- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- Konu Sahibi heyecandorukta
ayh tam istedigim topık bıraz daha okuyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benıde ekleyın yeter bu kadar dagınıklık dogum yapalı 6,5 ay oldu düzeni oturtamadım bende hamarat olmak ıstıyorum kızlar şimdi beş madde belirlicez ya o beş maddeyi buraya yazıp temızlıgı yapıncada 5+ yı diger topıge bıldırım yapıcaz dimi?
Biraz geç oldu ama yazayım 5 maddemi:
1. Çamaşır makinesi çalıştırmak.
2. Yemek yapmak
3. Dağınıklık toplamak ( Offf bu madde hep aynı )
4. Konsolun tozunu almak
5.Kapıları silmek tüm odalar
kızlar benıde ekleyın yeter bu kadar dagınıklık dogum yapalı 6,5 ay oldu düzeni oturtamadım bende hamarat olmak ıstıyorum kızlar şimdi beş madde belirlicez ya o beş maddeyi buraya yazıp temızlıgı yapıncada 5+ yı diger topıge bıldırım yapıcaz dimi?
Tamam Can'ım sağol onada bakayımHoşgeldin canımmm
Bunlara ek olarak 16sında da Mutfaklara girişiyoruz :) 10 maddemiz bildirim topiğinde mevcut :)
sağol canım ya 5. maddeyi unutmuştum eklemişsin benim yerime
sağol canım öyle mi doğrudur bi bakayım araştırayım.geçmiş olsun canım bu eklem romatizmasına ardıç yaprağıydı sanırım iyi geliyormuş bende de Fibromiyalji var zor oluyo ağrılar ağrı ile yaşamak
acıdım sana kolay ödev verdimsağol canım ya 5. maddeyi unutmuştum eklemişsin benim yerime
heyecandorukta 'dan topik sakinlerine dev hizmet. 4 madde yazana 5.si bedava
İyi günler kızlar maşallah oku oku bitmedi sayfalar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Spencer ın 5 maddesi
1-yemek yapılacak en kolayından
2-mutfak dip temizliği bitirilecek
3- salon detaylıca temizlenecek
4-çamaşır makinesi çalıştırılacak
5-oturma adası toplanacak
Kızlar sanmayın ki bu kadar hamaratım misafir gelecek ( misafir =kayınvalide) iş başa düştü
Bi gelip gitsinler çıkar foyam
Artık 5. Madde de kahve içmeyi bol bol görürsünüz
Sağol cnmİşleri azaltalım da kahveleri karşılıklı içelim inşallah canım :) Kolay gelsin
5 madde bildirimini sabah mı yapmamız gerekiyor öğleden sonra yapamaz mıyız
Bugun dağ gibi 3 makina ütüm vardı, 3 makina da çamaşır yıkadım. 5 maddeye tamamlayamayacağım malesef...
Sabah fırsatım olursa yazabilirim ama oda pek olmuyor . Gittiğim yerde internet çekmiyo ancak eve gelince yazabiliyorum cnm .bu saatlerde yazarım muhakkakÖnemli olan akşama kalmaması canım en geç bu saatlerde yapıp akşamda bildirimleri yaparsak daha düzenli devam eder diye düşünüyorum :)
Yani amaç başlamadan önce maddeleri belirleyip yazmak :)
Sabah fırsatım olursa yazabilirim ama oda pek olmuyor . Gittiğim yerde internet çekmiyo ancak eve gelince yazabiliyorum cnm .bu saatlerde yazarım muhakkak