- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #2.001
Tamamdir,kolay gelsin :)
Nasil olsa 3 gün vaktimiz var,3 gün tatil mi yapican?kaytarmaaa hemen, bizimde yarin dügün var bende yapabildigim kadar yapmaya calisicam sabah erken kalkarim belki bir sekilde bitecek o islerAyy sağol canım da sana mesaj yazdım
Sonra esim dedi ki yarın tatil dedim niye dedi 23 Nisan :)
Bi de rahatsız biraz sabah özelden randevu aldık mecbur oraya gideceğiz
Ama Yapabildiğim kadar artık :)
Bahar temizliğine bende katılmak istiyorumTamamdir mutfak
Tüm dolaplar iç diş boşaltip sılınecek
Halı duvar perde masa sandalye yerler
Allah ne verdiyse:)
Bahar temizliğine bende katılmak istiyorum
Bugün bitmesi mi lazım bu maddelerin
Geçmiş olsun canım3 gün dedik canım zatrn benim işler karıştı gecr acildeydik şimdi de kahvaltı yapıp doktora gideceğiz....
Benimde bugün ve yarın yapmam imkansız3 gün dedik canım zatrn benim işler karıştı gecr acildeydik şimdi de kahvaltı yapıp doktora gideceğiz....
yesa ne yaptin canim esinin durumu ciddimi?gecmis olsun.ben de daha baslayamadim haftasonu biraz zor galiba
Doğal gaz borusunu boyatmak zararlı değil mi acaba ? Kacak olsa bilinmez diye duymuştumeve boyacılar gelcekmiş doğalgaz borularını boyamaya valla maratonu bırakmıstım moralım bozulup boyacıların gelcegını duyunca saatlik işleri dk da yaptım hahaha maddeler btti bu sayede
bende öyle bılıyorum ama boyacılar boyanıyo dedı tüm bına boyatmıs. sarı ya ve turuncuya boyatılabılır yazıyo dogalgaz kagıdında. bızımkıleri de bej sarı arası bı renk yaptılar.Doğal gaz borusunu boyatmak zararlı değil mi acaba ? Kacak olsa bilinmez diye duymuştum