slm bayanlar dün geldim istye gündüzüm.
gelmeyi çok istiyorum ama orası bana çok uzak
sanırım gelemem
hem eşimi 1 aydır göremiyorum sanırım izin vermez
birdahaki sefere inşallah
nerdesiniz güzeller...artık topikte tek başıma dolanır oldum...
tek bırakırmıyız seni canım ya aaaaaaaaaaa :1hug:
bak geldim işte dün gün boyu giremedim
dediler okul kayıtları 1 haziranda başlıyor
okula gittim ufaklıgı kayıt ettirmek için malesef kayıt günü belli değil dediler
sonram ç.makinamın kapağı kırılmıştı servisçileri bekle
o yetmezmiş gibi pazar akşamı kombim kafayı yedi kendiliğinden çalışmaya başladı
ordan servis bekle filan günüm geçti gitti
neyseki kombim yapıldı
gecedende gelmedim dizimi seyrettim derken girmedim 2.evim kk ya
selam bacılar.bu ara çok yogun çalışıyom gelemiyom kk ya.ama hep aklımdasınız.eve gelincede hastamla ilgileniyom derken ...çok yoruluyom.iş hiç bitermi ya...hepinize kolay gelsin..opuyorumnanaktan
canım okadar yoğun olmana rağmen yinede unutmuyosun ziyaret ediyosun topiği..:1hug:Allah yardımcın olsun...TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞ...a.s.selam bacılar.bu ara çok yogun çalışıyom gelemiyom kk ya.ama hep aklımdasınız.eve gelincede hastamla ilgileniyom derken ...çok yoruluyom.iş hiç bitermi ya...hepinize kolay gelsin..opuyorumnanaktan
kız burfem ne düzcesi şimdi bu nerden çıktı.delikafadulden..hani okullar tatil olunca gidicektin...bende ozaman gidicem..ee sen şimdi gidersen daha gidermisin ki tatilde...sakın öle bişi olmasın bak fena olur heeee.....senağlamaslm hanımlar nasılsınız? gündüzcüm bayağı stresli ve yoğun bi gün geçirmişsin anlaşılan cnm olsun sağlık olsun:teselli:denefcim sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor kaç gündür iyisindir umarımopuyorumnanaktan. kızlar ben buluşmadan önce düzceye gidiyorumhihoyyyt ayın 10 düzcemdeyim inş buluşmaya sizlere taze düzcemin kokusu getireceğimzemuszemusa.s.
kız burfem ne düzcesi şimdi bu nerden çıktı.delikafadulden..hani okullar tatil olunca gidicektin...bende ozaman gidicem..ee sen şimdi gidersen daha gidermisin ki tatilde...sakın öle bişi olmasın bak fena olur heeee.....senağlama
slm hanımlar nasılsınız? gündüzcüm bayağı stresli ve yoğun bi gün geçirmişsin anlaşılan cnm olsun sağlık olsun:teselli:denefcim sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor kaç gündür iyisindir umarımopuyorumnanaktan. kızlar ben buluşmadan önce düzceye gidiyorumhihoyyyt ayın 10 düzcemdeyim inş buluşmaya sizlere taze düzcemin kokusu getireceğimzemuszemusa.s.
ya eşimin işi çıkmış düzceye 5 gün orda olucaz başka seçenek kalmadı malesef bilmiorum belki sonra yine giderim inş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi :uhm:
canım okadar yoğun olmana rağmen yinede unutmuyosun ziyaret ediyosun topiği..:1hug:Allah yardımcın olsun...TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞ...a.s.
gündüzüm eşime kızdım haberim olmadan niye plan yaptın dedim oda dedi e sen gitmek istiodun bende işleri ayarladım müşreileri ziyarete gidicem hepsini ayarladım mümkün değil erteleyemem diyor buluşmamıza kadar gelicem zateb 5 gün kalıcam da sonra düzcede buluşacaktık o biraz sakata geldi ya vallahi çok üzüldüm cnm sen ne zaman gidiosun biraz zaman geçerse ayarlamaya çalışıcam bende gelmeye çalışıcam onu bırak ablamla gidecektik oda kızdı okullar tatil olmadı daha diye off napıcam ben yamafoldumben
gündüzüm canım kayınvalidem hala yürüyemiyo.kendi evinde kalıyo.akşamları ben gidiyom yardıma.yemegini yediriyom evini toparlıyom.bulaşıgını yıkıyom...ondan sonra biz zahmet evime geçiyom..tabi bu arada saat 10 na gelmiş oluyo.kızı --yakınımda oturan- bezliyo.ama pek yanında durmuyo.dügünüde varya.telaşede.bakıcı arıyoz....bulursak evime alacagım.kızın biri bakmak istemiyo.yan çizdi..bu bakanda ölesine bakıyo.bir bezini alıyo okadar...sabah kahvaltısını veriyo.bütün gün evde yalnız yaşıyo kadın.ben çok üzülüyom.eşimde öle.kadın zaten felçten sonra pek düzelemedi...oda bi insan nefes taşıyo.en azından bakıcı bulursam yanında 2 muhabbet eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?