Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Birazdan okuyacağım ben inşallah :dua: ilk sayfadaki sıraya göre mi niyetlenecegiz :))
Bugün mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma nın kardeşinde sıra ona okuyoruz niyeti de bu şekilde
Screenshot_20210302_084558_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg

Oludum teslim ettim rabbim kabul eder inşşlh mübarek 3aylardayız eksik olursa haber verin arkadaşlar ben yine okurum çünkü okuyunca rahtlıyorum 😊
Allah kabul etsin 1 tane okudunuz değil mi?
Kaç eksik var ?
şuan toplam 24 okunmuş oldu, 17 tane eksik var bildirim yapmayanlarda var adetli olanlarda eğer seni zorlamadan okuyabilirsen eklerim :KK66:
Birazdan okuyacağım ben inşallah :dua: ilk sayfadaki sıraya göre mi niyetlenecegiz :))

İlk sayfayı henüz güncellemedim yani bugün eklenenler var sizde dahil ama sıra o şekilde gidiyor 2. kişide mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ

Allah kabul etsin 1 tane okudunuz değil mi?

şuan toplam 24 okunmuş oldu, 17 tane eksik var bildirim yapmayanlarda var adetli olanlarda eğer seni zorlamadan okuyabilirsen eklerim :KK66:

İlk sayfayı henüz güncellemedim yani bugün eklenenler var sizde dahil ama sıra o şekilde gidiyor 2. kişide mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
Tamam canım inşallah okuyunca tekrar bildiririm

X