arkadaslar bizim tayınımız düzce çilimli ilçesıne cıktı.nasıl bi yer sizce yorumlarınızı beklıyorm.
canım ya inanamıyorum ne güzel.... ben düzce çilimliliyim....arkadaslar bizim tayınımız düzce çilimli ilçesıne cıktı.nasıl bi yer sizce yorumlarınızı beklıyorm.
günaydın arkadaşlarım.benim bu ara telaşem var..görümcemin oglu evleniyo pazar günü.ondan sonra insallah rahat olacam.gündüz işteyim zaten pek gelemiyom.hepiciginizi çok öpüyorum.
buluşunda bi resimlere bakalım ya kızlar...merak ediyom...düzceli istanbulda oturanlarıkaydirigubbakcemile5
tamam kızlar haber ederım ayyy cok umutlandırdınız benı sevındım ıyı yere dustugume.umarım guzel dostluklar kurarızz...
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?? bayadan beri giremiorum malum küçük bebişim var bir de düğünler falan anca işte.gündüzün karalnlığı saol canım halimi hatrımı sorduğun için.arkadaşlar düzcede bir buluşma gerçekleştircek misiniz eğer öyle bir orgaznizasyon olursa bende bebişimle gelmeye çalışırım.hepinizi öpüyorum..
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?? bayadan beri giremiorum malum küçük bebişim var bir de düğünler falan anca işte.gündüzün karalnlığı saol canım halimi hatrımı sorduğun için.arkadaşlar düzcede bir buluşma gerçekleştircek misiniz eğer öyle bir orgaznizasyon olursa bende bebişimle gelmeye çalışırım.hepinizi öpüyorum..
hoş geldin tatlım ben seni ilk defa görüyorum bu topikte....opuyorumnanaktan
bebişini Allah bağışlasın canım...:Saruboceq:
düzcede denk gelirsek inş buluşma düşünüyoruz bakalım kısmet...Şeniz
topiğimizi boş bırakma tatlım...tekrar görüşmek ümidiyle....:1hug:
tamam gündüzüm anladım....senayda hale87 bizim çok eskilerimizden
bu sayfanın en baş oyuncularından :roflol:bebeği olacağı için pek görünmmüyordu baksene ne tatlı bebişi var mahşallah:ecrin_bebek:
tamam gündüzüm anladım....
bende son sayfalarda olduğum için rastlayamadım haliyle...
ee ben yinede ilk karşılaştığım için, topiğimizde yeni bir düzceli
görmek beni heycanlandırdı.....:))))
evt çok tatlı yavsuru maşallah....Allah bağışlasın inşallah...:)))
Rabbim olmayanlarada versin....amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?