Arkadaşlar hayırlı günler
Çoğunluk olarak listeyi başlatalım dediğimiz için bugün listeyi başlatıyorum. Yine gelen oldukça ekleriz.
Kişi eksiğimiz olduğu için herkes okuyabildiği kadar okursa sevinirim okuduğunuzu yazarsınız buraya lütfen aksatmadan her gün bildirim yapmaya çalışalım bugün göremeyen olursa diye ilk günü yarın akşama kadar diyelim erken bitirirsek hemen diğer kişilere geçeriz.
Şimdiden Allah kabut etsin inşallah.
ilk kişi
mutlulukbenihicbirakma
ANNESİ (son gün 1 MART)
ilk benim annemle başlamış olduk 2 rekat namazını ben kıldım. Niyetimi de ettim annem kanser hastası tevafuk mu bilemiyorum ama bu akşam önemli bir tomografi çekilecek, kemoterapi tedavisi görüyor ilacının yan etkileri çok fazla çok emek veriyor Rabbimden dileğim hayırlısıyla sağlığına kavuşması vücudundaki tüm kötü hücrelerden kurtulması Rabbim annemizi bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine sağlığıyla selametiyle bize evlatlarına, torunlarına ve ailesine bağışlasın ,şafi ismiyle şifalar versin inşallah Rabbim mucizeler yaratsın. Okuyacak dua edecek herkesten şimdiden Allah razı olsun Rabbim kimseleri sevdiklerinin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın. Amin.
41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ
1-
mutlulukbenihicbirakma
ANNESİ
2-
mutlulukbenihicbirakma
KARDEŞİ
3-
mutlulukbenihicbirakma
4-
S
Sabr-Sukur-Dua