- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Allah razı olsun cnmŞimdi okudum inşaAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnmŞimdi okudum inşaAllah.
Allah razı olsun cnmBen okudum yazmismistim ama bildirim yapmadi yazmissiniz
Rabbim kabul etsin inşşlh çok sağolEvet 1 tane okudum bugün. Tamam inşaAllah öyle yapayım
Aminn inşlh allah razı olsun1 Yasin okudum Rabbimiz kabul etsin inşallah
Aminn hamilelerin duası kabul olur inşlh cnm rabbim seninde gönlüne göre salih hayırlı bir evlat nasip etsin inşşlh3. Arkadas için okudum Allah kabul etsin inşallah rabbim hayırlı saglıklı salih bır erkek evlat nasıp etsın
Olur cnm yeni başladık zaten şimdiden allah razı olsun inşllh dualarınız benim için kabul olurBana bildirim şimdi geldi kusura bakmayın .. Eğer yarinda okunacaksa 2 tane okurum mm
Zeynep arkadaşımızın niyeti için 2 yasin aldım.Arkadaşlar hayırlı akşamlar
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ için sayımız tamamlandı
Aşağıda hem güncel sıralı liste hem de kimin ne kadar okuduğu yazılı listemiz var 2 gündür hiç bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen 1 er tane olsun okumaya çalışalım.
Okuyan herkesten Allah razı olsun sırada ben vardım fakat zey_nep arkadaş daha darda olduğu için onunla yer değiştirdik.
bundan sonra okuyacak olduğunuz yasinleri zey_nep niyetine okuyup buraya sayı yazarsınız.
NİYETİ:
Dua eden herkesten allah razı olsun şimdiden.zor bi hamilelik süreci geçiriyorum,rabbime binlerce kez şükür iki kız evladım var ve tekrar hamileyim rabbimden herşeyden önce hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı salih bir erkek evlat diliyorum kimin duası kabul olur bilinmez.rabbim inşşlh kabul eder allah raZı olsun dua edenlerden
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ - 8
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ - 1
zey_nep -2
@Sabr-Sukur-Dua - 2
@SoLeiL12 -1
@Aktif Lora - bildirim yapmadı
@Gokyuzummm - bildirim yapmadı
@Queen21 -1
@Sonbahar12345 -1
@burcusami - özel gün
@humanbeings -özel gün
orjinal19 - bildirim yapmadı
@kavs-i kuzah -2
@kavs-i kuzah ANNESİ -2
R rana20 bildirim yapmadı
@Hurgeneral bildirim yapmadı
@Bonus -1
@Merayyy -2
H M -4
@Tosun Pasa -bildirim yapmadı
@YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir bildirim yapmadı
@_Reyyan bildirim yapmadı
@askrhpozitif -1
goah bildirim yapmadı
@28mn -1
@morkagit -2
@poncikbirgelincik -1
@Masalimsensin -2
@mucizem222 bildirim yapmadı
S Suskunhanim bildirim yapmadı
@Minik Meleklerim bildirim yapmadı
@Negoo -1
mutlulukbenihicbirakma -4
@Yarimm66 bildirim yapmadı
Allah kabul etsin allah razı olsun cnmZeynep arkadaşımızın niyeti için 2 yasin aldım.
mutlulukbenihicbirakma okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahArkadaşlar hayırlı akşamlar
Aşağıda hem güncel sıralı liste hem de kimin ne kadar okuduğu yazılı listemiz var 2 gündür hiç bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen 1 er tane olsun okumaya çalışalım.
Okuyan herkesten Allah razı olsun sırada ben vardım fakat zey_nep arkadaş daha darda olduğu için onunla yer değiştirdik.
bundan sonra okuyacak olduğunuz yasinleri zey_nep niyetine okuyup buraya sayı yazarsınız.
NİYETİ:
Dua eden herkesten allah razı olsun şimdiden.zor bi hamilelik süreci geçiriyorum,rabbime binlerce kez şükür iki kız evladım var ve tekrar hamileyim rabbimden herşeyden önce hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı salih bir erkek evlat diliyorum kimin duası kabul olur bilinmez.rabbim inşşlh kabul eder allah raZı olsun dua edenlerden
zey_nep -2
@Sabr-Sukur-Dua - 2
@SoLeiL12 -1
@Queen21 -1
@Sonbahar12345 -1
@burcusami - özel gün
@humanbeings -özel gün
@kavs-i kuzah -2
@kavs-i kuzah ANNESİ -2
R rana20 bildirim yapmadı
@Hurgeneral bildirim yapmadı
@Bonus -1
@Merayyy -2
H M -4
@Tosun Pasa -bildirim yapmadı
@YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir bildirim yapmadı
@_Reyyan bildirim yapmadı
@askrhpozitif -1
goah bildirim yapmadı
@28mn -1
@morkagit -2
@poncikbirgelincik -1
@Masalimsensin -2
@mucizem222 bildirim yapmadı
S Suskunhanim bildirim yapmadı
@Minik Meleklerim bildirim yapmadı
@Negoo -1
mutlulukbenihicbirakma -4
@Yarimm66 bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma canım okudum Rabbim kabul etsin inşallahARKADAŞLAR İLK KİŞİMİZİN SAYISI TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KABUL ETSİN
Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Listede 2.kişiye geçiyoruz mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ ( son okuma 02.03,2021 saat 23,59)
Arkadaşlar yarın gün içinde bildirim yapmasamda lütfen okuyunca buraya yazın 1 günlük olduğu için takip zor oluyor,
41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ
1- mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma
4- @Sabr-Sukur-Dua
5- @SoLeiL12
6- @Aktif Lora
7- @Gokyuzummm
8- @Queen21
9- @Sonbahar12345
10- @burcusami
11- @humanbeings
12- orjinal19
13- @kavs-i kuzah
14- @kavs-i kuzah ANNESİ
15- R rana20
16- @hurgenaral
17- @Bonus
18- @Merayyy
19- H M
20- @Tosun Pasa
21- @YaKaMoZz-z
22- Sadelikherseydir
23- @_Reyyan
24- @askrhpozitif
25- goah
26- @28mn
27- @morkagit
28- @poncikbirgelincik
yeni kişiye geçtik yarın akşama kadar bitircez canım nasip olursa inşallah zey_nep arkadaş için okuyoruz.Bana bildirim şimdi geldi kusura bakmayın .. Eğer yarinda okunacaksa 2 tane okurum mm
Tabii ki yarın akşama kadar 2 tane okurum ..Zeynep arkadaşım Allah inşallah çocuğuna kavuşmasını nasip etsinyeni kişiye geçtik yarın akşama kadar bitircez canım nasip olursa inşallah zey_nep arkadaş için okuyoruz.
sana 2 yazıyorum ozaman şimdiden Allah kabul etsin
Aminnn inşlh dualarınız sayesinde cnm allah kabul etsin çok sağolTabii ki yarın akşama kadar 2 tane okurum ..Zeynep arkadaşım Allah inşallah çocuğuna kavuşmasını nasip etsin
Aksam namazdan sonra okumuştum ama bildirimi unuttum 1 tane okudumArkadaşlar hayırlı akşamlar
NİYETİ:
zey_nep -2
@Sabr-Sukur-Dua - 2
@SoLeiL12 -1
@Queen21 -1
@Sonbahar12345 -1
@burcusami - özel gün
@humanbeings -özel gün