- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Ben okudum rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hepsini not alıyorum hepsinin sayısı kimin kaç tane okuduğu belli ama kalabalık ve kısa süre olduğu için her seferinde burda paylaşmaktansa gün sonu paylaşmanın daha uygun olduğunu düşündüm, Bugün de gün sonunda herkesin ne kadar okuduğu ile ilgili listeyi paylaşıcam ama içinizde en ufak bi kuşku ,gönülsüzlük kalsın isteme Allaha emanet olun,mutlulukbenihicbirakma canım benide listeden çıkarırsan sevinirim. Çünkü şuan çok belirsiz kim okudu kaç oldu kaç tane kaldı belli değil. Allah dualarımızı kabul etsin. Allaha emanet olun
Amin canım, ekliyorum seni de değil mi?Tamamdır Allah kabul etsin canım :)
Allah kabul etsin canım dün 2 tane diye not almışım doğru değil mi?Ben okudum rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Amin canm inşallah,mutlulukbenihicbirakma okudum Rabbim kabul etsin inşallah şifa versin
Amin evet canım iki tane okudumAmin canım, ekliyorum seni de değil mi?
Allah kabul etsin canım dün 2 tane diye not almışım doğru değil mi?
Amin canm inşallah,
Yarından itibaren okuyayım ekleyin amaAmin canım, ekliyorum seni de değil mi?
Allah kabul etsin canım dün 2 tane diye not almışım doğru değil mi?
Amin canm inşallah,
Etiketlerin bildirim olarak gelmio canim, listeyi kopyala yapiosan ondanARKADAŞLAR ŞUAN TOPLAM OKUNAN 32 bildirim yapmayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim,
41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ
1- mutlulukbenihicbirakma ANNESİ - 1
2- mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -2
3- mutlulukbenihicbirakma - 5
4- S Sabr-Sukur-Dua -1
5- SoLeiL12 -2
6- Aktif Lora
7- G Gokyuzummm
8- @Queen21-1
9- S Sonbahar12345 -1
10- burcusami ÖZEL GÜN
11- humanbeings ÖZEL GÜN
12- orjinal19
13- kavs-i kuzah
14- kavs-i kuzah ANNESİ
15- R rana20
16- H hurgenaral
17- Bonus
18- Merayyy -2
19- H M -5
20- Jawlensky -1
21- YaKaMoZz-z -2
22- Sadelikherseydir
23- @_Reyyan -2
24- askrhpozitif
25- goah -2
26- @28mn- 1
LİSTEDEN ÇIKAN 2 ARKADAŞIMIZ DA TOPLAM 4 TANE OKUMUŞTU ( MAVİİİ000 VE GUNCES)
tamam canm ben ekledim yarından itibaren başlarsınYarından itibaren okuyayım ekleyin ama
Valla bende anlamadım canım benim içinde öyle elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum ama maalesef herkesi memnun edemiyorum elimden gelen bu artık yapacak bişey yok, çıkmak isteyene bişey diyemem kimsenin kimseye gönülsüz okumasını istemem, gidenden de kalandan da Allah razı olsun ne diyimArkadaşlar kim okudu kim okumadı önemli mi ki? Sonuçta okunuyor sayıya gore.
Arkadaş ilgileniyor biz okuyacağız sadece.
Neyse sağlık olsun Allah razı olsun herkestentamam canm ben ekledim yarından itibaren başlarsın
Valla bende anlamadım canım benim içinde öyle elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum ama maalesef herkesi memnun edemiyorum elimden gelen bu artık yapacak bişey yok, çıkmak isteyene bişey diyemem kimsenin kimseye gönülsüz okumasını istemem, gidenden de kalandan da Allah razı olsun ne diyim
evet kopyala yapıştır yapıyorum okumayanları etiketleyim ozmnEtiketlerin bildirim olarak gelmio canim, listeyi kopyala yapiosan ondan
şuan 32 oldu daha canım , henüz haber alamadıklarımda varEksik varmı canim mutlulukbenihicbirakma toplam kaç oldu.
arkadaşlar bildirim yapmadınız okuyanlar sayıları ile yazabilir mi?
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Sadelikherseydir
askrhpozitif
OkudumTamam canım öyle deneyim okuyunca yazarsın Bonus
Henuz okuyamadım canım bırazdan okuyacağım okuyunca bildirim yaparımarkadaşlar bildirim yapmadınız okuyanlar sayıları ile yazabilir mi?
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Sadelikherseydir
askrhpozitif