- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
cnm ben daha yeni düşündüm bebek yani bu ay. 1 sene yeni bitti evliliğimin. artık zamanı geldi diye düşündük bakalım hayırlısı:) peki sen ne zamandır düşünüyorsun?sendemi bebiş istiosun.ne zmndır evlisin.ne zmndır istiosun?
Amin Amin Amin
cnm ben daha yeni düşündüm bebek yani bu ay. 1 sene yeni bitti evliliğimin. artık zamanı geldi diye düşündük bakalım hayırlısı:) peki sen ne zamandır düşünüyorsun?
bizde 1 yıl olcak istioruz fakat doktora 2,3 aydır gidiorum cnm pko cıktı bende dualarını esirgeme
canım çok çok geçmiş olsun.. inşallah sağlıkla güzel günlerle bebeklerimiz bizi bekletmez
aminn ecma_in inşallahh ccanmmm
merhaba arkadaşlar evleneli 1.5 sene oldu biz 4 5 aydır bebek istiyoruz ilk aylar tam üdtüne düşmedik ama son iki ay baya dikkatliydikbebiş hala yok :26: ovulasyon testi aldım 12. 13. günü başlıcam reglimin yani ayın 20 si falan yeni bitti çünkü inşallah bu ay olur bebişler şubatı hamile olarak bitiririz inşallah
canım peki ne kadar süre çocuk düşünmediniz? sen mi korundun
cnm biz 2 yıl dogal yolla korunduk,1yıldır istiyoruz ins.birazdan doktorum güzel seyler söyler.hayırlısıı :[
inşallah çıkmaz hiçbirşey.. bebeklerimiz bizi bekletmesin.. ama ben inanıyorum kesinlikle vakti zamanı var ama yine de insan merak ve sıkıntıyı bir arada yaşayabiliyorinşallah canım hepimiz için dediğin gibi olur.. ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum umarım bi problem cıkmaz, subatta güzel haberleri alırız.
cnm biz 2 yıl dogal yolla korunduk,1yıldır istiyoruz ins.birazdan doktorum güzel seyler söyler.hayırlısıı :[
canım büyük imtihandan geçmişsin. inşallah çok bekletmez bebişin
canım benim daha yok bebek ama 1 sene oldu artık eşimde bende istiyoruz. hayırlısı inşallah.
inşşşş.eşim istemişti ozaman ben daha erken olduğunu
düşünüodum kısmet hemen oldu şimdide beklioz bakalım olmadı
ev falan da aldık biraz zaman geçsin olur inş.diyoruz kv de pek
anlaşamam kim bakar diye de düşünüorum herşeyi düşünüom buda
etklio belkide kısmet rabbim görücek inş.senin varmı bişey
üzüldüm yaa adetlerde düzenli maşallah. doktora gitmeyi düşündün mü peki? eşinde de sorun olabilir belki. çünkü adet düzenli her ay yumurtlamada oluyor nedeni olmalı bu durumun. ayyy korkuyorum gerçekten böyle duyuncaMerhaba kızlar ben de 5 aydır deniyorum ama henüz bişey yok ve adetlerim oldukça düzenli. 28 güne bir adet olurum hiç Şaşmaz. Umarım bu sefer olur
canım benim daha yok bebek ama 1 sene oldu artık eşimde bende istiyoruz. hayırlısı inşallah.
çok stres yapmakta iyi değilmiş bu süreçte ama insanın elinde olmuyor ki
benimde 1,5 yıl işte olacak inş.inanmak da çok önemli
kalbimizi bozmamak stres tabiki önemli batsın o stres
herseferinde had bu ay olacak diyede düşünüyoruz falan unutun diyolar
kafanızdan çıkarın hiç bişi düşünmeyin ozaman olur allahın izni ile diolar
bakalım rabbim bilir.
canım evet öyle diyorlar. hakveriyorumda. ama ben bu ay çok fazla stres oldum elimde olmadan psikolojik mi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum işte böyleoluncada stres oluyor
bugün yarın bekliyorum işte ama olacak gibi halim var cnm. vajina küçülürya adete yakın öyle belirtim var olacak gibi yani..hamile olabilirmisin ne zaman regl günün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?