- 22 Ağustos 2015
- 29.571
- 86.120
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
4 tane okudum Allah kabul etsin niyetiniziArkadaşlar son güncel listemiz toplam okunan 40 akşama kadar kimse okuyamazsa ben tamamlarım, gece yeni kişiye geçiyoruz nasip olursa
Kimin kaç tane okuduğuzda yanlarında yazıyor kalabalık olunca herkesi memnun etmek maalesef zor oluyor ama açıkçası benim için önemli olan kimin kaç tane okuması değil kimimiz 1 tane okur kimimiz 5 tane önemli olan bence hep beraber birine okumamız ve biriktirmeden vaktinde bitirmek açıkçası ilk konuyu açarkende böle düşünerek açtım yeri gelir biri bugün okuyamaz yarn 3 tane okur dünya hali kimse zora girmeden kalanlarla tamamlarız ben elimden geldiğince fazla fazla okumaya gayret edicem inşallah ama sürekli güncel liste yayınlamak zor oluyor malum benimde işim çocuğum derken o yüzden herkes yardımcı olursa günü gününe paylaşım yaparsa hergün akşam güncel listeyi 1 kere paylaşıp gece 12 civarı yeni listeye geçeriz temennim aynı gün içerisinde bitirmek inşallah
Birde arkadaşlar ben açıkçası bu kadar anlaşılmakta bu kadar zorluk yaşıyacağımı düşünmemiştim eğer kimseye bu fazla okumak zor gelmiyorsa bundan sonra listeye kimse almamayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
mutlulukbenihicbirakma annesi -1
mutlulukbenihicbirakma kardeşi - 6
mutlulukbenihicbirakma - 6
@Sabr-Sukur-Dua -1
@SoLeiL12 - 2
@Aktif Lora
@Gokyuzummm
@Queen21 -1
@Sonbahar12345
@burcusami - özel gün
@humanbeings -özel gün
@orjinal19