Düzce///81

canım ben 15den sonra gelecegım sen ne zaman gelıyorsun ona göre ayarlarsınız buluşma işini olurmu gunduzum opuyorumnanaktan
bende herkesle tanışmak ıstıyorum hadı kızlar az kaldı buluşalımm kaydirigubbakcemile5
denizliden gelıyorum bu sefer katılım çok olsun :lepi:

dur bi sayam :roflol:11 temmuz cumartesi
12 pazar 13.pazartesi 14salı
15 çarşamba 16 perşembe 17 sinde de ben cuma yani a.skaydirigubbakcemile4
görüşürüz tatlım

hepinizin günü aydın olsun kızlar.....

gündzüm maviokyanus benim yeğenim.....bende yeğen çokk maaşaallah...:))

eğer buluşma olursa onu ben kapar getiririm sen merak etme...inşallah burfede denk gelir ..

ama göründüğü üzre biraz yaş gibin kocası alıp götürüo memleketine ....ben bu hafta sonu ..

Allah nasip ederse düzcemde olucam...bu arada arabam kaza yaptı ,ben dücedeyken o tamirde olucak...

yoksa burda olursam arabasız çok sıkılırdım o vakti düzcede geçirmiş olucam inş.....

geçmiş olsun canım nasıl kaza yaptın öyle sana birşey oldumu bende sen gittikten sonra geleçem
17 sinde ordayım allah kısmet edersekaydirigubbakcemile4

slm topraklarıım...oo süper valla buluşma kokusu alıyorum..ah keşke bende sizlerle olabilsem ya..kıskandırıyorsunuz beni..:umursamaz:

iyi geceler canlar..
burfem üzme sen tatlı canını.düzceye gelirsen bi haberleşelim buluşalım canım...benim iş yerime gelirsin.tabi krizden dolayı kapanmazsa.:sinifsinif:kapanırsada aman bize buluşma yeri çok bacım...
neyse bana müsade kızlar ben artık yatayım sabah malum iş var...mafoldumben

öyle cnm napalım kısmet inş gelmek istiyorum bakalım helebi gidip gelelim biraz geçsin düzceye gelicem inş:Saruboceq: buluşuruz doğru mekan farketmez tatlım beraber olalım yeterzemuszemus iyi geceler herkse kızlarropuyorumnanaktan

canlarım ben gidiyomsenağlamayarın sabah yola çıkıyoruz 1 hafta sonra grüşürüz öpüyorum canlarım beni özleyin emi -tatlicadiarzu-kendinize iyi bakın muckkss:))opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar nasılsınız
canım denefim bugun biz denizli topıgı toplanıyoruz haberin olsun ..inşallah bu sefer satışa gelmeyız:umursamaz:

günaydın millet nassınız bakem
ben haftaya cuma düzcem'deyim haberiniz ola haydi bakem denef buluşlma hazırla

uzun zamandan sonra merhabalar arkadaşlar nasılsınız
buluşma mı var ne güzel buluşun bakalım
bende ah ah diyçem ama gelmem imkansız artık oralara

kimseler yok ya ben aylar sonra buldum pc yi sizler yoksunuz düzcelilerim
bugün ara ara giriyorum gece inşallah uzun girişim olur sizler olurmusunuz bilmem
g.karanlığı,denef72 ve diğer arkadaşlar
pazartesiye kadar pc bizimle sonra eşim götürecek
ve gene aylarca giremiyçem:gitme:

slm düzceliler ben burayı yeni keşfettim daha..Ama çok sevindim çok merak ediyorum acaba işten veya okuldan tanıdığım arkadaşlarım çıkar belki burdan diye..Ben Çilimlidenim Hatıp (söğütlü) köyü ama ist.evlendim ailem Çilimlideler,Ayrıca düzcede de oturduk merkezde annemden kervandan dereli köyünden...

slm düzceliler ben burayı yeni keşfettim daha..Ama çok sevindim çok merak ediyorum acaba işten veya okuldan tanıdığım arkadaşlarım çıkar belki burdan diye..Ben Çilimlidenim Hatıp (söğütlü) köyü ama ist.evlendim ailem Çilimlideler,Ayrıca düzcede de oturduk merkezde annemden kervandan dereli köyünden...

aramıza hoş geldin canım...
bende Düzce çilimliliyim...
istanbulda evliyim...
ne güzel tesadüf etti ..
şuanda annemlerdeyim ,çilimlide yani...
sen ist da hangi semtdensin canım ...?

Back