- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpriz_mucize kaç aylık bebeğin allah sağlıklı şekilde kucagına versin ilkmi canısı
denefiniz geldi açılın bakemm...zemuszemuskaydirigubbakcemile3
batan güneş canım ya bi geliyon sonra aylarca yoksun.özlüyoz ama guzum .unutma bizi olurmu...aradada olsa muhakkak gel topige..opuyorumnanaktan
süpriz mucize hoş geldin canım.keşke ben sana söleseydim bu topigi .sölemedim demi...ben buraya hep geliyom boş zamanlarımda.
senayda canım .haftaya pazar buluşalımmı...senin akçakocaya gitmene denk gelebilirmi acep:çok üzgünüm:insallah karşılaşırız canım...seninle tanışmak çok istiyom bacım...gerçi benim abamda gelecek denizliden ama o ayın 20 sinden sonra dedi .ona denk getiremeyiz galiba.hepiniz ne kadar kalaceniz bakem söleyin guzular
gündüzüm bacım.şimdi benim noyuda kaybettin demi.gündüz sen ne kadar kalacan bacım.organizasyon yepcem ya o açıdan sorduydum..
denefiniz geldi açılın bakemm...zemuszemuskaydirigubbakcemile3
batan güneş canım ya bi geliyon sonra aylarca yoksun.özlüyoz ama guzum .unutma bizi olurmu...aradada olsa muhakkak gel topige..opuyorumnanaktan
süpriz mucize hoş geldin canım.keşke ben sana söleseydim bu topigi .sölemedim demi...ben buraya hep geliyom boş zamanlarımda.
senayda canım .haftaya pazar buluşalımmı...senin akçakocaya gitmene denk gelebilirmi acep:çok üzgünüm:insallah karşılaşırız canım...seninle tanışmak çok istiyom bacım...gerçi benim abamda gelecek denizliden ama o ayın 20 sinden sonra dedi .ona denk getiremeyiz galiba.hepiniz ne kadar kalaceniz bakem söleyin guzular
gündüzüm bacım.şimdi benim noyuda kaybettin demi.gündüz sen ne kadar kalacan bacım.organizasyon yepcem ya o açıdan sorduydum..
amin canım saol,6 aylık ilk inşallah Allah nasip ederse...
denefim hoş geldin canım...denefiniz geldi açılın bakemm...zemuszemuskaydirigubbakcemile3
denefim hoş geldin canım...
inan bende seni tanımayı çok istiyorum balım...
evet pazar gününe denk gelebilir benim akçakocaya gitmem..
keşke denk gelebilsek ya...bu hafta içi buluşsakmı ..ama sende çalışıyorsun ondan zor ..
dur bakalım..Allah dan net varda haberleşebiliyoruz...yine bir gelişme olursa ben burdan yazarım canım...
istersen haftaya pazartesi senle buluşup denefin çalıştıgı yere gideriz ben hep öyle yapıyom
düzceme gittiğimde denefin çalıştığı yere muhakkak uğrarım
allahım sağlıklı dünyaya getirsin sana da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
kızmı erkekmi bebiş
canım benim olabilir sen adresi at bana özelden ben yeğenimle gelmeye çaçlışırım ..süpriz mucize canım artık biz piknik tüp ne varsa yapacez başka çaremiz kalmadı..:roflol::roflol:
sagol canım güzel dileklerin için
senayda canım özelden iş yerimin adresini atsam beni ziyarete gelirmisin...belki buluşmaya kısmet olmaz..ama yinede burdan haberleşiriz...belki pazartesiye falan ertelenir akçakocaya gitmen..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gündüzüm gı bak sizler için ne kadar çabalıyom kankinin gıymetini bil![]()
Rabbim sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...saol tatlım kız(yağmur hazal)
sürpriz_mucize sende gelsene bacım memlekete ...