DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

kutulular için canım yaaa

bir arkadaş bi koli almış dışını kaplamış onlara koyuyordu çok güzel olmuştu

ben de şu dantelli sepetlerin büyüklerinden istedim ama kapalı ve istediğim boyutta yok maleseff :KK43:

Anladım canım . İkea da vardır belki düzenleme ile ilgili çok seçenek mevcut ona bakabilirsin :)

Anladım canım . İkea da vardır belki düzenleme ile ilgili çok seçenek mevcut ona bakabilirsin :)

ayy canım bakmadım kiii

dandik pazarlar, ikea, sosyete pazarları, halk pazarları her bir yeri aradım da dur bakalım çıkar inşallah karşıma bir gün bir yerde :)

bu arada inşallah bizim burada buluşuruz canım benim yazamadım sabahleyin şimdi yazıyorum :)

Ben de varim hatunlar hamilelik ve yeni evimi sevmemeden dolayi biraz tembellestim ve kendimk bir duzene koymak istiyorum yardimi olur diye dusunuyorum bu topigin.tum sayfalari okuyamadim tam olarak napiyoruz biri aciklayabilir mi acaba :KK54:

ayy canım bakmadım kiii

dandik pazarlar, ikea, sosyete pazarları, halk pazarları her bir yeri aradım da dur bakalım çıkar inşallah karşıma bir gün bir yerde :)

bu arada inşallah bizim burada buluşuruz canım benim yazamadım sabahleyin şimdi yazıyorum :)

İnşallahhh benim Aşk gelsin de hayırlısıyla biz booool bol geliriz oraya :KK36:

Anladım canım ben çeyizleri anneme gönderdim geri :KK70: evde kullanılacak harici çeyiz bırakmadım. Çok yer kaplıyordu :)

bende anneme yolluyorum :) her ay mutlaka birşeyler gönderiyorum patiklerden ve baş örtülerinden ayırıp yiğenlerime dagıtıcam baya yer boşalır.fotoğraf atsakmı buraya düzen konusunda fikir olur :)

Ben de varim hatunlar hamilelik ve yeni evimi sevmemeden dolayi biraz tembellestim ve kendimk bir duzene koymak istiyorum yardimi olur diye dusunuyorum bu topigin.tum sayfalari okuyamadim tam olarak napiyoruz biri aciklayabilir mi acaba :KK54:

hoşgeldin canım

günlük sadece ama sadece 5 madde yazıyoruz akşam kendimize artı koyuyoruz

bir iki şey daha var ama onlar ayın 15inde başlayacak o yüzden şimdilik boşver onları :)

Hoş geldinnn bebişin hayırlı olsunnn:anneadayı: Bu topiğin ilk sayfası ve bildirim topiğinin ilk sayfasını okuyabilirsin canım :) Diğerleri için de günleri geldiğinde hep birlikte konuşacağız :)

bende anneme yolluyorum :) her ay mutlaka birşeyler gönderiyorum patiklerden ve baş örtülerinden ayırıp yiğenlerime dagıtıcam baya yer boşalır.fotoğraf atsakmı buraya düzen konusunda fikir olur :)

Çok mantıklıı benim evim inşallah bir gün düzene girerse :KK70: paylaşırım zevkle :)

Hosbuldumm :) Himm simdilik isim kolay o zman :) eee bismillah diyip baslayim

1- bulasik makinesi bosaltilacak
2- banyo temizlenecek
3- kuruyan camasirlar toplanacak
4- beyaz camasirlar atilacak
5- salon supurup silinip toz alinacak

Uygun mudur acaba:)

ayy o dönemi bende yeni atlattım canım :)
bide eve yeni taşınmıştım saldım da saldım ev içler acısıydı :KK70:

2- banyo temizlenecek

Alkış bulamadım ::KK36: o yüzden kalpler gönderiyorum canım sana :KK70: aynen böyle :)

2- banyo temizlenecek

süperdir sadece süpürme silme ve toz alma farklı başlıklarda olabilir canım benim :KK68::KK68::KK68:

X