- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
canım ben 15den sonra gelecegım sen ne zaman gelıyorsun ona göre ayarlarsınız buluşma işini olurmu gunduzum opuyorumnanaktan
bende herkesle tanışmak ıstıyorum hadı kızlar az kaldı buluşalımm kaydirigubbakcemile5
denizliden gelıyorum bu sefer katılım çok olsun :lepi:
hepinizin günü aydın olsun kızlar.....
gündzüm maviokyanus benim yeğenim.....bende yeğen çokk maaşaallah...:))
eğer buluşma olursa onu ben kapar getiririm sen merak etme...inşallah burfede denk gelir ..
ama göründüğü üzre biraz yaş gibin kocası alıp götürüo memleketine ....ben bu hafta sonu ..
Allah nasip ederse düzcemde olucam...bu arada arabam kaza yaptı ,ben dücedeyken o tamirde olucak...
yoksa burda olursam arabasız çok sıkılırdım o vakti düzcede geçirmiş olucam inş.....
slm topraklarıım...oo süper valla buluşma kokusu alıyorum..ah keşke bende sizlerle olabilsem ya..kıskandırıyorsunuz beni..:umursamaz:
canlarım ben gidiyomsenağlamayarın sabah yola çıkıyoruz 1 hafta sonra grüşürüz öpüyorum canlarım beni özleyin emi -tatlicadiarzu-kendinize iyi bakın muckkss:))opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar nasılsınız
canım denefim bugun biz denizli topıgı toplanıyoruz haberin olsun ..inşallah bu sefer satışa gelmeyız:umursamaz:
günaydın millet nassınız bakem
ben haftaya cuma düzcem'deyim haberiniz ola haydi bakem denef buluşlma hazırla
slm düzceliler ben burayı yeni keşfettim daha..Ama çok sevindim çok merak ediyorum acaba işten veya okuldan tanıdığım arkadaşlarım çıkar belki burdan diye..Ben Çilimlidenim Hatıp (söğütlü) köyü ama ist.evlendim ailem Çilimlideler,Ayrıca düzcede de oturduk merkezde annemden kervandan dereli köyünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?