tamam kızlar haber ederım ayyy cok umutlandırdınız benı sevındım ıyı yere dustugume.umarım guzel dostluklar kurarızz...
gülcan bende çilimli denm gelince haber ver tanışırızz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kızlar haber ederım ayyy cok umutlandırdınız benı sevındım ıyı yere dustugume.umarım guzel dostluklar kurarızz...
gülcan bende çilimli denm gelince haber ver tanışırızz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
resimler burda canım bakabilirsinkızlar bu arada resımler nerde :uhm:
selam kızlar resimlerinizi gördüm.sizleri tanımak çok güzeldi.burfemle gündüzümü tanıyodum zaten.buraya gelince buluşalımmı kızlar.siz okeyleyin ben organize ederim...
hale bayadır yoktun canım.bebegin olmuş.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..
BANA müsade kızlar biraz çalışayım...
gündüzüm canım sendede bendede aynı kader var guzum....neyse sen üzme kendini...gelince bol bol stres atarsın...
senayım seni görmek çok güzeldi bacım...harbiyi gördüm galiba ..insalah bi yanlışım yoktur...burfenin kuzeniydin galiba.bacım senide öpt
saolsun kızlar hepinize tesekkür ederim.artık ugramaya calıscam sık sık siteye tekrar eskiden çalışırken iş yerimden sık sık giriyordum.şimdi evde oldugum için evde de net yok giremiyorum.anneme geldiğim zaman yazıorum size.
gündüzün karanlığı canım geçmiş olsun k.pederin ii olur inş.sende en kısa zamanda dönersin
hepinizi çook öpüyorum kızlar allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3
canım benim hala belli değil....şimdi diş problemim çıktı dişçiye gidip geliyorum..
artı eve bikaç mobilya aldık siparişleri verdik bekliyoruz onlar gelmeden gidemem...
düzcedende arıyolar sürekli nezaman geliyosun diye ablamda sıkıştırıyo biryandan..
hadi nezaman gidiyoruz diye..anlıyacağın kısmet ...bu sorunlar çözülür çözülmez
düzcemdeyim inşallah..geç olsun güç olmasın :)))))))
denefcim düzcedeki buluşmadaki gördüğün benim kuzenimdi zeynebim 81. harbi 81 benim büyük ablam olur. inş bende gelme istiyorum bakalım temmuzda bi aksilik çıkmazsa yaparız bi buluşma vereliniortakopuyorumnanaktan
günaydın hayırlı cumalar düzcem....nasılsınız bakalım.okullar kapandı gelme telaşesi başladı galiba.hadi hayırlısı olsun kızlar.biz burdayız bekliyoruzzzzz..:1hug:
he ya kapandı ama eşlerimize valvarmaya başladık uyuzlara göndermeleri için sözünden dönmezse 1 hafta düzcemdeyimgünaydın hayırlı cumalar düzcem....nasılsınız bakalım.okullar kapandı gelme telaşesi başladı galiba.hadi hayırlısı olsun kızlar.biz burdayız bekliyoruzzzzz..:1hug:
birgün ölmeden araba alırsam toplarım sizleri hayde düzceye o zaman koca moca takmayız:roflol:günaydın canım günaydın burdan düzceme kucak dolusu sevgi selam olsun....
evt ilk fırsatta gelmeye çalışıcam inşallah..kısmet olursada tanışırız bitanem...
inşallah burfe gündüz ve diğer kızlar denk gelirsek ohh süper olur deymeyin keyfimize ...:))
inşallah kanki inşallah kalabalık oluruz a.sbayadır düzceli hatunlar buluşamadık.bi buluşma yaparız insallah...kalabalık olursakda süper olur.:sm_cool:
ulaaaaaaaaa genemi kayboldunuz sizklava:
temmuzda düzcemdeyim ama hangi gün gelirim belli değil a.s