- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
ayyy çok sevindim canıminşallah bebeklerimize kavuşmuşuzdur hala olmadım
adet öncesi stres de yokkkher ay olur adet öncesi dertlenirim kızgın olurum aksine çook mutluyum gelmedikçe mutluluğum katlanıyor
rabbim sen büyüksün
Ben de Eylülden beri denemelerdeyim. adetlerim korunurken hep 26 günde bir oluyordu. fakat korunmayı bıraktığımız ilk ay 1 gün erken adet oldum ve kahverengi yoğun bir adet oldum ilk defa, hiç kırmızılık yoktu, korktum... ikinci ay ise 5 gün gecikme yaşadım. hamileyim sandım ama değilmişim, normal adet oldum... bu ay da 1 gün gecikmeli oldum... ne oluyor böyle anlamıyorum. hiç şaşmayan adetim korunmadığımızdan beri bi garipleşti. buna benzer bişeyler yaşadınız mı kızlar? kahverengi adet olduğum zaman sanki hamile kaldım da bebiş tutunamadım ve düşük yaptım hissine kapıldım. ya da kist felan olmasın (Allah korusun)
inşallah canım ben hala bekliyorum gelen giden yok adet ağrım var ama...normalde 28-29 günde olurdum bugün 31. gün..
şükürler olsun ki hala gelmedi inşallah da gelmez
son 4 5 aydır 29 yada 30. gün olurdum bugün 32. gün
zeyy88 .!.:inşallah canım aynı şeyi bende çok istiyorum...benimde dündü bat hala olmadım bekliyorum..
hadi hayırlısıinşallah güzel haberinizi alırız, bize de moral olur...
şükürler olsun ki hala gelmedi inşallah da gelmez
son 4 5 aydır 29 yada 30. gün olurdum bugün 32. gün
inşallah canım ben hala bekliyorum gelen giden yok adet ağrım var ama...normalde 28-29 günde olurdum bugün 31. gün..
ayyy aynı durumdayızzzz çok heyecanlıyım
eşime de dedim daha 6yada 7 gün var regl olmamaama çok zor tutuyorum ben hiçbirşey saklayamam ondan tam söliyecekken gecikti diye suuus diyo içimdeki çılgın
hiç gecikmezdi benimkisi hep erkenden test yapardım gününde regl olurdum :2::2: ilk defa gecikiyor ve ben hala test yapmadımoldu d,ye düşünüyorum orada bebeğim var bence bu sefer oldu inşallah
test ne zaman tam sonuç verir
benim de hiç şaşmazdı adetim noldu banaa
canım hamilesindir inşallah sende inşallah hepimiz hamileyizdir
değilim cnm bugün adet oldum.ilk asılamam negatif sonuclandı.yıkıldımm
bende bugün oldum..sıkma canını oluruna bırak ben öyle yapıcam artık...
değilim cnm bugün adet oldum.ilk asılamam negatif sonuclandı.yıkıldımm
elbet zamanı vardır canım günü gelince olacaktır belkide hiç beklemediğin bir anda gelir
kaç gün geçiki bu arada canımi
rabbim herşeyin en iyisini bilir
artık bende oluruna bırakcam.hayırlısı ile ins. olur
elbet zamanı vardır canım günü gelince olacaktır belkide hiç beklemediğin bir anda gelir
kaç gün geçiki bu arada canımi
rabbim herşeyin en iyisini bilir
birlikte bekleyelimmi canım battaşız :)
2 gün gecikti canım...
bende bugün oldum..sıkma canını oluruna bırak ben öyle yapıcam artık...
artık bende oluruna bırakcam.hayırlısı ile ins. olur
birlikte bekleyelimmi canım battaşız :)
2 gün gecikti canım...
arkadaşlar kalbinizi ferah tutun rabbim ol der oluverir ben öyle dua ediyorum hep inşallah hepimizin göbişleri dolacak günü geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?