- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 358
ayyy kızlar nasılsınız temmuz 15te taşınma işim çıktı hemen aklıma geldiniz gittiğimiz yerde int olmazsa ben neyaparım çok alıştım sizlere arada birde olsa dertleşiyoduk negüzel neyse hayırlısı diyelim
ayyy kızlar nasılsınız temmuz 15te taşınma işim çıktı hemen aklıma geldiniz gittiğimiz yerde int olmazsa ben neyaparım çok alıştım sizlere arada birde olsa dertleşiyoduk negüzel neyse hayırlısı diyelim
gündüzüm zaten burdan öncede yenibosnadaytdım ben hem sana birazcık yaklaşıyom kız belkim görüşürüz bile azda olsa yaklaşıuyorum sana ama inşallah int. olur yoksa naparım ben yaaa
alışmışım sizlere kaçsenedir zor olur gerçektende
temmuz 15 ben gider kk dostlarım
günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.kedicik canım .internet baglatma şansın yokmu.hemen başvurursan baglarlar guzum....burası alışkanlık yapıyo canım.bizde seni özlüyecegiz
gündüzüm canım .ya benim hiç sıkıntılarım bitermi.kayınvalidemle ilgili...sen anladın onu....senağlama
gündüzüm canım çok haklısın bacım.imtihan dünyası.ne zaman bitcek bu benim imtihanım...
isyan etme canım ne zaman bitecekde deme
onu rabbim bilir gülüm sen asbrını nefsine karşı koru canım
ya isyan etmiyom bacım.ama ben bakayım diye herşey yapıyorlar..neyse sonra özelden yazışırız gülüm.sen nasılsın.
kız kediçik ağlanıp durma net olmasza gittiğim yerde diye
yerleşir yerleşmez enişteye hemen bağlattır neti oldu
slm kızlar nasılsınız? iyisinizdir umarım denefcim takmamaya çalış allah sana sabır versin dicem gerçi zaten vermiş yeterince sabrı olsun bunlarda geçer inş..bende çarşamba günü düzceye gidiyorum hayırlısıyla pazara kadar ordayım inş çok mutluyumkaydirigubbakcemile2hihoyyytzemuszemus
canım Allah yardımcın olsun..elimizden dua etmekten başka bişi gelmiyo maalesef...ya isyan etmiyom bacım.ama ben bakayım diye herşey yapıyorlar..neyse sonra özelden yazışırız gülüm.sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?