Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaa kimseler gelmemiş topigimize...lmaz::çok üzgünüm::1shok:
slm hepinize ben geldim ama bakıyorum 20 gün kaldıgım halde yinede pek birşy değişmemiş kimsecikler ugramamış fazla hepinizi özledim slm
neyse sağlık olsun canım belki ramazan bayramında olursun düzcede ben gidecem bakalımgünaydın kızlar herkese nasılsınız görüşmeyeli 3 haftadır misafirim vardı giremedim malesef ne yapıosunuz düzcede buluşma falan varmı ben malesef gelemiorummafoldumben bu cmrtesi eşimin memleketine gideceğiz neyse ben kalkıyım çoook işim var çoook opuyorumnanaktan
kolay gelsin kanki benimde temizlikten canım çıkmış durumdaslm kızlar hayırlı akşamlar.ben de 2 gündür pek gelemedim.temizlik falan yaptım....görüşmek üzere canlar...
bende çok istiyordum gelmek fakat olmadı :çok üzgünüm:neyse sizler buluşun bari de resimleri görelim kızlar hadi yapın bari bi buluşma denefide görmüş tekrar görmüş olurum..opuyorumnanaktangunaydın bayanlar nasılsınız
gunduzum nıye oyle dıyon canım bak sen ordan geleceksın bende burdan zemuszemus
bundan guzel bı sebepmı olur buluşuruız olmazmı ne dersın opuyorumnanaktan
gülse canım nirlerdesin bakem sengunaydın bayanlar nasılsınız
gunduzum nıye oyle dıyon canım bak sen ordan geleceksın bende burdan zemuszemus
bundan guzel bı sebepmı olur buluşuruız olmazmı ne dersın opuyorumnanaktan
üzüldüm gelemeyeceğinebende çok istiyordum gelmek fakat olmadı :çok üzgünüm:neyse sizler buluşun bari de resimleri görelim kızlar hadi yapın bari bi buluşma denefide görmüş tekrar görmüş olurum..opuyorumnanaktan
sen belli değil heherkeslere günaydınlar gerçi birazdan öğlen olucak ama bana göre hala sabah.....:)))
buluşmamı var ?kimse kimseyle denk gelemiyo ki bir türlü maalesef....
beni de unutmayın bendee bende katılmak istiyorm buluşmaya
seni unuturmuyuz bacım takip et bizi sen bana özelden cep ev nonu ver ben geldiğimde arayım seni oldubeni de unutmayın bendee bende katılmak istiyorm buluşmaya
tamam bacım sana haber ederiz.düzcenin neresinde oturuyon gülüm sen
selam kızlar nasılsınız.denefiniz geldi.
senayda canım mavi okyonus yegeninmi....seninle ve onunlada tanışmak güzel olacak canım..a.s.
burfem ya bu hiç olmadı.seninle tekrar muhabbet edecez diye seviniyodum.neyse kısmet ...üzme sen gönlünü...opuyorumnanaktan[/QUOTdenefim öyle kısmet ama gerçekten çok üzüldüm ne güzel hepberaber olacaksınız zaten ablamlarda düzcede bi ben kaldım burda eşim iznini memleketinde kullanmak istiyor ailesi çok istiyor ben 6 senelik evliyim daha hiç gitmedimde artık bahanede kabul etmiyorlar haklı olarak yapacak bişe yok siz buluşunda bende resimlerden görür hasret gideririm artık mafoldumben