Düzce///81

slm hepinize ben geldim ama bakıyorum 20 gün kaldıgım halde yinede pek birşy değişmemiş kimsecikler ugramamış fazla hepinizi özledim slm

slm hepinize ben geldim ama bakıyorum 20 gün kaldıgım halde yinede pek birşy değişmemiş kimsecikler ugramamış fazla hepinizi özledim slm

hoşgeldin kediçik81 evet canısı yok gelmiyo bizim kızceler gene
anlat bakalım neler yaptın heeee
şimdik ev toplama zamanı desene

günaydın kızlar herkese nasılsınız görüşmeyeli 3 haftadır misafirim vardı giremedim malesef ne yapıosunuz düzcede buluşma falan varmı ben malesef gelemiorummafoldumben bu cmrtesi eşimin memleketine gideceğiz neyse ben kalkıyım çoook işim var çoook opuyorumnanaktan

slm kızlar hayırlı akşamlar.ben de 2 gündür pek gelemedim.temizlik falan yaptım....görüşmek üzere canlar...

günaydın kızlar herkese nasılsınız görüşmeyeli 3 haftadır misafirim vardı giremedim malesef ne yapıosunuz düzcede buluşma falan varmı ben malesef gelemiorummafoldumben bu cmrtesi eşimin memleketine gideceğiz neyse ben kalkıyım çoook işim var çoook opuyorumnanaktan
neyse sağlık olsun canım belki ramazan bayramında olursun düzcede ben gidecem bakalım
bu cumartesi değilde öbür cumartesi düzcemdeyim 1 hafta kalacam
kimse yoksa buluşmya ne gerek var kine

slm kızlar hayırlı akşamlar.ben de 2 gündür pek gelemedim.temizlik falan yaptım....görüşmek üzere canlar...
kolay gelsin kanki benimde temizlikten canım çıkmış durumda
sen ve ben yorgunluktan nalları dikip öbür yere gidecez canım
bi ütüm ve çocukların odası kaldı temziliğe devam etmeden kk ya bakayım dedim

gunaydın bayanlar nasılsınız
gunduzum nıye oyle dıyon canım bak sen ordan geleceksın bende burdan zemuszemus
bundan guzel bı sebepmı olur buluşuruız olmazmı ne dersın opuyorumnanaktan

bende çok istiyordum gelmek fakat olmadı :çok üzgünüm:neyse sizler buluşun bari de resimleri görelim kızlar hadi yapın bari bi buluşma denefide görmüş tekrar görmüş olurum..opuyorumnanaktan

herkeslere günaydınlar gerçi birazdan öğlen olucak ama bana göre hala sabah.....:)))

buluşmamı var ?kimse kimseyle denk gelemiyo ki bir türlü maalesef....

gülse canım nirlerdesin bakem sen :oklava:
geliyormusun düzceye ne zaman gülüm
hadi bana yetiş bakalım oldu
benden başka giden olmadığından
buluşmaya ne gerek var dediydim zaten düzceye gittiğimde denefin evine gidecektim
hadyi bakalım allah kavuştursun bizleria.s

bende çok istiyordum gelmek fakat olmadı :çok üzgünüm:neyse sizler buluşun bari de resimleri görelim kızlar hadi yapın bari bi buluşma denefide görmüş tekrar görmüş olurum..opuyorumnanaktan
üzüldüm gelemeyeceğine
eşin seni kandırdı bak gördünmü önce seni düzceye götürdü
şimdik kendi köyüne getirecek
enişte akıllılık yapyı heeeeeeeee
keşke önce eniştenin köyüne gitseydiniz şimdik düzceye gelirdin ve buluşurduk neyse başka bahara diyelim a.s

herkeslere günaydınlar gerçi birazdan öğlen olucak ama bana göre hala sabah.....:)))

buluşmamı var ?kimse kimseyle denk gelemiyo ki bir türlü maalesef....
sen belli değil he
üle kızım altında araba var ah ah o araba bende olacaktıki tutmasın kimse gündüzün karanlığını derdim :roflol:gerçi bizde de varda açılamıyor acıların gündüzü :roflol:şirketin olmayacaktı varya kaydirigubbakcemile4
neyse canısı can sağlığı olsun ne diyelim ama arayı acmayalım ne dersiniz

oy oy kızlar buluşmamı dediniz.yaparız bacılar yaparız.siz yeterki gününüzü yazın hehe gerisi kolay..:teytey::dance:alkisalkisalkisdelikafadulden

beni de unutmayın bendee bende katılmak istiyorm buluşmaya
seni unuturmuyuz bacım takip et bizi sen bana özelden cep ev nonu ver ben geldiğimde arayım seni oldu
tamam bacım sana haber ederiz.düzcenin neresinde oturuyon gülüm sen

tm kanki ben sana geleceğim anı yazar ona göre harekete geçersin oldu
gülse ne zaman gelecek gülüm

canım ben 15den sonra gelecegım sen ne zaman gelıyorsun ona göre ayarlarsınız buluşma işini olurmu gunduzum opuyorumnanaktan
bende herkesle tanışmak ıstıyorum hadı kızlar az kaldı buluşalımm kaydirigubbakcemile5
denizliden gelıyorum bu sefer katılım çok olsun :lepi:

hepinizin günü aydın olsun kızlar.....

gündzüm maviokyanus benim yeğenim.....bende yeğen çokk maaşaallah...:))

eğer buluşma olursa onu ben kapar getiririm sen merak etme...inşallah burfede denk gelir ..

ama göründüğü üzre biraz yaş gibin kocası alıp götürüo memleketine ....ben bu hafta sonu ..

Allah nasip ederse düzcemde olucam...bu arada arabam kaza yaptı ,ben dücedeyken o tamirde olucak...

yoksa burda olursam arabasız çok sıkılırdım o vakti düzcede geçirmiş olucam inş.....

selam kızlar nasılsınız.denefiniz geldi.kaydirigubbakcemile4
senayda canım mavi okyonus yegeninmi....seninle ve onunlada tanışmak güzel olacak canım..a.s.
burfem ya bu hiç olmadı.seninle tekrar muhabbet edecez diye seviniyodum.neyse kısmet ...üzme sen gönlünü...opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız.denefiniz geldi.kaydirigubbakcemile4
senayda canım mavi okyonus yegeninmi....seninle ve onunlada tanışmak güzel olacak canım..a.s.
burfem ya bu hiç olmadı.seninle tekrar muhabbet edecez diye seviniyodum.neyse kısmet ...üzme sen gönlünü...opuyorumnanaktan
[/QUOTdenefim öyle kısmet ama gerçekten çok üzüldüm ne güzel hepberaber olacaksınız zaten ablamlarda düzcede bi ben kaldım burda eşim iznini memleketinde kullanmak istiyor ailesi çok istiyor ben 6 senelik evliyim daha hiç gitmedimde artık bahanede kabul etmiyorlar haklı olarak yapacak bişe yok siz buluşunda bende resimlerden görür hasret gideririm artık mafoldumben

Back