- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
1 tane dimi canmOkudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane dimi canmOkudum
1 tane evet sayıda sıkıntı oluyosa profilde paylaşalım istersen1 tane dimi canm
Canım okudum bildirim yapmayı unuttum Allah kabul etsin inşallaharkadaşlar bildirim yapmadınız okuyanlar sayıları ile yazabilir mi?
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Sadelikherseydir
askrhpozitif
arkadaşlar bildirim yapmadınız okuyanlar sayıları ile yazabilir mi?
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Sadelikherseydir
askrhpozitif
canım tamamlandı sayılır son 1 tane okuyan olmazsa ben okurum bekleme nedenim belki 1 nefes fazla girer diye1 tane evet sayıda sıkıntı oluyosa profilde paylaşalım istersen
ekledim canım hoşgeldinTamamlanmadıysa bende katılmak isterim :)
Önemli olan cok okumak degıl kımın duası kabul olunur bılınmez . Bence herkes 1 er tane okusun kalanını sırası gelen kendı ıcın tamamlasın yada kendı adına bıtırıp duasını yapsın. Yanı tabıkıde fazla okumanın zararı yok sadece fıkır benımkıArkadaşlar son güncel listemiz toplam okunan 40 akşama kadar kimse okuyamazsa ben tamamlarım, gece yeni kişiye geçiyoruz nasip olursa
Kimin kaç tane okuduğuzda yanlarında yazıyor kalabalık olunca herkesi memnun etmek maalesef zor oluyor ama açıkçası benim için önemli olan kimin kaç tane okuması değil kimimiz 1 tane okur kimimiz 5 tane önemli olan bence hep beraber birine okumamız ve biriktirmeden vaktinde bitirmek açıkçası ilk konuyu açarkende böle düşünerek açtım yeri gelir biri bugün okuyamaz yarn 3 tane okur dünya hali kimse zora girmeden kalanlarla tamamlarız ben elimden geldiğince fazla fazla okumaya gayret edicem inşallah ama sürekli güncel liste yayınlamak zor oluyor malum benimde işim çocuğum derken o yüzden herkes yardımcı olursa günü gününe paylaşım yaparsa hergün akşam güncel listeyi 1 kere paylaşıp gece 12 civarı yeni listeye geçeriz temennim aynı gün içerisinde bitirmek inşallah
Birde arkadaşlar ben açıkçası bu kadar anlaşılmakta bu kadar zorluk yaşıyacağımı düşünmemiştim eğer kimseye bu fazla okumak zor gelmiyorsa bundan sonra listeye kimse almamayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
mutlulukbenihicbirakma annesi -1
mutlulukbenihicbirakma kardeşi - 6
mutlulukbenihicbirakma - 6
S Sabr-Sukur-Dua -1
SoLeiL12 - 2
Aktif Lora
G Gokyuzummm
Ronron77 -1
S Sonbahar12345
burcusami - özel gün
humanbeings -özel gün
orjinal19
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah annesi
R rana20 -1
H hurgenaral
Bonus -1
Merayyy -2
H M - 5
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -2
Sadelikherseydir - 1
Mehfam -2
askrhpozitif - 1
goah -2
M MaviMabellee -1
@morkagit
poncikbirgelincik
bu listeye ek olarak 4 tane de çıkan iki arkadaş okumuştu
Canım şuan 28 kişiyiz herkes 1 tane okursa dua sahibine 13 tane kalır kaldı ki adetli olanlar hariç herkese 13 az gelmeyebilir ben ztn herkes fazla fazla okusun demiyorum 1 okuyan 1 okusun isteyen yardım etsin maksat 1 günde topluca 1 kişiye 41yasin okumak yoksa herkes kendide okur birkaç gündeÖnemli olan cok okumak degıl kımın duası kabul olunur bılınmez . Bence herkes 1 er tane okusun kalanını sırası gelen kendı ıcın tamamlasın yada kendı adına bıtırıp duasını yapsın. Yanı tabıkıde fazla okumanın zararı yok sadece fıkır benımkı
Yanı hak gecmemesı ıcın benım sıramda okuyabılırn bırer tane okusun gerısını ben tamamlıycam bana 3 5 okuyana ben 1 okusam ıcım rahat etmez ekstra hatırlatırım yınedeCanım şuan 28 kişiyiz herkes 1 tane okursa dua sahibine 13 tane kalır kaldı ki adetli olanlar hariç herkese 13 az gelmeyebilir ben ztn herkes fazla fazla okusun demiyorum 1 okuyan 1 okusun isteyen yardım etsin maksat 1 günde topluca 1 kişiye 41yasin okumak yoksa herkes kendide okur birkaç günde
Neden öyle düşünüyorsun ki burda herkes gönüllü birine dua ediyor hiçbir çıkar yok kalbini karartma bence açıkçası kendi adıma kim bana ne kadar okursa okusun ben elimden geldiğince, gücüm yettikçe okurum hakkımda helali hoş olsun dua işi nasip işi.Yanı hak gecmemesı ıcın benım sıramda okuyabılırn bırer tane okusun gerısını ben tamamlıycam bana 3 5 okuyana ben 1 okusam ıcım rahat etmez ekstra hatırlatırım yınede
Kalbımı bıraktım bu söze dua işi nasip işi ❣❣Neden öyle düşünüyorsun ki burda herkes gönüllü birine dua ediyor hiçbir çıkar yok kalbini karartma bence açıkçası kendi adıma kim bana ne kadar okursa okusun ben elimden geldiğince, gücüm yettikçe okurum hakkımda helali hoş olsun dua işi nasip işi.
canım ilk kişinin sayısı tamamlandı, listede ikinci kişiye geçtim 4 tane ona alayım olur mu niyetinizi ona göre ederseniz sevinirimCanım ben ve annem 2 şerden, toplam 4 tane okuduk.