:KK68:
Spencer ın 5 maddesi
1-yemek yapılacak en kolayından:KK49:
2-mutfak dip temizliği bitirilecek
3- salon detaylıca temizlenecek
4-çamaşır makinesi çalıştırılacak
5-oturma adası toplanacak

Kızlar sanmayın ki bu kadar hamaratım :KK12:misafir gelecek ( misafir =kayınvalide:KK53:) iş başa düştü
Bi gelip gitsinler çıkar foyam
Artık 5. Madde de kahve içmeyi bol bol görürsünüz :KK70::KK70::KK50:

İşleri azaltalım da kahveleri karşılıklı içelim inşallah canım :) Kolay gelsin :KK36:

Bugun dağ gibi 3 makina ütüm vardı, 3 makina da çamaşır yıkadım. 5 maddeye tamamlayamayacağım malesef...

Bundan 5 madde çıkar ki :KK70:
1- 2 makina renkli yıkamak
2- 1 makina beyaz yıkamak
3- Kuruyanları ütülemek
4- Katlanacak olanları katlayıp yerleştirmek
5- Çay demleyip film izlemek gibi :)

Önemli olan akşama kalmaması canım en geç bu saatlerde yapıp akşamda bildirimleri yaparsak daha düzenli devam eder diye düşünüyorum :)

Yani amaç başlamadan önce maddeleri belirleyip yazmak :)
Sabah fırsatım olursa yazabilirim ama oda pek olmuyor . Gittiğim yerde internet çekmiyo ancak eve gelince yazabiliyorum cnm .bu saatlerde yazarım muhakkak :KK15:

X