Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Valla canim boyle beklemeye devam edersek cogumuzun regl gunu gelecek bu gidisile. Biz baslayalim gelenleri eklersin bence ama sen bilirsin.
canım gelenlerden de çoğunluk birden fazla okuyamayacağım dediği için bekliyorum 41 kişi tamamlanınca başlıcaz, regl zamanı herkesin farklı olduğu için kiminin gelecek kiminin bitecek onu ayarlayabilmemizin mümkünü yok
Her gün mü okuyacağız canım ?
hergün 1 tane canım katılmak istermisin
Katılırım evelallah 😄
ekliyorum listeye canım
Mazaretlenince biri bulunur hiç cagirmiyorsunuz ki anca gördüm :)
Günlük 1 olabilir zaten okuyorum
aynen öyle, sizide ekliyorum listeye :KK66:
Günlük 1 Yasin olursa okuyabilirim . Başka grubum da var o yüzden ancak yetisirim. Size uyarsa katılırım arkadaşlar.
günlük 1 tane okucaz nasip olursa inşallah, sizi de ekliyorum ozmn listeye :)
Bir de mazeretlenince birikecek mi okuyacaklarımiz ?
tam günü gününe olanlarlar önceden bildikleri için önceden okuyup biriktirebilir ya da sonrasında ya da yakınlarına okutabilir hiç olmazsa da burda paylaşırız: :)

hatta listeyi paylaşırız herkes kendi namazını kılar niyetini eder fazla okuyabilecek olan diğer arkadaşa niyetlenir bu şekilde de kumbara gibi olur
Hedefim günde 5 yasin okumak
O yüzden birini buraya okurum :)
Yeni gördüm bende hiç görmemistim 🤗
Allah kabul etsin.
Tabii ki katılırım ben 😊
sizide ekliyorum :)
Bonus bu ne için canım?
herkesin kendi dileği için canım, hergün 1 kişiye katılmak istermisin?
Bende katılırım inşallah arkadaşlar ☺️nasıl olcak peki
Hergün 1 kişiye yasin okucaz canım fazla okuyabilcek olan diğer arkadaşa geçer, ekliyorum senide listeye :)
Tamam canım katılırım ben de inşaAllah
sizi de ekliyorum listeye :)
Olur tabikı canım nasıl yapıcaz
Hergün 1 kişiye yasin okucaz canım fazla okuyabilen diğer kişiye geçer, sizi de ekliyorum ozmn listeye :)

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

1- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
4- S Sabr-Sukur-Dua
5- SoLeiL12 SoLeiL12
6- G gunces
7- Aktif Lora Aktif Lora
8- G Gokyuzummm
9- Ronron77 Ronron77
10- S Sonbahar12345
11- burcusami burcusami
12- humanbeings humanbeings
13- orjinal19 orjinal19
14- kavs-i kuzah kavs-i kuzah
15- kavs-i kuzah kavs-i kuzah ANNESİ
16- R rana20
17- H hurgenaral
18- M Maviiiii000
19- Bonus Bonus
20- Merayyy Merayyy
21- H M H M
22- Jawlensky Jawlensky
23- YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
24- Sadelikherseydir Sadelikherseydir
25- Mehfam Mehfam
26- askrhpozitif askrhpozitif

Arkadaşlar son listemiz budur şuan 26 kişiyiz daha da gelecekler var çoğumuz günlük 1 den fazla okuyamam dediği için beklemedeyim kimsenin gönlü kırılsın istemem, kısa zamanda sayımızın tamamlanacağını düşünüyorum inşallah :KK200:

Ne Zaman başlıyoruz nasipse ? Okuyamadığım günler birbirimize devretme imkanımız olur mu ?
sayımız tamamlanınca başlıcaz nasip olursa inşallah o da birkaç güne tamamlanır bence, çoğu arkadaşımız 1 den fazla okuyamam dediği için gönülsüz olsun istemem ondan bekliyorum, sizi ekliyim mi?

regl dönemi okuyamadığımızı öncesinde okursak ya da birine okutmaya çalışsak daha hızlı olur en olmadı burda musait olan okuyabilecek olan arkadaşlarla paylaşırız
Beni de eklermisiniz , Bende günde bir kez okurum ☺️ mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
ekliyorum cnm :)

Arkadaşlar selam , hep sorulduğu için tekrar yazmak istedim şuan güncel 27 kişiyiz çoğunluk 1 den fazla okuyamam dediği için beklemedeyim ama 1 den fazla okurum diyenler varsa kalan 14 taneyi aramızda paylaşıp hemen başlayabiliriz gelen oldukça da sayıyı güncelleyerek devam edebiliriz bunu gönüllü olarak kabul etcekler yazarsa hızlanabiliriz :KK66: :KK200:

Kaç tane okuyabilirsiniz onuda belirtin lütfen

Yeni arkadaşlar gelene kadar 14 kişi birer fazla okursak hemen başlayabiliriz

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam , hep sorulduğu için tekrar yazmak istedim şuan güncel 27 kişiyiz çoğunluk 1 den fazla okuyamam dediği için beklemedeyim ama 1 den fazla okurum diyenler varsa kalan 14 taneyi aramızda paylaşıp hemen başlayabiliriz gelen oldukça da sayıyı güncelleyerek devam edebiliriz bunu gönüllü olarak kabul etcekler yazarsa hızlanabiliriz :KK66: :KK200:

Canım bende katılmak istiyorum.. Ben günlük birden fazla okuyabilirim.. Fakat yeni doğum yaptım kanamam hala geçmedi.. Ama son günlerimdeyim zannediyorum ki maksimum 2 3 güne biter.. Bittiği zaman bende katılmak isterim..???

Ben her gün için söz vermeyeyim ama 3 tane okurum.. Zaten kaç tane okursak yazarız buradan sayıları biliriz..

Canım bende katılmak istiyorum.. Ben günlük birden fazla okuyabilirim.. Fakat yeni doğum yaptım kanamam hala geçmedi.. Ama son günlerimdeyim zannediyorum ki maksimum 2 3 güne biter.. Bittiği zaman bende katılmak isterim..???

Ben her gün için söz vermeyeyim ama 3 tane okurum.. Zaten kaç tane okursak yazarız buradan sayıları biliriz..
tamam ozmn canm sen tamamen bitince okuyabileceğin zaman yaz eklerim senide :KK66:

Arkadaşlar son listemiz budur şuan 26 kişiyiz daha da gelecekler var çoğumuz günlük 1 den fazla okuyamam dediği için beklemedeyim kimsenin gönlü kırılsın istemem, kısa zamanda sayımızın tamamlanacağını düşünüyorum inşallah :KK200:

Başlayalım benim için farketmez yaparız bı şekilde 🥰 bende okurum fazla 🥰

Ben iki tane okurum her gün 🌸

X