- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Bende katılmak isterim Rabbim kabul etsin ins..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasin de okurum ama 5 tane bana fazla gelir gibigoah katılmak istersen bak bi cnm
Dur bakalım kac kişi olucak duruma göre bakarsın cnmYasin de okurum ama 5 tane bana fazla gelir gibi
Tamam canımDur bakalım kac kişi olucak duruma göre bakarsın cnm
Bende katılırım sayı tamamlanırsa inşallah
İnşallah sizide ekliyorum listeyeBende katılmak isterim Rabbim kabul etsin ins..
Şuan 5 tane diye bir netlik yok ztn çoğaldık 5fazla bile geliyor kişi netleşsin diye beklemedeyim ama bugün yarın netleşirizYasin de okurum ama 5 tane bana fazla gelir gibi
Aynen toplanıp yapalım kımın duası kabul olur bilinmez nekadar cok okadar ıyıTamamdır sizide yazıyorum biraz toplanalım diye beklemedeyim
İnşallah sizide ekliyorum listeye
Peki adet olunca nasıl olucak ona karar verildi mi? Baskasina okutmak zor sonradan mi okucazTamamdır sizide yazıyorum biraz toplanalım diye beklemedeyim
İnşallah sizide ekliyorum listeye
Bende katilmak istiyorum. Hergun okumaya calisiyorum zaten yasini. Bu sekilde daha iyi olur.Çok sevindim
Peki günlük olarak değiştirsem hergün 1kişiye olacak şekilde yine katılabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Ben birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan dualarının daha çok kabul olduğuna hep inanmışımdır nekadar çok nefes girerse o kadar güzel oluyor sanki
Burda da sık sık dualara katılırım, katılıyorum.
İşin özü dilek (hacetlerimiz) için düzenli 41 Yasin suresi okumak için 41 dua kardeşi arıyorum ister eski yazı ister yeni yazı abdestli içten olsun yeter, hergün 1kişiye okunayacak şekilde ayarlama yapıcam nasip olursa
Siteye üye olmayan anneniz kardeşinizi de katılabilir 41 kişi olduğumuzda başlarız.
Ne dersiniz
Arkadaşlar biraz bekledim açıkçası artık baya çoğaldık şükür şimdi bi liste yapıp paylaşıcam son durumu