Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma bende okudum ama bi tavsiyem olacak bence herkes için 2 gün olsun, 2gunde kısa bi süre cabuk sıra gelır hepimiz anneyiz belkı 1 gün içinde yetiştirmeyizz nacizane bi tavsiye, eğer 41 sayı yetişmezse 2 gün bekleyim
Allah kabul etsin canım 1 tane dimi?

Olabilir canım çoğunluk tamam derse bekleriz yarın akşama kadar ilk kişiyi okuyup bakalım bi yetişip yetişmediğine herkes elinden geldiğince fazla okuyor saolsun eğer bu şekilde devam edersek gerekte kalmaz ama baktık yetişmiyor bekleriz

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma canim sen beni listeden cikar olur mu. 2 gunde okuyacaksak cok uzun surer ve icinde bulundugumuz durum malum pek normal bir durum degil. O sebeple sen beni cikar canim. Allah dualarinizi kabul etsin insAllah.

Şuanda 2 gün die bişey yok yetişmezse uzatırız diye konuşuldu ama bi netlik yok yani, içinde bulunduğumuz durum derken anlayamadım? ama nasıl istersen kimsenin gönülsüz katılmasını istemem.
Allaha emanet ol.

Allah’ım! “LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE SÜBHÂNEKE İNNÎ KÜNTÜ MİNEZ-ZÂLİMÎN” münacatı ile Yunus Aleyhisselam’ı balığın karnından sahili selamete çıkardığın gibi, bizleri de içinde bulunduğumuz bütün sıkıntılardan kurtar. Amin.

YA ALLAH, YA RAHMAN, YA RAHİM, YA FERD, YA HAYYU, YA KAYYÛM, YA HAKEM, YA ADL, YA KUDDÛS!

Dualarımızı Cuma günü,* üç aylar ve mübarek geceler hürmetine, İSMİ AZAM ve ESMA-UL HUSNA tabir edilen güzel isimlerin hürmetine; mukaddes beldelerde (Kâbe, Arafat, Mescidi Nebevi, ve Mescidi Aksa’da) yapılan dualara ilhak et. Bu duayı okuyan bütün mü’min kardeşlerimiz ile beraber duamızı dergahı izzetinde kabul et! Uzaktan yakından duamıza iştirak eden ve amin diyenleri iki cihanda aziz eyle ve bütün ölmüşlerin ruhlarını da hissedar eyle Allah’ım! Amin.

X