- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 358
he... bizim köy sizin köyü döver .....piknik konusunda....:dance::dance::dance:
evt o çirkin benim gündüzüm görmek istemiyorum oresimler hala duruyo ya ben anlamıyorum nasıl silinir o resimler. ya cnm sen ayarla inan hiç anlamıyorum sen daha deneyimlisin üsküdar süper olur seni biz karşılarız da mekan nasıl bi yer olsun çay bahçesimi cafe tarzımı restaurant tarzımı mesela bide fethipaşa tesisleri bu ara popüler vede güzel yerdir isterseniz orasıda olabilir ona göre bakalım bide pazartesi veya salı olursa sevinirim çünkü ben ablamla beraber gideceğim ablam hemen gitmek istiyor düzceye yani buluşmayı bekliorum düzceye gitmek için
evt cnm iskeleye oldukça yakın zaten ben seni iskeleden karşılarım fethipaşa olsun ozaman orası güzel yerdir gerçekten yarınki buluşmada orda olacak bakarsın resimlere görürsün çok yakın iskeleye endişe etme salı olsun ozaman tmm
:1shok: ben sazan gibi atlamışım..siz ist buluşmasından bahsetmişiniz yafffkaydirigubbakcemile3 naniknanik
canım sen merak etme seni kimsenin yanlış anlıyacağını sanmıyorum...istersen ist da yaşayan düzceli arkadaşlarım isterlerse( düzceli olmayanlarda gelebilirler)yazarsın parantez içinde...ama biz buluşalım canım muhakkak Alllah izin verirse...bu arada beni düzcede buluşmakda çok heycanlandırıyo.kaydirigubbakcemile3..denefide merak etmio değilim..Şeniz
bende umuyorum canım iyi anllaşacağımızı..hatta eminim Allahın izni ile..okullar kapanınca düzcedeyiz inş..ozaman görüşürüz..gündüzde olur hepberaber buluşur kaynaşır dertleşiriz canım...Şenizbacım insallah en kısa zamanda tanışmak ümidiyle.arkadaşlarım sagolsunlar .beni baya övmüşler...umarım senlede iyi arkadaş oluruz..a.s.a.s.a.s.
bende umuyorum canım iyi anllaşacağımızı..hatta eminim Allahın izni ile..okullar kapanınca düzcedeyiz inş..ozaman görüşürüz..gündüzde olur hepberaber buluşur kaynaşır dertleşiriz canım...Şeniz
slm gündüzüm buluşma istde hangisemtte yapacaksınız
bende yarın istye dönüyorum kısmetse
gündüzüm neden denefi ziyaret etmiyosun demişsin inan hiç aklıma gelmedi yoksa mutlaka irtibata geçerdim hem nerde çalışıyosun denef
bir aydır burdayım iyi olurdu vallahi kız gündüz neden daha önce haber vermedin slm hepinize
slm güzeller nasılsınız bakalımhihoyyytdenefcim hele bi gelelim sen ayarlarsın sana güveniyoruz bu konuda.bi şu ist buluşmasını halledelimde inş. sanırım katılım az olucak kedicik sende gelirsen seviniriz buluşma üsküdar fethipaşada olucak cnm gelirsen seviniriz tanışmış oluruz gündüzle buluşup gelebilirsin sanırım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?