- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.981
Günaydın kızlar... Dünkü 5 limde sadece çamaşır katlama kaldı... Bu güne inşallah artık...
Bahar temizliği yapmak isteyen arkadaşlar nasıl yapalım fikir verin... Her hafta 1 oda yapsak çok olacak... Her gün 1 oda yapsak çalılanlara zor olacak fikirlerinizi bekliyorum size nasıl uyar...
Her gün 1 oda fazla olur benim küçük oğlum var arayada giren misafirlerle zorlaşıyo iyice bugün misafirim var mesela gidip evi süpürmem lazım toz alma tuvalet banyo derken bunları yetiştirsem iyi ikramlık bişelerde yapmam lazımBen çalışıyorum ama 3 gün falan ideal bence
Biz de Yapabildiğimız kadar yaparız artik ne yapalım ki zaten ben bi çok şey yapmayacagim:)
Her gün 1 oda fazla olur benim küçük oğlum var arayada giren misafirlerle zorlaşıyo iyice bugün misafirim var mesela gidip evi süpürmem lazım toz alma tuvalet banyo derken bunları yetiştirsem iyi ikramlık bişelerde yapmam lazım
Evt canım en mantıklısıBen de o yüzden 3 gün dedim zaten canım 1 gun değil
bide ödev mi var kızlar ne kaçırdım ?
evet birde o varÖdev falan değil de
Bahar temizliği işini konuşuyorduk canim
Hayatim cok iyi dusunmussun 3 gun harika bence deBen de o yüzden 3 gün dedim zaten canım 1 gun değil
Ne zaman başlıyoruz peki
ilk ne yapiyoruz,nerden basliyoruzBen yarın başlayacağım hafta ici eve gidip yemek faslı bitmesi 19.30 civarı oluyor zaten
Yarın 3 e kadar esim çalışıyor ben evde ne yaparsam kar :)
ilk ne yapiyoruz,nerden basliyoruz
Mutfak yapsak,en cok kirlenen yer,mutfak bittimi diger isler kolay ,bana göre en zoru mutfakYarın sabah 8.30 da toplanalim
Mutfak girişelim ya da yatak odası
Mutfak yapsak,en cok kirlenen yer,mutfak bittimi diger isler kolay ,bana göre en zoru mutfak
Tamamdir,kolay gelsin :)Tamamdir mutfak
Tüm dolaplar iç diş boşaltip sılınecek
Halı duvar perde masa sandalye yerler
Allah ne verdiyse:)