- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
güncel okunan sayımız 32 arkadaşlar bildirim yapmayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Bonus
goah
M MaviMabellee
poncikbirgelincik
Mucizemm222
S Suskunhanim
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
nur1134
tamam canım 1 yazayım mı yoksa okuyunca mı söylersin?Mutlulukcum ben okuycam inşallah akşam ezanına kadar
Yaz yaz o saatler yemek zamanı giremediğim olabilir ya da unuttuğumtamam canım 1 yazayım mı yoksa okuyunca mı söylersin?
Ben henuz okuyamadim gec saatte bildirim yapabilirim
Canım okudum bir tane bugunki arkadaş icingüncel okunan sayımız 32 arkadaşlar bildirim yapmayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Bonus
goah
M MaviMabellee
poncikbirgelincik
Mucizemm222
S Suskunhanim
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
nur1134
Bir de bana yaz 1 tane okuyacağım inşallahbu geceye kadar kesin okuyabilirim dersen 1 yazayım mı canım
1 tane okudumgüncel okunan sayımız 32 arkadaşlar bildirim yapmayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Bonus
goah
M MaviMabellee
poncikbirgelincik
Mucizemm222
S Suskunhanim
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
nur1134
bir akşamdan öbür akşama kadar düşün canım tam 24 saati doldurup doldurmuyomuyuz bilemiyorum1 tane okudummutlulukbenihicbirakma bugün ku için ,Allah'ım kabul etsin inşallah sıra 24 saatte geçmiyor mu ?
Yarın (anne için) 2 tane okuyabilirimkavs-i kuzah arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah sırada arkadaşımızın ANNESİ var
kavs-i kuzah ANNESİ için Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Arkadaşlar şuan 7 arkadaşımız özel gününde o yüzden bizler bugün olduğu gibi bu hafta elimizden geldiğince okuyabilirsek günlerimiz aksamadan devam ederiz hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -2
G Gokyuzummm -1
Ronron77 - ÖZEL GÜN
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -2
orjinal19 - ÖZEL GÜN
kavs-i kuzah -2
kavs-i kuzah ANNESİ -1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Tenceresiz kaldim anne -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky - ÖZEL GÜN
YaKaMoZz-z - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
Sadelikherseydir -1
Mehfam -3
askrhpozitif - ÖZEL GÜN
goah - 2
M MaviMabellee - BİLDİRİM YAPMADI
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye - ÖZEL GÜN ( 1 TANE OKUTTU)
Mucizemm222 - BİLDİRİM YAPMADI
S Suskunhanim -1
Bonus -1
mutlulukbenihicbirakma -3
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ -1
@morkagit ARKADAŞ -1