Düzce///81

hemşolarım ben sabah gidiyorum düzceye kaydirigubbakcemile4anneciğimin evinde net olmadığından kısa bi süre sizlere veda ediyorum:a015:özleyin beni canlarım hehe pek duygusal gördüm kendimi yav pazartesi burdayım abarttım sanki biraz ..güzeller öpüyorum sizi kendinize iyi bakın mucckksssopuyorumnanaktan

arkadaslar bizim tayınımız düzce çilimli ilçesıne cıktı.nasıl bi yer sizce yorumlarınızı beklıyorm.

güzel yere düşmüşsünüz arkadaşım şirrin bir yer biraz küçük yer yani küçük kasaba diyelim umarım seversin
heryer yeşillik hemde bizim köyede yakın ben kaymakçı köyünden'im
yerleşince haber ver düzceye geldiğimde ziyaret ederim seni

slm bayanlar nasılsınız ben gidiş hazırlıgı yapıyorum bir bakıyım dedim sizlere
20 gün yokum özlicem sizleri birdaha yazamazsam şayet hepinize slmlar

arkadaslar bizim tayınımız düzce çilimli ilçesıne cıktı.nasıl bi yer sizce yorumlarınızı beklıyorm.
canım ya inanamıyorum ne güzel.... ben düzce çilimliliyim....
ayy çok sevindim kendi ilçem diye demiyorum harika biryerdir...
çilimliye taşındığında sende anlıycaksın canım....
ayy belkide bizimkilere komşu olucaksın..
canım taşındığındada haber ver nerde olduğunla ilgili...
belki orda görüşürüz kim bilir kısmet...a.s.

herkese iyi geceler canlarım....yoğun bir gün geçirdim düzceden abimler geldiler....
bebebişleri hasta onu getirdiler neyse.....onları yolculadım kendimi buraya attım ...
ama kimsecikler yok...burfecik gitti düzceye....kedicik sende gidersen güle güle git...
bende gidicem bakalım kısmetse planlar bozulmassa....
gündüzüm buluşmaya az kaldı hadi bakalım inş bi aksilik çıkmazda tanışırız canım...
şekerkiz67 sende hoş geldin canım....a.s.

kızlar yine yoksunuz topik gitmiş geri sayfalara arada sırada uğrayalım....
boş bırakmayalım topiğimizi....opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarım.benim bu ara telaşem var..görümcemin oglu evleniyo pazar günü.ondan sonra insallah rahat olacam.gündüz işteyim zaten pek gelemiyom.hepiciginizi çok öpüyorum.
buluşunda bi resimlere bakalım ya kızlar...merak ediyom...düzceli istanbulda oturanlarıkaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlarım.benim bu ara telaşem var..görümcemin oglu evleniyo pazar günü.ondan sonra insallah rahat olacam.gündüz işteyim zaten pek gelemiyom.hepiciginizi çok öpüyorum.
buluşunda bi resimlere bakalım ya kızlar...merak ediyom...düzceli istanbulda oturanlarıkaydirigubbakcemile5

kız kandi köyümü gördünmü canım resimleri var bak bakalım

tamam kızlar haber ederım ayyy cok umutlandırdınız benı sevındım ıyı yere dustugume.umarım guzel dostluklar kurarızz...

tamam kızlar haber ederım ayyy cok umutlandırdınız benı sevındım ıyı yere dustugume.umarım guzel dostluklar kurarızz...

gülcan ne zaman taşınıyorsunuz düzceye taşındığında cep nonu ver bana
düzceye geldiğimde uğrarım sana bizim köy yakın çilimliye
oldu
istanbuldan düzceye geldiğimizde köyüme gitmek için çilimli sapağını kullanıyoruz
senin yerleşeçeğin yerde ta içeride yani benim köyümün girişinde bulunuyor

selam kızlar ben geldim.nasılsınız?? bayadan beri giremiorum malum küçük bebişim var bir de düğünler falan anca işte.gündüzün karalnlığı saol canım halimi hatrımı sorduğun için.arkadaşlar düzcede bir buluşma gerçekleştircek misiniz eğer öyle bir orgaznizasyon olursa bende bebişimle gelmeye çalışırım.hepinizi öpüyorum..

selam kızlar ben geldim.nasılsınız?? bayadan beri giremiorum malum küçük bebişim var bir de düğünler falan anca işte.gündüzün karalnlığı saol canım halimi hatrımı sorduğun için.arkadaşlar düzcede bir buluşma gerçekleştircek misiniz eğer öyle bir orgaznizasyon olursa bende bebişimle gelmeye çalışırım.hepinizi öpüyorum..

hoş geldin tatlım ben seni ilk defa görüyorum bu topikte....opuyorumnanaktan
bebişini Allah bağışlasın canım...:Saruboceq:
düzcede denk gelirsek inş buluşma düşünüyoruz bakalım kısmet...Şeniz
topiğimizi boş bırakma tatlım...tekrar görüşmek ümidiyle....:1hug:

haleciğim bebişin ne gadar tatlı ya o gözlere bak mavi mavi mahşallah allah bağışlasın sizlere gülüm
tatlım düzce'de buluşma düzenliyecezde toplana bilirsek tabi
ben temmuz başı gibi gelecektim düzceye dün buluşmadan sonra bi haberle karşılaştım
k.peder gözlerinden ameliyat olacakmış temmuzda o çıktı şimdi öyle olunca bilemiyom ne zaman gelirim o kadar daraldımki cevremden bir an evvel düzceye atmak istiyorum kendimi
sahi düzcenin neresindeydin sen tatlım özelden bildir ben tek olarakta ziyaret ederim seni
aramızda tekrar görmekten sevinç duydum bebeğin kaç aylık

hoş geldin tatlım ben seni ilk defa görüyorum bu topikte....opuyorumnanaktan
bebişini Allah bağışlasın canım...:Saruboceq:
düzcede denk gelirsek inş buluşma düşünüyoruz bakalım kısmet...Şeniz
topiğimizi boş bırakma tatlım...tekrar görüşmek ümidiyle....:1hug:

senayda hale87 bizim çok eskilerimizden
bu sayfanın en baş oyuncularından :roflol:bebeği olacağı için pek görünmmüyordu baksene ne tatlı bebişi var mahşallah:emir_bebek::ecrin_bebek:

senayda hale87 bizim çok eskilerimizden
bu sayfanın en baş oyuncularından :roflol:bebeği olacağı için pek görünmmüyordu baksene ne tatlı bebişi var mahşallah:emir_bebek::ecrin_bebek:
tamam gündüzüm anladım....
bende son sayfalarda olduğum için rastlayamadım haliyle...
ee ben yinede ilk karşılaştığım için, topiğimizde yeni bir düzceli
görmek beni heycanlandırdı.....:))))
evt çok tatlı yavsuru maşallah....Allah bağışlasın inşallah...:)))
Rabbim olmayanlarada versin....amin....

tamam gündüzüm anladım....
bende son sayfalarda olduğum için rastlayamadım haliyle...
ee ben yinede ilk karşılaştığım için, topiğimizde yeni bir düzceli
görmek beni heycanlandırdı.....:))))
evt çok tatlı yavsuru maşallah....Allah bağışlasın inşallah...:)))
Rabbim olmayanlarada versin....amin....

amin canım sanada o mutluluğu tattırsın rabbim:1hug:

Back