Düzce///81

selam kızlar resimlerinizi gördüm.sizleri tanımak çok güzeldi.burfemle gündüzümü tanıyodum zaten.buraya gelince buluşalımmı kızlar.siz okeyleyin ben organize ederim...
hale bayadır yoktun canım.bebegin olmuş.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..
BANA müsade kızlar biraz çalışayım...
gündüzüm canım sendede bendede aynı kader var guzum....neyse sen üzme kendini...gelince bol bol stres atarsın...
senayım seni görmek çok güzeldi bacım...harbiyi gördüm galiba ..insalah bi yanlışım yoktur...burfenin kuzeniydin galiba.bacım senide öpt

saolsun kızlar hepinize tesekkür ederim.artık ugramaya calıscam sık sık siteye tekrar eskiden çalışırken iş yerimden sık sık giriyordum.şimdi evde oldugum için evde de net yok giremiyorum.anneme geldiğim zaman yazıorum size.
gündüzün karanlığı canım geçmiş olsun k.pederin ii olur inş.sende en kısa zamanda dönersin
hepinizi çook öpüyorum kızlar allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3

selam kızlar resimlerinizi gördüm.sizleri tanımak çok güzeldi.burfemle gündüzümü tanıyodum zaten.buraya gelince buluşalımmı kızlar.siz okeyleyin ben organize ederim...
hale bayadır yoktun canım.bebegin olmuş.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..
BANA müsade kızlar biraz çalışayım...
gündüzüm canım sendede bendede aynı kader var guzum....neyse sen üzme kendini...gelince bol bol stres atarsın...
senayım seni görmek çok güzeldi bacım...harbiyi gördüm galiba ..insalah bi yanlışım yoktur...burfenin kuzeniydin galiba.bacım senide öpt

denefcim düzcedeki buluşmadaki gördüğün benim kuzenimdi zeynebim 81. harbi 81 benim büyük ablam olur. inş bende gelme istiyorum bakalım temmuzda bi aksilik çıkmazsa yaparız bi buluşma vereliniortakopuyorumnanaktan

saolsun kızlar hepinize tesekkür ederim.artık ugramaya calıscam sık sık siteye tekrar eskiden çalışırken iş yerimden sık sık giriyordum.şimdi evde oldugum için evde de net yok giremiyorum.anneme geldiğim zaman yazıorum size.
gündüzün karanlığı canım geçmiş olsun k.pederin ii olur inş.sende en kısa zamanda dönersin
hepinizi çook öpüyorum kızlar allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3

cnm seni ilk defa görüyorum burda inş daha sık görüşürüz.bebişinide allah bağışlasın çok tatlı maşallah düzcede buluşma olursa sende olursun inş sevgileropuyorumnanaktan

günaydın düzcem ve arkadaşçıklarım
heydeeeeeeeeeeee söyleyin bakalım burfe ve seneyda ne zaman yolculuk ona göre bende ayarlayım kendimi eşim
beni 1 haftalığına düzceye bırakacak oh be
gerçi 1 hafta az bana ama sağ olsun hakkını yememek lazım arada götürüyor beni

canım benim hala belli değil....şimdi diş problemim çıktı dişçiye gidip geliyorum..
artı eve bikaç mobilya aldık siparişleri verdik bekliyoruz onlar gelmeden gidemem...
düzcedende arıyolar sürekli nezaman geliyosun diye ablamda sıkıştırıyo biryandan..
hadi nezaman gidiyoruz diye..anlıyacağın kısmet ...bu sorunlar çözülür çözülmez
düzcemdeyim inşallah..geç olsun güç olmasın :)))))))

canım benim hala belli değil....şimdi diş problemim çıktı dişçiye gidip geliyorum..
artı eve bikaç mobilya aldık siparişleri verdik bekliyoruz onlar gelmeden gidemem...
düzcedende arıyolar sürekli nezaman geliyosun diye ablamda sıkıştırıyo biryandan..
hadi nezaman gidiyoruz diye..anlıyacağın kısmet ...bu sorunlar çözülür çözülmez
düzcemdeyim inşallah..geç olsun güç olmasın :)))))))

bende sanırım temmuz başı yada 10 na doğru gidecem bildiririz birbirimize sanırım 1 hafta alacam eşim bırakcak
sonra eşim gelecek 4 günde öyle
o zamana görüşürüz belkim

günaydın hayırlı cumalar düzcem....nasılsınız bakalım.okullar kapandı gelme telaşesi başladı galiba.hadi hayırlısı olsun kızlar.biz burdayız bekliyoruzzzzz..:1hug:

denefcim düzcedeki buluşmadaki gördüğün benim kuzenimdi zeynebim 81. harbi 81 benim büyük ablam olur. inş bende gelme istiyorum bakalım temmuzda bi aksilik çıkmazsa yaparız bi buluşma vereliniortakopuyorumnanaktan

yok bacı kalmadı kafa bende.yaşlandımı ne..:tomato:
ablanmı :1shok:.hiç benzemiyonuz burfem ablanla...ablanı gördügüme çok sevindim
...

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar düzcem....nasılsınız bakalım.okullar kapandı gelme telaşesi başladı galiba.hadi hayırlısı olsun kızlar.biz burdayız bekliyoruzzzzz..:1hug:

günaydın canım günaydın burdan düzceme kucak dolusu sevgi selam olsun....
evt ilk fırsatta gelmeye çalışıcam inşallah..kısmet olursada tanışırız bitanem...
inşallah burfe gündüz ve diğer kızlar denk gelirsek ohh süper olur deymeyin keyfimize ...:))

bayadır düzceli hatunlar buluşamadık.bi buluşma yaparız insallah...kalabalık olursakda süper olur.:sm_cool:

he ya kapandı ama eşlerimize valvarmaya başladık uyuzlara göndermeleri için sözünden dönmezse 1 hafta düzcemdeyimkaydirigubbakcemile4

günaydın canım günaydın burdan düzceme kucak dolusu sevgi selam olsun....
evt ilk fırsatta gelmeye çalışıcam inşallah..kısmet olursada tanışırız bitanem...
inşallah burfe gündüz ve diğer kızlar denk gelirsek ohh süper olur deymeyin keyfimize ...:))
birgün ölmeden araba alırsam toplarım sizleri hayde düzceye o zaman koca moca takmayız:roflol:
bayadır düzceli hatunlar buluşamadık.bi buluşma yaparız insallah...kalabalık olursakda süper olur.:sm_cool:
inşallah kanki inşallah kalabalık oluruz a.s

ulaaaaaaaaa genemi kayboldunuz siz:oklava:
temmuzda düzcemdeyim ama hangi gün gelirim belli değil a.s

tünaydın kızlarrrr...herkese tünaydınlaaarrr...düzceme sevdiklerime selam olsun...
denefim inş buluşmak nasip olur...eminim paylaşacak çok şeyimiz var canım....
hepinizi öpüyorum kızlar nanaktann.....:)))

Back