Düzce merkezde deniz varmi yoksa ne kadar yakin deniz 🤫

Is yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok

Is yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye ac

Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen

Google Mapsten bakın, istediğiniz mahalleyi seçip denize yol mesafesi alıp bakabilirsiniz
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen .baktim uzak görünüyor ama satıcı bana 15 dk yürüme mesafesi diyor

Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen

Google Mapsten bakın, istediğiniz mahalleyi seçip denize yol mesafesi alıp bakabilirsiniz
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen...

Siz dediğim gibi mapsten bakın. Yazın havanın çok rüzgarlı olduğu dönemde bize bile geliyor deniz kokusu ki, izmirde sahile uzak yerdeyim. Herkes oturduğu yeri sevimli göstermeye çalışır, Google maps yalan söylemez

Böyle bakacaksınız Google mapsten. yürüme mesafesi falan değil, buyrun, arası var

O mahalleyi biliyorum iş arkadasim orada oturuyor metek mahallesi ile Akçakoca(deniz olan ilce) arasında cok mesafe var ne kokusu alması kafa bulmus o alsa alsa melen cayinin kokusunu aliyordur.Sizin yerinizde olsam Sakarya Kocaali ya da Karasu yu tercih ederdim biz de eşimle o muhitlerden ev almak istiyoruz

Melen cayini duyunca koptum haklisiniz bu arada

Kocaelinde düşünüyorsanız taaa körfez yarimcadan tutun başisleleye kadar deniz zaten hatta ileriki semtlerde deniz . Hereke de var . Kocaelinde ikamet ediyorum ve sehrimi çok seviyorum. Canım sıkıldığında gider deniz kenarında çayımı içerim bazen eşimle kahvaltıya gideriz güzeldir kocaelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…