- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Bir tane okudum canım
canım sen dün yeni kişi yayınladığımda 1 tane okudum yazmıştın ben eklemişim ama sabah bugünkü kişiye okuyamam demişsin anlamadım okudun mu okumadın mı?Ben bugün için okuyamam galiba okursam da yazarım insallah
Ben 3 tane okudum ekleyebilirsin canım..Canım sen listede yoktun etiketlemediğim için bildirim gelmiyordur şimdi listeye ekliyorum bugünkü arkadaşımızdan başlayabilirsin müsaitsen sayı normalde 1 dedik ama 35 kişi olduğumuz ve şuan 8 arkadaşımız özel gününde olduğu için kim nekadar okuyabiliyorsa o kadar okuyor 1den fazla okuyabilirsen özellikle bu hafta çok makbule geçer
Bugünkavs-i kuzah arkadaşın ANNESİ için okuyoruz
Okuyunca sayısı ile yazarsın ama lütfen hergün aksatmadan bildirim yap yoksa takip etmek zor oluyor dün akşam yayınladım listeyi bu akşam nasip olursa tamamlayıp sıradakine geçeriz.
Canım dünkü arkadaş için yetisememisim annesi için 2 tane aliryorumkavs-i kuzah arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah sırada arkadaşımızın ANNESİ var
kavs-i kuzah ANNESİ için Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Arkadaşlar şuan 7 arkadaşımız özel gününde o yüzden bizler bugün olduğu gibi bu hafta elimizden geldiğince okuyabilirsek günlerimiz aksamadan devam ederiz hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
zey_nep -1
@Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -2
G Gokyuzummm -1
@Queen21 - ÖZEL GÜN
@Sonbahar12345 -1
burcusami -2
@humanbeings -2
@orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -2
kavs-i kuzah ANNESİ -1
@rana20 -1
@hurgenaral -1
@Minik Meleklerim -1
@Merayyy -1
@H M -2
@Tosun Pasa - ÖZEL GÜN
@YaKaMoZz-z - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
@Sadelikherseydir -1
Mehfam -3
@askrhpozitif - ÖZEL GÜN
goah - 2
M MaviMabellee - BİLDİRİM YAPMADI
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
Mucizemm222 - BİLDİRİM YAPMADI
S Suskunhanim -1
Bonus -1
mutlulukbenihicbirakma -3
@Yarimm66 -2
@nur_nursa -1
@rana20 ANNESİ -1
@morkagit ARKADAŞ -1
ekledim canım Allah kabul etsinKonuyu takip ettiğim halde bana bildirim gelmiyor
Ben 3 tane okudum ekleyebilirsin canım..
1 adet okudum ama malesef şimdilik fazlasını okuyamıyorum akşam bitmemiş olursa alabilirim kusura bakmayınkavs-i kuzah arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah sırada arkadaşımızın ANNESİ var
kavs-i kuzah ANNESİ için Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Arkadaşlar şuan 7 arkadaşımız özel gününde o yüzden bizler bugün olduğu gibi bu hafta elimizden geldiğince okuyabilirsek günlerimiz aksamadan devam ederiz hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
zey_nep -1
@Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -2
G Gokyuzummm -1
@Queen21 - ÖZEL GÜN
@Sonbahar12345 -1
burcusami -2
@humanbeings -2
@orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -2
kavs-i kuzah ANNESİ -1
@rana20 -1
@hurgenaral -1
@Minik Meleklerim -1
@Merayyy -1
@H M -2
@Tosun Pasa - ÖZEL GÜN
@YaKaMoZz-z - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
@Sadelikherseydir -1
Mehfam -3
@askrhpozitif - ÖZEL GÜN
goah - 2
M MaviMabellee - BİLDİRİM YAPMADI
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
Mucizemm222 - BİLDİRİM YAPMADI
S Suskunhanim -1
Bonus -1
mutlulukbenihicbirakma -3
@Yarimm66 -2
@nur_nursa -1
@rana20 ANNESİ -1
@morkagit ARKADAŞ -1
Ben isterimArkadaşlar ramazan ayı için hatim yapıyoruz gelmek isteyen yazabilir
Okudum canımgüncel okunan sayımız 28 arkadaşlar bildirim yapmayan arkadaşlar ve fazla okuyabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirm
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah ve annesi
Mehfam
poncikbirgelincik
Mucizemm222
S Suskunhanim
Bonus
aslında sürekli etiket yapıyorum ama hala mı gelmiyor yaKonuya girip bakmayınca bildirim gelmiyor kızlarher ne kadar takip etsek de o yüzden günlük bakmak lazım
canım 38 de kaldık kaç tane okuyabilirsin gece? yazayım mıBen okuyamadım gündüz hiç müsait olamadımmutlulukbenihicbirakma yatmadan okurum inşallah bakarım inşallah okuduğumda eksik var mı diye