Düzce///81

günaydın arkadaşlar.4 gündür evde internetim kesik...haber verdim yapmaya gelmediler.gök gürledi benim telefon hattım kesildi.gündüzüm buluşma diyon ya bacım sen hele bi düzceye gel bacım konuşuruz.herkese iyi günler...ben hemen yazıp çıkıyorum patronum gelecek.bu pazar kimler gelebilecek buluşma yaparsak yazsın buraya ben ona göre diger kızlarla haberleşirim...olmazsa gündüzüm sen bana gelirsin evime olmamı gülüm kimse gelemezse...

günaydın arkadaşlar.4 gündür evde internetim kesik...haber verdim yapmaya gelmediler.gök gürledi benim telefon hattım kesildi.gündüzüm buluşma diyon ya bacım sen hele bi düzceye gel bacım konuşuruz.herkese iyi günler...ben hemen yazıp çıkıyorum patronum gelecek.bu pazar kimler gelebilecek buluşma yaparsak yazsın buraya ben ona göre diger kızlarla haberleşirim...olmazsa gündüzüm sen bana gelirsin evime olmamı gülüm kimse gelemezse...

günaydın arkadaşlarım
elbette canısı niyetim öyle zaten sana gelmek

aman alllahım biri kardeşim biri topram..ortadan ayrılcam şimdi kıskançlıktan...:umursamaz:
ortadan ayrılmana gerek yok topram
nazar değdi bana gelemiyom nedenide eşim'in beli tutuldu ondan
bende fındık zamanı gelmeyi uygun buldum
fındık toplamaya annemlere yardıma gelecemkaydirigubbakcemile4

çok geçmiş olsun topram ya eşin için üzüldüm ... herşey nasip kısmet diyelim..belki bir gün bende düzceye geldiğimde denk geliriz de tanışma fırsatımız olur...

geçmiş olsun canım.dün biz senayda ve mavi okyonusla buluştuk...resim çektik ama hatıra olsun diye.öle artistlik resimlerimizi göstermeyiz...:roflol:planlasaydık inan böle güzel bir buluşma olmazdı.ikiside çok şekerler.çok sevdim...opuyorumnanaktan
bu arada finduga bekliyom kanka.haberin olsunkaydirigubbakcemile3

günaydın hemşolarım:)
dün denefle tanıştık.....onu tanımak çok güzeldi....çok şeker çok candan bir insan....
inş tekrarını yaparız..gündüzüm gelememene çok üzüldüm:(geçmiş olsun ......
inş bir gün hep beraber buluşma şansımız olur....belli olmaz bir günde denef istanbula gelir :))

dün denefle tanıştık.....onu tanımak çok güzeldi....çok şeker çok candan bir insan....
inş bir gün hep beraber buluşma şansımız olur....belli olmaz bir günde denef istanbula gelir :))

insallah canım....:Saruboceq::Saruboceq:istanbula gelirsem artık gündüzünle senin misafirin olurum...bende sizleri tanıdıgıma çok sevindim....görüşmek üzere canımopuyorumnanaktan
mavi okyonusa çok selam söle

çok geçmiş olsun topram ya eşin için üzüldüm ... herşey nasip kısmet diyelim..belki bir gün bende düzceye geldiğimde denk geliriz de tanışma fırsatımız olur...
inşallah topram fındık zamanı annene gelirsen karşılaşırız canısı
zaten elbet birgün buluşaçağız :1hug:

geçmiş olsun canım.dün biz senayda ve mavi okyonusla buluştuk...resim çektik ama hatıra olsun diye.öle artistlik resimlerimizi göstermeyiz...:roflol:planlasaydık inan böle güzel bir buluşma olmazdı.ikiside çok şekerler.çok sevdim...opuyorumnanaktan
bu arada finduga bekliyom kanka.haberin olsunkaydirigubbakcemile3
oh oh sohbetiniz bol olsun fıstık ne güzel diymi şimdiye kadar birbirimizin varlıklarını bilmiyorduk kk sayesinde siz topraklarımla tanışma imkanı buldum niçe kopmayacak dostluğumuza
:1hug:

evet ya senayda buluşamadık ya herşeyin başı sağlık olsun cancanlarım
evet inşallah denef'in yolu istanbula düşerde konuk ederiz kendizini kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile5

hemşolarım hepinize hayırlı kandiller diliyorum...

