Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Merhaba arkadaşlar,

Ben birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan dualarının daha çok kabul olduğuna hep inanmışımdır nekadar çok nefes girerse o kadar güzel oluyor sanki 😇
Burda da sık sık dualara katılırım, katılıyorum.

İşin özü dilek (hacetlerimiz) için düzenli 41 Yasin suresi okumak için 41 dua kardeşi arıyorum ister eski yazı ister yeni yazı abdestli içten olsun yeter, hergün 1kişiye okunayacak şekilde ayarlama yapıcam nasip olursa🤲
Siteye üye olmayan anneniz kardeşinizi de katılabilir 41 kişi olduğumuzda başlarız.🥰

Ne dersiniz 😇

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

1- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
4- @Sabr-Sukur-Dua
5- @SoLeiL12
6- @Aktif Lora
7- @Gokyuzummm
8- @Queen21
9- @Sonbahar12345
10- @burcusami
11- @humanbeings
12- @orjinal19
13- @kavs-i kuzah
14- @kavs-i kuzah ANNESİ
15- @rana20
16- @hurgenaral
17- Bonus Bonus
18- @Merayyy
19- H M H M
20- @Tosun Pasa
21- @YaKaMoZz-z
22- @Sadelikherseydir
23- @_Reyyan
24- @askrhpozitif
25- @goah
26- M MaviMabellee

KATILMAK İSTEYEN OLURSA EKLEYEBİLİRİM Hoppa
Ben de isterim inşallah🥰

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ dileği;

Ailesine kendisine yavrularına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler, annemizin hayırlısıyla şifa bulması ve özellikle eşinin hayırlısıyla alkolü bırakıp hidayete ermesi.

okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bugün için 1 tane okudum kardeşinin niyetine Allah kabul etsin inşallah

Hergün 1 yasin okuyup kişi icin niyet mi ediyoruz nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz
evet canım hergün 1 kişiye ister 1 musait olursanız daha fazla okuyoruz maksat o gün akşama dek 41 e tamamlamak :KK66: sıra kimdeyse onun ismine ya da nickine niyet edebilirsiniz.
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma canım ben 1 Yasin okudum gün içinde bi tane daha okuyacağım beni 2 say. Annene şifa versin Rabbim hem onun hem de kardeşinin eşi alkolü bıraksın diye öyle içten niyet ettim ki..benim eşim de çok alkol kullanırdı bıraktı çok şükür hep dua ederdim bıraksın diye Allah kabul etsin 🤲🏻
Aminn canım inşallahh, Allah kabul etsin 2 yazdım sana :KK66:
Bende merak ediyorum mesajları tam okuyamadım
canım hergün 1 kişiye 1 yasin okuyoruz okuyabilen daha fazla okuyor adetli olanlar ve sayımız fazla olmadığı için ekledim sizide :KK66: okuyunca buraya yazarsınız. Akşam liste güncellemesi yapıcam
4 tane okudum Allah kabul etsin niyetinizi 🌺
aldım canm Allah kabul etsin
Listede yer varsa bende katılmak isterim inşallah 😍
ekledim canım :KK66: bugun için okuyunca sayı bildirirsiniz
Ben de isterim inşallah🥰
ekledim canım okuyunca sayıyı yazarsın:KK66:

evet canım hergün 1 kişiye ister 1 musait olursanız daha fazla okuyoruz maksat o gün akşama dek 41 e tamamlamak :KK66: sıra kimdeyse onun ismine ya da nickine niyet edebilirsiniz.

Aminn canım inşallahh, Allah kabul etsin 2 yazdım sana :KK66:

canım hergün 1 kişiye 1 yasin okuyoruz okuyabilen daha fazla okuyor adetli olanlar ve sayımız fazla olmadığı için ekledim sizide :KK66: okuyunca buraya yazarsınız. Akşam liste güncellemesi yapıcam

aldım canm Allah kabul etsin

ekledim canım :KK66: bugun için okuyunca sayı bildirirsiniz

ekledim canım okuyunca sayıyı yazarsın:KK66:
Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul eder inşallah okuyunca bildirim yapıyorum canım bu akşam Allah ın izniyle

Merhaba arkadaşlar,

Ben birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan dualarının daha çok kabul olduğuna hep inanmışımdır nekadar çok nefes girerse o kadar güzel oluyor sanki 😇
Burda da sık sık dualara katılırım, katılıyorum.

İşin özü dilek (hacetlerimiz) için düzenli 41 Yasin suresi okumak için 41 dua kardeşi arıyorum ister eski yazı ister yeni yazı abdestli içten olsun yeter, hergün 1kişiye okunayacak şekilde ayarlama yapıcam nasip olursa🤲
Siteye üye olmayan anneniz kardeşinizi de katılabilir 41 kişi olduğumuzda başlarız.🥰

Ne dersiniz 😇

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ

1- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3- mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
4- @Sabr-Sukur-Dua
5- @SoLeiL12
6- @Aktif Lora
7- @Gokyuzummm
8- @Queen21
9- @Sonbahar12345
10- @burcusami
11- @humanbeings
12- @orjinal19
13- @kavs-i kuzah
14- @kavs-i kuzah ANNESİ
15- @rana20
16- @hurgenaral
17- Bonus Bonus
18- @Merayyy
19- H M H M
20- @Tosun Pasa
21- @YaKaMoZz-z
22- @Sadelikherseydir
23- @_Reyyan
24- @askrhpozitif
25- @goah
26- M MaviMabellee

KATILMAK İSTEYEN OLURSA EKLEYEBİLİRİM Hoppa
Beni de eklermisiniz bu vesile ile düzenli okurum insallah 🌺💕

H M H M Aslında Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne için şifa niyetine okunmuş olur onuda eklesek güzel olmaz mı?
Ya siz nasıl gönlü güzel insanlarsiniz Allah bin kere razı olsun sizden :dua: H M H M

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ dileği;

Ailesine kendisine yavrularına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler, annemizin hayırlısıyla şifa bulması ve özellikle eşinin hayırlısıyla alkolü bırakıp hidayete ermesi.

okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
1 tane aldım,bugün okur bildirim yaparım😊

X