Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Amin canım, Allah kabul etsin ne güzel düşünmüşsün .
28 ve 29 seni ekliyorum.

Sen bugün için okuyunca tekrar yazarsın :KK66:
Rabbim safi ismiyle annene şifa versin inşallah 🤲 Birtane okudum ..Yarında Birtane okurum Yani toplam 2 ama eksik olursa yine okurum ..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Ben birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan dualarının daha çok kabul olduğuna hep inanmışımdır nekadar çok nefes girerse o kadar güzel oluyor sanki 😇
Burda da sık sık dualara katılırım, katılıyorum.

İşin özü dilek (hacetlerimiz) için düzenli 41 Yasin suresi okumak için 41 dua kardeşi arıyorum ister eski yazı ister yeni yazı abdestli içten olsun yeter, hergün 1kişiye okunayacak şekilde ayarlama yapıcam nasip olursa🤲
Siteye üye olmayan anneniz kardeşinizi de katılabilir 41 kişi olduğumuzda başlarız.🥰

Ne dersiniz 😇

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

1- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
4- S Sabr-Sukur-Dua
5- SoLeiL12 SoLeiL12
6- G gunces
7- Aktif Lora Aktif Lora
8- G Gokyuzummm
9- @Queen21
10- S Sonbahar12345
11- burcusami burcusami
12- humanbeings humanbeings
13- orjinal19 orjinal19
14- kavs-i kuzah kavs-i kuzah
15- kavs-i kuzah kavs-i kuzah ANNESİ
16- R rana20
17- H hurgenaral
18- M Maviiiii000
19- Bonus Bonus
20- Merayyy Merayyy
21- H M H M
22- @Tosun Pasa
23- YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
24- Sadelikherseydir Sadelikherseydir
25- Mehfam Mehfam
26- askrhpozitif askrhpozitif
27- goah goah

KATILMAK İSTEYEN OLURSA EKLEYEBİLİRİM Hoppa
Beni de ekleyebilir misin canim

Arkadaşlar hayırlı günler :KK200:

Çoğunluk olarak listeyi başlatalım dediğimiz için bugün listeyi başlatıyorum. Yine gelen oldukça ekleriz.
Kişi eksiğimiz olduğu için herkes okuyabildiği kadar okursa sevinirim okuduğunuzu yazarsınız buraya lütfen aksatmadan her gün bildirim yapmaya çalışalım bugün göremeyen olursa diye ilk günü yarın akşama kadar diyelim erken bitirirsek hemen diğer kişilere geçeriz.
Şimdiden Allah kabut etsin inşallah.

ilk kişi mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ (son gün 1 MART)
ilk benim annemle başlamış olduk 2 rekat namazını ben kıldım. Niyetimi de ettim annem kanser hastası tevafuk mu bilemiyorum ama bu akşam önemli bir tomografi çekilecek, kemoterapi tedavisi görüyor ilacının yan etkileri çok fazla çok emek veriyor Rabbimden dileğim hayırlısıyla sağlığına kavuşması vücudundaki tüm kötü hücrelerden kurtulması Rabbim annemizi bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine sağlığıyla selametiyle bize evlatlarına, torunlarına ve ailesine bağışlasın ,şafi ismiyle şifalar versin inşallah Rabbim mucizeler yaratsın. Okuyacak dua edecek herkesten şimdiden Allah razı olsun Rabbim kimseleri sevdiklerinin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın. Amin.

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

4- S Sabr-Sukur-Dua
5- SoLeiL12 SoLeiL12
6- G gunces
7- Aktif Lora Aktif Lora
8- G Gokyuzummm
9- @Queen21
10- S Sonbahar12345
11- burcusami burcusami
12- humanbeings humanbeings
13- orjinal19 orjinal19
14- kavs-i kuzah kavs-i kuzah
15- kavs-i kuzah kavs-i kuzah ANNESİ
16- R rana20
17- H hurgenaral
18- M Maviiiii000
19- Bonus Bonus
20- Merayyy Merayyy
21- H M H M
22- @Tosun Pasa
23- YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
24- Sadelikherseydir Sadelikherseydir
25- Mehfam Mehfam
26- askrhpozitif askrhpozitif
27- goah goah
Annenız için oludum Rabbım safi ismıyle sıfa versın 🤲

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma canım anneciğine 2 tane okudum. Rabbim Şafii ismin hürmetine acilen şifalar versin inşâAllah 🌺
Amin canım 🤲ekliyorum listeye
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma rabbim annene şifa versin bende yarın okurum bana da iki tane okundu yazabilirsin ❤️
Amin canım inşallah 🤲 2 tane yazıyorum senin içinde

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma canım 1 tane okudum anneni niyetime alarak ama eğer 41 kişiye tamamlanmadıysa 1 tane daha okurum. Anlamadığım nokta var Her gün biri niyetiyle mi okuyacağız balım. Mesela yarın akşama kadar annen niyetiyle sonra kardeşinin niyeti sonra senin niyetin şeklinde mi olacak? 🤗

Evet canım şuan 41 kişiye tamamlanmadı maalesef ama vakit kaybetmeden başlayalım denkleştirirz dedik başladık saolsun herkeste elinden geleni yapıyor 🤲 Adetli olanlarda olduğu için herkes fazla fazla okuyor.

Aynen dediğin gibi hergün 1kişiye okumak niyetimiz hızlıca akar böylelikle, sadece bugün başlıcağımızı herkes bilmediği için yarın akşama kadar yaptık yarın akşam yeni kişiyle devam etcez inşallah tamamlanmış olur 🤲

Tamam o halde ben yarın da bi tane okuyayım yani ben toplam 2 tane okumuş olacağım nasipse. Kaç tane eksik kaldı? Ona göre yarın fazla da okuyabilirim.
sana 2 yazıyorum ozamn canım, şuan daha herkes bildirim yapmadı 22 tane oldu henüz
Evet gunluk 1 tane okuyabılıyorum baska dualarım ve hatmım oldugu için
tamam canm sorun yok sadece karışıklık olmasın diye sordum :KK66: Allah kabul etsin.

Güncel Listemiz arkadaşlar hergün bir kişiye okuyoruz sadece bugün başlandığımızı herkes görmemiş olabilir diye yarın akşama kadar uzattık hergün gece 00.00 da yeni liste yayınlıcam nasip olursa inşallah, sayımız fazlalaşıncaya kadar musait olanlar elimizden geldiğince okuyabilirsek daha hızlı ilerleriz ve lütfen bildirim yapmakta geç kalmayalım :KK66:

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

4- S Sabr-Sukur-Dua
5- SoLeiL12 SoLeiL12
6- G gunces
7- Aktif Lora Aktif Lora
8- G Gokyuzummm
9- @Queen21
10- S Sonbahar12345
11- burcusami burcusami