Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Arkadaşlar son güncel listemiz toplam okunan 40 akşama kadar kimse okuyamazsa ben tamamlarım, gece yeni kişiye geçiyoruz nasip olursa :KK200:

Kimin kaç tane okuduğuzda yanlarında yazıyor kalabalık olunca herkesi memnun etmek maalesef zor oluyor ama açıkçası benim için önemli olan kimin kaç tane okuması değil kimimiz 1 tane okur kimimiz 5 tane önemli olan bence hep beraber birine okumamız ve biriktirmeden vaktinde bitirmek açıkçası ilk konuyu açarkende böle düşünerek açtım yeri gelir biri bugün okuyamaz yarn 3 tane okur dünya hali kimse zora girmeden kalanlarla tamamlarız ben elimden geldiğince fazla fazla okumaya gayret edicem inşallah ama sürekli güncel liste yayınlamak zor oluyor malum benimde işim çocuğum derken o yüzden herkes yardımcı olursa günü gününe paylaşım yaparsa hergün akşam güncel listeyi 1 kere paylaşıp gece 12 civarı yeni listeye geçeriz temennim aynı gün içerisinde bitirmek inşallah

Birde arkadaşlar ben açıkçası bu kadar anlaşılmakta bu kadar zorluk yaşıyacağımı düşünmemiştim eğer kimseye bu fazla okumak zor gelmiyorsa bundan sonra listeye kimse almamayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Hoppa

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma annesi -1
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşi - 6
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma - 6
@Sabr-Sukur-Dua -1
@SoLeiL12 - 2
@Aktif Lora
@Gokyuzummm
@Queen21 -1
@Sonbahar12345
@burcusami - özel gün
@humanbeings -özel gün
@orjinal19
@kavs-i kuzah
@kavs-i kuzah annesi
@rana20 -1
@hurgenaral
Bonus Bonus -1
@Merayyy -2
H M H M - 5
@Tosun Pasa -1
@YaKaMoZz-z -2
@Sadelikherseydir- 1
@_Reyyan -2
@askrhpozitif- 1
@goah -2
@28mn -1
@morkagit
@poncikbirgelincik

bu listeye ek olarak 4 tane de çıkan iki arkadaş okumuştu
4 tane okudum Allah kabul etsin niyetinizi 🌺

Canim liste var yukarda bakmadın mi konuları takip etmen lazım bı önceki sayfada duasını yazdı
İsteyen duasına isteyen ismine niyet isteyebilir 🥰
Yaa kusura bakma canım ilk defa katılcam 🙈siteyi de yeni yeni çözüyorum 🙈çok istiyorum katılmayı çok güzel burada insanların birbirine dualar etmesi
İlk baştaki listeyi okumuştum
Tamam konu sahibi gelsin o zaman beni dahil ederse ona göre başlayım bende diğer mesajları okur niyetlere bakarım
Çok teşekkür ederim bu arada 🥰

Yaa kusura bakma canım ilk defa katılcam 🙈siteyi de yeni yeni çözüyorum 🙈çok istiyorum katılmayı çok güzel burada insanların birbirine dualar etmesi
Tamam konu sahibi gelsin o zaman beni dahil ederse ona göre başlayım bende diğer mesajları okur niyetlere bakarım
Alışırsın inşallah listeye ekleyince ismine bildirim geliyor zaten en baş sayfaya gitmene gerek en son sayfalara baksan yeterli inşallah hosgeldin canim daim oluruz umarım. ❤️ konu sahibi gelince yardımcı olur

Hoşgeldin ne güzel bunu düşünüp katılman 🍀

Alışırsın inşallah listeye ekleyince ismine bildirim geliyor zaten en baş sayfaya gitmene gerek en son sayfalara baksan yeterli inşallah hosgeldin canim daim oluruz umarım. ❤️ konu sahibi gelince yardımcı olur
Tamam canım inşallah ya 🥰 çok heyecanlandım böyle güzel bir vesileye dahil olmak çok güzel 😍
Allah razı olsun

ARKADAŞLAR İLK KİŞİMİZİN SAYISI TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KABUL ETSİN :nazar:
Okuyan herkesten Allah razı olsun.

Listede 2.kişiye geçiyoruz mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ ( son okuma 02.03,2021 saat 23,59)

Arkadaşlar yarın gün içinde bildirim yapmasamda lütfen okuyunca buraya yazın 1 günlük olduğu için takip zor oluyor,

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

1- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
4- @Sabr-Sukur-Dua
5- @SoLeiL12
6- @Aktif Lora
7- @Gokyuzummm
8- @Queen21
9- @Sonbahar12345
10- @burcusami
11- @humanbeings
12- @orjinal19
13- @kavs-i kuzah
14- @kavs-i kuzah ANNESİ
15- @rana20
16- @hurgenaral
17- Bonus Bonus
18- @Merayyy
19- H M H M
20- @Tosun Pasa
21- @YaKaMoZz-z
22- @Sadelikherseydir
23- @_Reyyan
24- @askrhpozitif
25- @goah
26- @28mn
27- @morkagit
28- @poncikbirgelincik

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ dileği;

Ailesine kendisine yavrularına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler, annemizin hayırlısıyla şifa bulması ve özellikle eşinin hayırlısıyla alkolü bırakıp hidayete ermesi.

okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Nego Nego katılırmısın kuzum sende?

Ayrıntısı nedir bonuscan?

Hergün 41 yasin okumaya başladık dün negom listedeki kişiler için sırayla okuycaz. 41 kişi değiliz ama birden fazla okuyanlar yada bi yakınına okutanlar var sayı tamam oluyor.
Regl zamanlarında paslaşıcaz tabi eksikleri tamamlıycaz

Hergün 41 yasin okumaya başladık dün negom listedeki kişiler için sırayla okuycaz. 41 kişi değiliz ama birden fazla okuyanlar yada bi yakınına okutanlar var sayı tamam oluyor.
Regl zamanlarında paslaşıcaz tabi eksikleri tamamlıycaz
Bu ara yetiştiremeyebilirim,güzel düşünülmüş.Ayın 10 na kadar okumalarımı bitirmem lazım.
Listeye girmeden müsait zamanlarımda alayım olur mu?

X