Rabbim cümlemizin hayır dileklerini kabul etsin inş...amin.....

kızlar ben geldim bu akşam çok yorgunum aslında ama bakmadan edemedim neler yaptınız görüşmeyeli bakem bi buluşma kokusu alıyorum sanki:olmaz:demek bensiz buluştunuz he alacağınız olsun:oklava:şaka bi yana sevindim sizin adınıza nasıl geçti buluşma kimler vardı he bu arada hani fotolar koymamışsınız galiba koymıcaksanız senayda bana gönder fotoları merak ederim şimdi..bu arada hepinizin kandili mübarek olsun inş:Saruboceq:opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim bu akşam çok yorgunum aslında ama bakmadan edemedim neler yaptınız görüşmeyeli bakem bi buluşma kokusu alıyorum sanki:olmaz:demek bensiz buluştunuz he alacağınız olsun:oklava:şaka bi yana sevindim sizin adınıza nasıl geçti buluşma kimler vardı he bu arada hani fotolar koymamışsınız galiba koymıcaksanız senayda bana gönder fotoları merak ederim şimdi..bu arada hepinizin kandili mübarek olsun inş:Saruboceq:opuyorumnanaktan

kandilin mübarek olsun burfe hoşgeldin canısı
malesf ben gidemedim 7 ağustosta gidecem büyük buluşma olmadı ama küçük buluşma oldu
denef,senayda ve mavi okyonus buluşmuşlar bende resimleri merak ettim ama yayınlamadılar malesef

günaydın hemşolarım...geçmiş kandiliniz mübarek olsun..köyde net yok giremedim evden.pc yapıldı ama...deli oldum ya.laelaelaelaelaezaten 1 haftadır pc bozuktu.bende şans olsa zaten..:delphin:
burfem hoş geldin tatlummm....senayda göndersin sana artistlik fotolarımızı..hepinizi çok öpüyorum....kib canlar

günaydın hemşolarım...geçmiş kandiliniz mübarek olsun..köyde net yok giremedim evden.pc yapıldı ama...deli oldum ya.laelaelaelaelaezaten 1 haftadır pc bozuktu.bende şans olsa zaten..:delphin:
burfem hoş geldin tatlummm....senayda göndersin sana artistlik fotolarımızı..hepinizi çok öpüyorum....kib canlar

sende bana gönderme yapta görem sizi kanki

gündüzüm fotolar senaydada.bende yok.ona söle bi günlügüne koysun resimleri sonra kaldıır.ama o bilirrr..

slm herkezin geçmiş kandilini kutluyorum uzun bir aradan sonra döndün oglumu sünnet ettirdim memlekette
şuan istdeyim taşınma telaşım var arada bakuyorum sizlere yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hepinize slamlar

nasılsınız canlarım? denefim hoşbulduk mavi okyanusa söledim atıcak artistik fotoları bana bakalım nekadar artistik yorumları yazarım.cnm çok sıkıo ya gezmekten geldim ama çok sıkılıorum senaydada düzcede kimsecikler yok yav:delphin:

hoş geldin burfee...

bende yarın dönüyorum enişten sağolsun kalamaıyo fazla...:(

işleri yoğunmuş neyse bunada şükür ....

gelince görüşürüz canım....

resimler bendede yok mavi okyanusta...

burfeye atarsa gündüzüm burfe sana atar canım...

zaten çok fazla bir resim yok bi iki pozdu heralde..

birde bizimki anlaşmalı bir buluşma olmadı sürpriz bir buluşmaydı...

mavi okyanusla gezmeye çıkmıştık ...denefin işyerinin önünden geçerken aradım...

onunda çıkış saatiymiş ve buluştuk güzel bir buluşmaydı....kendisini tanıdığıma çok memnun oldum :)

hoşbulduuuk yarın geliosun he sevindim valla içime rehavet çöktü yav..gündüzüm bana akşam atacak fotoları mavi okyanus atarım cnm ben sana

Back