- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 41
- Konu Sahibi Pandora kutusu
Merhaba düzce merkezde deniz varmi acaba .deniz yoksa eğer ne kadar uzaklıkta deniz.ne kadar cahilim bilemedim emin olmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye acIs yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok
Is yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen .baktim uzak görünüyor ama satıcı bana 15 dk yürüme mesafesi diyorGoogle Mapsten bakın, istediğiniz mahalleyi seçip denize yol mesafesi alıp bakabilirsiniz
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmenIs yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok
Is yerim Düzce de benim.Merkeze yaklasık 35 dk 40 mesafede var deniz merkezdeyim aa denize de ugrayip sahile gideyim olayi yok
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen...Google Mapsten bakın, istediğiniz mahalleyi seçip denize yol mesafesi alıp bakabilirsiniz
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen .baktim uzak görünüyor ama satıcı bana 15 dk yürüme mesafesi diyor
Metek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen
O mahalleyi biliyorum iş arkadasim orada oturuyor metek mahallesi ile Akçakoca(deniz olan ilce) arasında cok mesafe var ne kokusu alması kafa bulmus o alsa alsa melen cayinin kokusunu aliyordur.Sizin yerinizde olsam Sakarya Kocaali ya da Karasu yu tercih ederdim biz de eşimle o muhitlerden ev almak istiyoruzMetek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye aakçakocdan ama eşime birisi metek toki de yürüme mesafesi demiş inanamadım. Çünkü bende bakıyorum en az 30 dk yazıyor .Bir kadınla konuştum tokilerdeymis bize çok yakın deniz alın diyor beynim yandı resmen
Aracla 30-40 dkMetek tokilerde biriyle konuştum sahil kokusu bile geliyor dedi 15 dk yürüme mesafesi dedi çok şaşırdım. Ev almayı planladık ama deniz şehrinde olsun diye ac
Melen cayini duyunca koptum haklisiniz bu aradaO mahalleyi biliyorum iş arkadasim orada oturuyor metek mahallesi ile Akçakoca(deniz olan ilce) arasında cok mesafe var ne kokusu alması kafa bulmus o alsa alsa melen cayinin kokusunu aliyordur.Sizin yerinizde olsam Sakarya Kocaali ya da Karasu yu tercih ederdim biz de eşimle o muhitlerden ev almak istiyoruz
Internetten baktim bende öyle gördüm 15 dk yürüme mesafesi deyince çok sasirmistim teşekkürederim bilgi icinAracla 30-40 dk