Düzce///81

nere taşınıyon arkadaşım istanbul dışınamı ay üzüldüm şimdik
:a015:

neyseki uzak yere taşınmıyon kız yenibosna nere
hemencik elimizin yanı başında ahacıkta şurda:roflol:

gündüzüm zaten burdan öncede yenibosnadaytdım ben hem sana birazcık yaklaşıyom kız belkim görüşürüz bile azda olsa yaklaşıuyorum sana ama inşallah int. olur yoksa naparım ben yaaa
alışmışım sizlere kaçsenedir zor olur gerçektende
temmuz 15 ben gider kk dostlarım

he ya bana bir iki adım yaklaşıyon he sen yerleşte görüşürüz canım
ha bu arada nasıl gittiğin yerde internet olursa girerim yoksa giremem
ben anlamadı
evine tekrar bağlatırsın canım zor birşey değilkine

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.kedicik canım .internet baglatma şansın yokmu.hemen başvurursan baglarlar guzum....burası alışkanlık yapıyo canım.bizde seni özlüyecegiz
gündüzüm canım .ya benim hiç sıkıntılarım bitermi.kayınvalidemle ilgili...sen anladın onu....senağlama

ya kanka gel senle atalım bizim köyün kanalına k.valideni kurtul dermişim :roflol:
ne yapacan be canım sabır gülüm sabır mevlamın bize bir imtihanları bunlar
görüyon işte mevlam verecekse hayırlı evlet versin diymi
bi kızı yanaşmıyor diğer kızı eh işte öylesine
1 tek oğlan evladı var oda sen ve eşin oluyon dayanacan ne yapacaz be kanki senin başında 1 tane benim başımda 2 tane yaşlı katlanacaz işte
sınav dünyasından temiz aklı paklı çıkmakmı iyi kötü çıkmakmı
sevap işte onlar sana etmiş çok senin eline düşmüş caresiz gene
dayan gülüm dayan rabbim işini bilir fıstık
senin de anenin yanına gitmene eşin sesini çıkarmıyor ise
eşin seni biliyor demektir
stres yapma kendine canım bulabildinmi bakıçı canım

kız kediçik ağlanıp durma net olmasza gittiğim yerde diye
yerleşir yerleşmez enişteye hemen bağlattır neti oldu

gündüzüm canım çok haklısın bacım.imtihan dünyası.ne zaman bitcek bu benim imtihanım...

gündüzüm canım çok haklısın bacım.imtihan dünyası.ne zaman bitcek bu benim imtihanım...

isyan etme canım ne zaman bitecekde deme
onu rabbim bilir gülüm sen asbrını nefsine karşı koru canım

ya isyan etmiyom bacım.ama ben bakayım diye herşey yapıyorlar..neyse sonra özelden yazışırız gülüm.sen nasılsın.

ne olsun sinir kuplerine sinirim tükenmek bilmiyor işte
of of kötükedihüso
ben çıkıyom canım çocukların kahvaltısını yaptırayım

kız kediçik ağlanıp durma net olmasza gittiğim yerde diye
yerleşir yerleşmez enişteye hemen bağlattır neti oldu

nebileyim gündüzüm yaa
belli olmaz bizim kocanın işine
ama benim ısrarlarıma dayanamayıp bağlatırsa bilemem
napalım herkezin derdi ayrı olsun kız ortalarda buluşuruz bizde yenibosnayla senin oturdugun yerin ortasında bakalım benbir yerleşiyimde daha çok var bakalım

denefcim sıkma canını üzğlme allah mükafatını verir inşallah napalım hepimiz imtihandayız allah başka dert vermesin

slm kızlar nasılsınız? iyisinizdir umarım denefcim takmamaya çalış allah sana sabır versin dicem gerçi zaten vermiş yeterince sabrı olsun bunlarda geçer inş..bende çarşamba günü düzceye gidiyorum hayırlısıyla pazara kadar ordayım inş çok mutluyumkaydirigubbakcemile2hihoyyytzemuszemus

hadi bakalım güle güle git güle güle gel yetişecenmi 16'sına canısı

yetişmezmiyim hiç pazar burdayım ayrıca sizleri tanımak için can atıyorum fotoğrafını gördüm ama yüzyüze görüşmek tabiki farklı bişekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

günaydın güzeller gününüz güzel geçsin inşhihoyyytopuyorumnanaktan

günaydın millet günaydın hemşolar....burfemde burdaymış....sen yarın gidiyomusun şimdi ya...
anacığım bütün planlar alt üst oldu zaten bişi çok isteyince olmuyo...
neyse yaz içinde inş beraber gitttiğimiz bir zaman olur....:1hug:

ya isyan etmiyom bacım.ama ben bakayım diye herşey yapıyorlar..neyse sonra özelden yazışırız gülüm.sen nasılsın.
canım Allah yardımcın olsun..elimizden dua etmekten başka bişi gelmiyo maalesef...
sabrın sonu selamet inş feraha çıkarsın tez zamanda...
Rabbim her zorluğun arkasından bir kolaylık verirmiş....
yani ferah günler yakın inş....:1hugpuyorumnanaktan

bende cumartesi düzcedeyim nasip olursa buaralar çok gider oldum bugün trt1 düzcedeymiş sanırım
cumartesiden sonrada 20gün yokum meşimin memleketine gidiyoruz bizim tatil anlayışımızda bu neyapalım içlendim şimdi bak ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…