- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Hayırlısı olsun artık Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah
inşallah canım şuanda 19 kişiyiz daha da artcak gibi gözüküyor katılmak ister misin kararın nedir?
eğer anne kardeş gibi okutabilirsek öyle yaparız ya da öncesinde listeyi koyarız okuyabilen önce okur ya da hemen sonrasında okuyarak denkleştiririz hiç yetemediğimiz yerde birbirimize destek oluruz zaten amaçta dua etmek sorun olmaz bence çok birikmediği sürece :)Peki adet olunca nasıl olucak ona karar verildi mi? Baskasina okutmak zor sonradan mi okucaz
19 kişi olduk canım senide katınca :)akCanım son durum ne? Kaç kişi oldu? Sayıya göre ben de katılabilirim
ekledim canım senideBende katilmak istiyorum. Hergun okumaya calisiyorum zaten yasini. Bu sekilde daha iyi olur.
R rana20 katılmak istermisin cnm ?
ekledim canım regl dönemlerinde okutabiliyorsak birine okuturuz yada öncesi sonra hiç olmazsa birbirimize destek oluruz :)Beni ve annemi yazabilirsin canım listeye. Regl dönemini ne yaparız ama
ekledim canım senideMerhaba arkadaşlar
Bende katılmak isterim listenize eklerseniz sevinirim
ekledim canım senide
ekledim canım senideBende varım inşallah ❣
ekledim canmBende katılabilirim
senide ekledim canımBende dahil olurum seve seve.
Komşu topikte hastalarımız için 41 fetih suresi okuyoruz okuyanlar birleşebilir aslında
şuan yaklaşık 20 kişiyiz kaç kişi var bilmiyorum orda ama gelen olursa seve seve kabul ederiz